New Apple Mac Pro Available Starting Today: najskuplja kanta za
STRANA 2 OD 2
Dejzan
Re: ...
20.12.2013. 15:37
status: user broj poruka: 3730
Ti pricas da je Toyota bolja od Mercedesa bukvalno..... Jel ti kapiras da cela muzicka industrija ,filmska,igracka(programerska) koristi 99% samo MaC??? Dell HP i ostali dileri nemaju nista svoje osim imena... Mac ima Optimizaciju,naj bolji OS na svetu,perfektno birane komponete,dizajn,funkcionalnost,inovacije, a sta ti dileri imaju ? Auto cad koliko vidim je toliko nepopularan na Macu da mislim da ce ga ugasiti kroz 2 godine .... si mozda cuo za I Movie I photo? jel imas predstavu kako ti programi sa lakocom odradjuju stvari? Imas i programe koji kostaju tonu love ali SAMO na Mac-u.... Da te nesto nauci brat posto se opires ko Srbi prema EU... imas Apple pa svi ostali imas Mercedes pa sva osala vozila... imas Italjansku modu pa sve ostale.... ako i ovde nadjes odgovor onda buraz sta da ti kazem..... Amerika ce puci,Srbija do Tokija .....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Dual cpu xeon quad core, k2000, 8 gb rama, 1 tb hdd 2200$. Moze da se ubaci tesla, dual quadro k6000 sa 12 gb memorije, pci e ssd-ove, 128 gb ram-a itd :: :: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=swct763&model_id=precision-t7600&c=us&l=en&s=bsd&cs=0 :: :: Ovaj je 2710$ :: :: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=cap5610w7p0018ps&model_id=precision-t5610-workstation&c=us&l=en&s=bsd&cs=0 :: :: Ovaj je 2210$ sa istom konfiguracijom kao ovaj gore :: :: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=cap3610w7p0078ps&model_id=precision-t3610-workstation&c=us&l=en&s=bsd&cs=0 :: :: Evo ga dell precision sa six core cpu-om za 2810$ :: :: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=swct564&model_id=precision-t5600&c=us&l=en&s=bsd&cs=0 :: :: Nista vise ne Apple za iste pare, jedina realna prednost je pci e ssd, samo on nece pomoci u tome da ubrza render ili bilo sta drugo, jedino sto ce ubrzati je ucitavanje software-a u ram i file-ova u program. Za iste pare konkurencija nudi jaci cpu, nvidia grafe, vise ram-a, bolju mogucnost za customizaciju i cela stvar je mnogo user friendly nego Apple-ovo resenje u kojem se menja samo ram i mozda grafika itd :: :: Sa druge strane konkurencija nudi Teslu, Dual Quadro, dual cpu, 128 gb ram-a, ja ne vidim apple tu kao neku konkurenciju. Sto se tice Win vs Mac, Win ima vise software-a za 3d modeling koji su mnogo stabilniji na Win-u jer je 99% korisnika tog software-a ili na Win-u ili na Linux-u ukoliko Linux verzija postoji. Mac je vise za fotografiju i video, mozda neki autodesk/adobe software za neki netehnicki dizajn itd :: :: Mac Pro je lepa masina za user-e koji su u toj prici u kojoj je mac glavni, autodesk i manje vise sve druge kompanije koje se bave ozbiljnim software-om koji kosta 10k evra pa navise sertifikuju Win masine za semi pro/high end usere. Bilo ko se bavi ozbiljnim tehnickim 3d modeliranjem ce sigurno otici na Win resenje, pre svega jer je software tu stabilniji, a racunar jeftiniji i brzi.
Evo moj direktor potvrdjuje napisano, a svakako ne zbog toga sto vozi ML-a i fura Mac Pro Dejzane, vidi se da iza tebe stoji 30 godina iskustva, potkovanost nema sta
:: :: Ti pricas da je Toyota bolja od Mercedesa bukvalno.... :: Jel ti kapiras da cela muzicka industrija ,filmska,igracka(programerska) koristi 99% samo MaC?? :: Dell HP i ostali dileri nemaju nista svoje osim imena... Mac ima Optimizaciju,naj bolji OS na svetu,perfektno birane komponete,dizajn,funkcionalnost,inovacije, a sta ti dileri imaju :: Auto cad koliko vidim je toliko nepopularan na Macu da mislim da ce ga ugasiti kroz 2 godine ... :: si mozda cuo za I Movie I photo? jel imas predstavu kako ti programi sa lakocom odradjuju stvari? Imas i programe koji kostaju tonu love ali SAMO na Mac-u... :: Da te nesto nauci brat posto se opires ko Srbi prema EU.. :: imas Apple pa svi ostal :: imas Mercedes pa sva osala vozila.. :: imas Italjansku modu pa sve ostale... :: ako i ovde nadjes odgovor onda buraz sta da ti kazem..... Amerika ce puci,Srbija do Tokija .... :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Dual cpu xeon quad core, k2000, 8 gb rama, 1 tb hdd 2200$. Moze da se ubaci tesla, dual quadro k6000 sa 12 gb memorije, pci e ssd-ove, 128 gb ram-a itd :: :: :: :: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=swct763&model_id=precision-t7600&c=us&l=en&s=bsd&cs=0 :: :: :: :: Ovaj je 2710$ :: :: :: :: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=cap5610w7p0018ps&model_id=precision-t5610-workstation&c=us&l=en&s=bsd&cs=0 :: :: :: :: Ovaj je 2210$ sa istom konfiguracijom kao ovaj gore :: :: :: :: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=cap3610w7p0078ps&model_id=precision-t3610-workstation&c=us&l=en&s=bsd&cs=0 :: :: :: :: Evo ga dell precision sa six core cpu-om za 2810$ :: :: :: :: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=swct564&model_id=precision-t5600&c=us&l=en&s=bsd&cs=0 :: :: :: :: Nista vise ne Apple za iste pare, jedina realna prednost je pci e ssd, samo on nece pomoci u tome da ubrza render ili bilo sta drugo, jedino sto ce ubrzati je ucitavanje software-a u ram i file-ova u program. Za iste pare konkurencija nudi jaci cpu, nvidia grafe, vise ram-a, bolju mogucnost za customizaciju i cela stvar je mnogo user friendly nego Apple-ovo resenje u kojem se menja samo ram i mozda grafika itd :: :: :: :: Sa druge strane konkurencija nudi Teslu, Dual Quadro, dual cpu, 128 gb ram-a, ja ne vidim apple tu kao neku konkurenciju. Sto se tice Win vs Mac, Win ima vise software-a za 3d modeling koji su mnogo stabilniji na Win-u jer je 99% korisnika tog software-a ili na Win-u ili na Linux-u ukoliko Linux verzija postoji. Mac je vise za fotografiju i video, mozda neki autodesk/adobe software za neki netehnicki dizajn itd :: :: :: :: Mac Pro je lepa masina za user-e koji su u toj prici u kojoj je mac glavni, autodesk i manje vise sve druge kompanije koje se bave ozbiljnim software-om koji kosta 10k evra pa navise sertifikuju Win masine za semi pro/high end usere. Bilo ko se bavi ozbiljnim tehnickim 3d modeliranjem ce sigurno otici na Win resenje, pre svega jer je software tu stabilniji, a racunar jeftiniji i brzi.
Mana dual gpu resenja je kao sto je vec pre pisano, a uvidece se uskoro i u testovima single gpu resenja je da retko koji softver moze da skalira performanse pravilno izmedju dva gpu-a tako da k3000m i k5000m imaju iste performanse. Kod nVidia je situacija i bolja nego kod AMD-a, u prethodnoj verziji gpu-ova nVidia je bila losija u Solid-u nego AMD, dok se u ovoj verziji to izjednacilo (k1100m pa nadalje), pa nVidia i AMD imaju iste performanse sa istim GPU-ovima. Ako je situacija takva da retko koji softver iskoristi full gpu potencijal (siemens nx dobro skalira gpu-ove i Catia, moguce da Catia najbolje skalira), onda je sasvim jasno kakva je situacija sa dual gpu resenjima.
Apropro laptopova, posto nema test takve skupe konfiguracije evo laptopa sa rgb led display-om:
Kome treba prava masina MBPR je samo fenseraj, uostalom ovakva masina kosta 2 pa cak i do 3 puta vise nego mbpr.
Win mobile je koliko praksa kaze da je stabilniji i bolje radi i od iOS-a i Android-a, isti telefoni rade sa duplo slabijim hw-om a performanse u bench-ovima iste sa iP, bez kovanja itd. iPad 3 koji je godinu dana star tablet kuje na iOS 7 koji ne donosi nista novo u odnosu na iOS 6, ako je sve tako bajno u Apple univerzumu sto onda flagship kuje posle godinu dana? Napomena ovo se pise sa tog tableta.
Stabilnije su Win verzije softvera od Mac verzija, AutoCad se razvija za Win vec 20 godina i tu su manje vise svi korisnici, na Mac-u je softver tek nepune 2 godine. Na benchu neko rece da je Maya za Mac toliko losija od Win Maye da je to strasno, random puca, nestabilna itd.
Mac Pro je dobar za ciljnu grupu, dok je Dell/Lenovo masina dobra prakticno za sve. Imas i AMD i nVidia resenja, mozes na kraju i sam da kupis grafu itd. Photoshop mnogo bolje lezi pod nVidia grafama nego AMD grafama (gaming serije), kakva je situacija na quadro/fire pro polju nemam pojma.
Maxxio evo ja pisem ovo sa iPad-a 3, ako mislis da sam Apple video samo na slici varas se. Evo ti gore lepo opisane pro masine koje se korist za suv rad sa kucistem koje je izradjeno po vojnim standardima i koje izdrzava svakakve uslove (HP Elitebook), cak ima klip na internetu gde na Elitebook stavljaju 80 kila + japanca, posle sklanjanu sve i laptopu zacudo nista. To je kvalitet koje pro trziste trazi, a ne ono sto Apple nudi, njima treba vga port, nekima i parallel, a ne 3 usb-a, 2 thunderbolta pa vga projektor kaci telepatski. Mislim ti teraj po svom koliko hoces, ali kada imas jednu od gore navedenih pro masina da uradi posao za 50% manje vremena u odnosu na Apple masinu za iste/slicne pare, tesko da ces Apple velicati kao sto to radis danas.
Evo ako je Apple najbolji sto ga nema na ovim listama za softver koji je skuplji od bilo cega sto Apple prodaje:
AMD ima dobre grafe i jace i brze, ali u high end pro segmentu ih nVidia sije itekako pre svega jer su softveri optimizovaniji za nVidia nego AMD (prljava igra), od Tesle pa do Quadro K5000m K6000m itd. U jeftinijim varijantama ovih grafa AMD je meni licno bolje resenje nego nVidia.
Imam PC kao sto vidis iz potpisa.Mac Book Pro sam koristio duze vreme kao i Ipad2.Poseodvao sam Iphone3gs.... zezao se na Mac Pro .... Dex da se razumemo da imam kesa(nece me kladionica loto jos manje) dodao bi na sumu koju sam sakupljao duze od 3 godine za ovaj i uzeo Mac Pro :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ti bese imas pc ili mac :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
iPhoto sam imao instaliran na iPad-u, iMovie sam koristio 2 puta da sredim video i to onaj na iPad-u, zasto sam koristio iPad, a ne desktop, pa zaro jer mi je bilo najlakse da napravim taj video u njemu jer nema brdo opcija i samo ono sta meni treba.
Ja sam rekao da Apple ima svoje korisnike ti si ih napomenuo, zasto su tu, imaju dobar razlog - najbolji izbor softvera koji ok radi, kada to bude imao Win precice na njega. Najbolji OS na svetu sigurno nije ni za igre ni za posao ni za rad. Sve nesto ozbiljnije ce raditi na cistom Linux-u gde se licence izdaju pojedinacno radice na Linux-u, inace OSX ima Unix osnovu tako da je i on linux u srzi, sada lepo modifikovan ali opet linux.
Primer, opticka merna oprema ciji softver kosta 11k evra, a uredjaj 70k evra je do skora imala softver samo za Linux, posle su presli samo na Win. Cim su presli sa Linux-a na Win osetio se pad performansi, pa verzija matora 2 godine na Linux-u bolje radi nego ona na Win-u. Mac-a nema nigde u prici.
Ako si makar pogledao one dole konfiguracije, aj leba ti reci mi oce li brze uraditi render i bolje se ponasati u viewport-u Apple MacBook Pro ili Dell/Lenovo/HP masina za iste pare koja ima Quadro/top i7?
Pazi imam ja svoje trenutke (blistave i ne blistave) ali kad nesto koristis ,cujes,citas o tome pa jos da ti se da prilika da ga koristis ..VIDIS bre :D :D Sto se Mac-a tice potkovan osnovom jesam delom dobre prakse i znanjem.... Ne bavim se filmom ,fotografijama,muzikom... dok osoba od koje sam koristio te uradjaje i programe (da vidim nasta to lici) samo imam reci hvala.... Ko ima zna o cemu pricam....ko ga zeli taj tek zna o cemu pricam... jos ako ce da se zaradjuje ili ti ozbiljni projekti da se rade... Mac ti skrati vreme ,muke i jos ti nabaci osmeh na lice... P.S gori sam od reklame :D
:: Evo moj direktor potvrdjuje napisano, a svakako ne zbog toga sto vozi ML-a i fura Mac Pro :: Dejzane, vidi se da iza tebe stoji 30 godina iskustva, potkovanost nema sta :: :: :: :: :: Ti pricas da je Toyota bolja od Mercedesa bukvalno.... :: :: Jel ti kapiras da cela muzicka industrija ,filmska,igracka(programerska) koristi 99% samo MaC?? :: :: Dell HP i ostali dileri nemaju nista svoje osim imena... Mac ima Optimizaciju,naj bolji OS na svetu,perfektno birane komponete,dizajn,funkcionalnost,inovacije, a sta ti dileri imaju :: :: Auto cad koliko vidim je toliko nepopularan na Macu da mislim da ce ga ugasiti kroz 2 godine ... :: :: si mozda cuo za I Movie I photo? jel imas predstavu kako ti programi sa lakocom odradjuju stvari? Imas i programe koji kostaju tonu love ali SAMO na Mac-u... :: :: Da te nesto nauci brat posto se opires ko Srbi prema EU.. :: :: imas Apple pa svi ostal :: :: imas Mercedes pa sva osala vozila.. :: :: imas Italjansku modu pa sve ostale... :: :: ako i ovde nadjes odgovor onda buraz sta da ti kazem..... Amerika ce puci,Srbija do Tokija .... :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Dual cpu xeon quad core, k2000, 8 gb rama, 1 tb hdd 2200$. Moze da se ubaci tesla, dual quadro k6000 sa 12 gb memorije, pci e ssd-ove, 128 gb ram-a itd :: :: :: :: :: :: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=swct763&model_id=precision-t7600&c=us&l=en&s=bsd&cs=0 :: :: :: :: :: :: Ovaj je 2710$ :: :: :: :: :: :: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=cap5610w7p0018ps&model_id=precision-t5610-workstation&c=us&l=en&s=bsd&cs=0 :: :: :: :: :: :: Ovaj je 2210$ sa istom konfiguracijom kao ovaj gore :: :: :: :: :: :: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=cap3610w7p0078ps&model_id=precision-t3610-workstation&c=us&l=en&s=bsd&cs=0 :: :: :: :: :: :: Evo ga dell precision sa six core cpu-om za 2810$ :: :: :: :: :: :: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=swct564&model_id=precision-t5600&c=us&l=en&s=bsd&cs=0 :: :: :: :: :: :: Nista vise ne Apple za iste pare, jedina realna prednost je pci e ssd, samo on nece pomoci u tome da ubrza render ili bilo sta drugo, jedino sto ce ubrzati je ucitavanje software-a u ram i file-ova u program. Za iste pare konkurencija nudi jaci cpu, nvidia grafe, vise ram-a, bolju mogucnost za customizaciju i cela stvar je mnogo user friendly nego Apple-ovo resenje u kojem se menja samo ram i mozda grafika itd :: :: :: :: :: :: Sa druge strane konkurencija nudi Teslu, Dual Quadro, dual cpu, 128 gb ram-a, ja ne vidim apple tu kao neku konkurenciju. Sto se tice Win vs Mac, Win ima vise software-a za 3d modeling koji su mnogo stabilniji na Win-u jer je 99% korisnika tog software-a ili na Win-u ili na Linux-u ukoliko Linux verzija postoji. Mac je vise za fotografiju i video, mozda neki autodesk/adobe software za neki netehnicki dizajn itd :: :: :: :: :: :: Mac Pro je lepa masina za user-e koji su u toj prici u kojoj je mac glavni, autodesk i manje vise sve druge kompanije koje se bave ozbiljnim software-om koji kosta 10k evra pa navise sertifikuju Win masine za semi pro/high end usere. Bilo ko se bavi ozbiljnim tehnickim 3d modeliranjem ce sigurno otici na Win resenje, pre svega jer je software tu stabilniji, a racunar jeftiniji i brzi.
I onda bi ti licno, sve to isto sto radis sad trenutno na PC-ju radio apsolutno isto i na tom meku koji je samo 3x skuplji...
Ok, mozda ne bi slomio pinove od ploce, ali apple proizvode, ti sam solo, svejedno i da oces, ne mozes nista da upgradujes/menjas/fizicki instaliras. Prava stvar za tebe!
:: :: Dex da se razumemo da imam kesa(nece me kladionica loto jos manje) dodao bi na sumu koju sam sakupljao duze od 3 godine za ovaj i uzeo Mac Pro :D ::
Dex ja nisam govorio da Mac moraju svi da imaju..Vec zasta se koristi i zasto mu je takva cena.... Ja mogu Hakintos da nabodem na moju masinu (imam sad INTEL i NVIDIA) i da uzivam... Za prosecnog korisnika netreba mu vise od Ipad2 maximum Ipad5... Realno sve moze na njemu da radi.... A ko nema novca (dobar deo populacije) ide na PC pa cak i na neki polovan Mac.. Radnje koje radis na Pc u ne mozes na Mac u evo i zasto... Osnovne stvari da ali programi se dosta razlikuju...Photoshop je super nema sta ali I photo ima svoje cari...I movie kida kako radi... Ta tvoja logika izrasta iz toga jel nisi koristio Mac i razumem te jer sam tako i ja Trolovao... I sam reko ko koristi racunar za obican rad da pljune 3000 evra je sumanuto... Kako god ako dodjes u posed nekog Mec-a rado cu ti dati savet i pomoci za nesto...
:: I onda bi ti licno, sve to isto sto radis sad trenutno na PC-ju :: radio apsolutno isto i na tom meku koji je samo 3x skuplji.. :: :: Ok, mozda ne bi slomio pinove od ploce, ali apple proizvode, :: ti sam solo, svejedno i da oces, ne mozes nista da upgradujes/menjas/fizicki instaliras. Prava stvar za tebe! :: :: (nema troll face pa cu staviti ovo :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: :: :: :: Dex da se razumemo da imam kesa(nece me kladionica loto jos manje) dodao bi na sumu koju sam sakupljao duze od 3 godine za ovaj i uzeo Mac Pro :D :: :: ::
Popices tuzbu od Apple-a , a Sasmung ce te odmah zaposliti da te ne ugrabe dileri (Dell,Asus,HPitd)
:: :: A moja ponuda izgleda nikoga ne zanima :/ Sto bre ljudi? Mozda nije dovoljna :: Evo onda da dodam jos jedan, jaci model. http://goo.gl/c0Zgl :: :: _____________________________ :: The finest AVhttp://goo.gl/aradKv :: :: ::
Gile, znam za tvoj čuveni iPad, pa nismo od juče ovde...
Sam si lepo rekao da Mac Pro ima svoju ciljnu grupu, a teško da neko ovde pripada toj grupi. Zato se mani ćorava posla i pusti Amerikance da budu glupi/pametni za svoje pare, jer svojim demagoškim referatima nećeš podići vrednost HP ili Dell deonicama.
Po tvojim komentarima,a koliko si ravnodusan reko bi da ga gledas ko Srbi Nemce... Kapiram ja da se ti zezas..... Sta radis na Meku ? obradu ?
:: Jel je pitanje. :: Npr. JEL mogu napolje :: :: Jer je potvrda :: Nisam dosao jer sam bio bolestan :: :: Mek imam u firmi radi testiranja i radim na tom sranju vec 5 godina :: kako si ti zakljucio da nikad nisam apple proizvode koristio :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Pazi sta radis .. mene su ovde jurili kao Betmena.... Ovde Amerika,njihovi proizvodi su na takvom udaru da nisi svestan.. A svi uredno piju colu,pustose mek,sklapaju konfiguracije od njihovih delova(intel,AMD) Ja barem priznam pa kazem da sam imao isti stvav i pljuvao.. dok nisam probao... @ DEX to sranje kako ti nazivas donosi ti hleb ako nista drugo imaj postovanje prema alatu koji koristis kao sto mehanicar ceni svoj set kljuceva koji pogubi ko nezdrav...
:: Gile, znam za tvoj čuveni iPad, pa nismo od juče ovde... :: :: Sam si lepo rekao da Mac Pro ima svoju ciljnu grupu, a teško da neko ovde pripada toj grupi. :: Zato se mani ćorava posla i pusti Amerikance da budu glupi/pametni za svoje pare, jer svojim demagoškim referatima nećeš podići vrednost HP ili Dell deonicama. :: :: @alra :: :: Kupujmo domaće, spasimo Srbiju :: hahaha
Radim 90% posla na pc-ju, developeri rade samo na pc-ju. Mek / safari i to celo okruzenje se ispostuje reda radi jer i oni imaju neki deo kolaca (koji inace nije veliki)
nisam upucen u te stvari zaista ali ako ti vrsi poso mazi ga i pazi .... koliko je star mek ?
@obradmi znam ja da to nije igrica, ali vidis da ne moze software da iskoristi jednu grafu kako treba, a kakva je tek sa dve situacija.
@maxxio ja da sam u njihovoj ciljnoj grupi sada bih ti ovo kucao sa MBP-a. Samo pokazujem konkurenciju koja je ISV certified i njihove radne stanice preporucuju proizvodjaci 3D software-a, linkove za 3 manje vise glavna CAD programa sam pre dao.
Jebiga tvoj ima zivosti :D U ostalom nisi ga zastitio a oni zastite celofan a kamoli proizvod jbg firma je profi :D
:: :: @Dejza :: A sto Apple da me tuzi? Pa nisam ja kriv sto je njihov mek a moj tvrd :: :: _____________________________ :: The finest AVhttp://goo.gl/aradKv :: :: ::
E, to isto ja pričam klincima iz kluba kad hoće da idu u Mek. Izeš Donalda kad mu je mek.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
:: :: @Dejza :: A sto Apple da me tuzi? Pa nisam ja kriv sto je njihov mek a moj tvrd :: :: _____________________________ :: The finest AVhttp://goo.gl/aradKv :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647666. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.