ja sam uzeo varijantu koja nije pwm, jer mi ni ne treba. Znaci ova tisa varijanta(3pin). Ide na 1350 obrtaja fiksno kod mene sto mi je idealno za procesor, toliko bi drzao i varijantu koja moze da se steluje. Mada ja iz nekog razloga mogu i ovu varijantu da stelujem preko biosa.
Imas i trecu neku varijantu, sa vise peraja ali su tanji. Evo pogledaj, ovde se vidi sve, tu je i 14-ica.
Znas kako, duva opasno kuler i nije bucan na ovim obrtajima. Malo je precenjen, to moram da ti kazem odmah. Jeste tezak i kvalitetan, ali ne bas tako napucano kao sto se recimo preko slika stice utisak. Odbi 20-30% kvaliteta sto si stekao vizuelno preko neta, i dobices ovaj proizvod kakav jeste. Nadam se da si me razumeo.
Skoro sam ih nabavio i fino duvaju bolje nego oni pre njih mada su malo bucni ( sam zvuk je drugaciji od predhodnih ). Kao sto je rekao Azdem dosta lepse izgledaju na slici nego uzivo.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N760 TF 2GD5 SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
Nemoj pogresno da razumes, ja ih obozavam i uvek cu ih drzati u masini, ali preko slika su me osvojili. Izgledaju nekako impresivnije i mocnije, a kada sam ih prvi put uzeo u ruke... Hmm, 8/10 ocena.
@Adzem Znam o cemu pricas , iskusio sam to davno.. Izrenderovane slike da bi proizvod izgledao sto elitnije. Od sve elite najvise elitno kosta ali ja sam toga svestan :)
Nego jos uvek se dvoumim izmedju njega i Cooler Master Excalibur, ima bolje performanse (bar na papiru) a i skida mu se vent lako , moze da se ocisti fino.. Mada mozda uzmem Corsair cisto da ga bar probam , bas me nesto svrbi dzep :D
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Koje i jedne i druge ? Imao si bas Excalibur? Za sta konkretno ti je sluzio ? Meni treba bas namenski za radijator .. Na papiru CM ima bolje performanse.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Excalibur push/pull prvo na Brokenu ,pa na H100. Mogu da se porede sa fabrickim ventovima na H100.Sad sam stavio SP120 High Performance,dobitak i na tisini i na manjim temperaturama.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.