stvari su se promenile prijatelju, kupio deki nas pravu kartu i progledao zbog nje. Sada fluidan gejming pici sve u sesnest, plus smo preko veze i ispod ruke usli u mudzahedinsku sektu.
Dajte bre ljudi necemo da se lazemo, pa tacno onaj ko ne zna ni sta je frejm po izgledu moze da zakljuci koliko ima sati!
Ovaj amd kao da je pravio za pubertetlije karte, zivota mi su stari referentni modeli izgledali upecatljivije i luksuznije. Da ne pricam o osnovnim stvarima, kakav je njihov drajver. Znaci kada udjem u onaj bagoviti katalizator, muka me uhvati. Pa kad krenu da nestaju komande, pa neke senke, pa ne mogu iks da naciljam i da ga ugasim. Onda ga restartujem, kada naciljam konacno iks, pa posle jovo-nanovo.
:: cekajte, zar se nije vodio neki hardcore berzaski rat izmedju ovog sky-a (intel/nvidia) vs dejana(amd/ati) do pre 2-3 meseca? :: :: i sad dejanotac napusava amd zajedno sa sky-om ?! wtf happend ???
AMD cards are like British buses. They`re big, red, and have bad drivers !
Kao igracke sa kineskog buvljaka,uvek sam imao takav osecaj..So sad :(
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: stvari su se promenile prijatelju, kupio deki nas pravu kartu i progledao zbog nje. Sada fluidan gejming pici sve u sesnest, plus smo preko veze i ispod ruke usli u mudzahedinsku sektu :: :: Dajte bre ljudi necemo da se lazemo, pa tacno onaj ko ne zna ni sta je frejm po izgledu moze da zakljuci koliko ima sati :: :: http://goo.gl/XEyPM :: :: http://goo.gl/zFnbZ :: :: Ovaj amd kao da je pravio za pubertetlije karte, zivota mi su stari referentni modeli izgledali upecatljivije i luksuznije. :: Da ne pricam o osnovnim stvarima, kakav je njihov drajver. Znaci kada udjem u onaj bagoviti katalizator, muka me uhvati. Pa kad krenu da nestaju komande, pa neke senke, pa ne mogu iks da naciljam i da ga ugasim. Onda ga restartujem, kada naciljam konacno iks, pa posle jovo-nanovo :: :: :: :: :: cekajte, zar se nije vodio neki hardcore berzaski rat izmedju ovog sky-a (intel/nvidia) vs dejana(amd/ati) do pre 2-3 meseca? :: :: :: :: i sad dejanotac napusava amd zajedno sa sky-om ?! wtf happend ???
Koliko vidim pruzio sam narodno veselje :D a sto se buseva i bombi tice nije za zezanje.... Rusija ,Irak ... Elem da se vratim na temu ... Kad sam video sta je uradio Elric nisam mogao da odolim :D Pesma je fazon Miljacka do duse za Crvene ali znajuci ovog ludog Elrica odradice i za Zelene :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Nisu losi vozaci Londonskog busa nego ih prcaju mudzahedini kad udju u njega :: Odmah neka eksplozija. :: :: :: ::
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Skidam kapu , ti si trenutno pod broj 1 po suntavilu : :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G :: ::
Cuj dosadno... pa ja kad vidim 3 dana i vise da je mirna Backa odmah zalozim vatricu :D Jos kad imam materijal..... pa kad se tu pridoda duh za podjebavanjem i zezanjem :D
:: Ma svaka ti dala,ulepsao si mi dan :: Ti si MegaCar :: :: Bez tebe bi ovde bilo dosadno :: :: ::
Kulturno si osakacen ,umno smo ustanovili ... ni je tebi lako ....ali ono sto je bitno je sta ti kazes i samo ti ..... kompleksi su cudo....
:: Blago nama. Dobili smo novu dvorsku, tj. forumsku budalu. Do sada neviđenog kalibra :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: ::
Nije bolest sve sto boli. Imajte puno razumevanje za ovog nepismenog umobolnika koji je dobio prekid. On je neka vrsta fanatika kao oni sto su bili najveci komunisti a sad su najveci vernici.Kroz slicnu transformaciju je i ovaj sirotan prosao i sada to ostavlja kobne posledice.
Prvo me ne poznajes Drugo prvi put te vidim na forumu a vec si stigo da se pokazes u pravom svetlu Trece svrha tvog javljanja je pesma ? Cetvrto odjebi budaletno
:: Nije bolest sve sto boli :: Imajte puno razumevanje za ovog nepismenog umobolnika koji je dobio prekid :: On je neka vrsta fanatika kao oni sto su bili najveci komunisti a sad su najveci vernici.Kroz slicnu transformaciju je i ovaj sirotan prosao i sada to ostavlja kobne posledice :: :: :: ::
A tvoje ponašanje je kao normalno, kulturno, na nivou jednog emancipovanog intelektualca? Napušava te više od polovine foruma, a ti i dalje teraš po svome. Da sam na tvom mestu, duboko bih se zamislio šta sa mnom nije u redu i gde to grešim, kad su se svi urotili protiv mene. Jer ako nastaviš da se ponašaš kako se ponašaš, ko bi normalan želeo da te upozna.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
dejzan, koliko god da imas godina, glupo je da dozvoljavas sebi da te ljudi ovako gledaju, a posebna prica je to sto sada pljujes amd otprilike isto onoliko koliko si ga pre hvalio. stvarno je bzvz sto se ovakve diskusije vode na it forumu.
@adzem opet te nema, nema odgovora itd, kazes da ti se javi kad i gde itd, covek taj dan odvoji da moze odmah da dotrci kad javis i tebe nema. neozbiljno je to tako.
Sta je glupo ? da se zezam ? da trpim uvrede koje nemaju veze sa temom i forom? Znas li ti koliko tangira 1 ili 2 osobe na ovom forumu? zapravo koliko me iko tangira ? Onoliko koliko mu ja dozvolim.... Vidis i sam koji se recnik koristi ,umesto da odgovore sa slicnim forama ili jos boljim ..dobijam uvrede i nepostovanje... To sve govori o njima ne o meni... Mogu ja da pljujem sta hocu i kako hocu jer mi se moze ako nisi znao sloboda govora je termin.... a oblik zezanja bilo koji da li je brend ,sprotski tim ili sta god .. uvek je sve dozvoljeno... Tragedija da bude veca ni jedan od tih pacijenata ne radi za AMD niti mu ista duguju vec su samo obicni krajni korisnici kao ti i ja... Osim ove dvojice ni od JEDNOG clana foruma nisam dobio uvrede..... Postavi temu o tome ko je koga vredjao i videces da NIKAD NIKOG nisam uvredio niti cu prvi.... Sto se mene tice obojica su na Ignore kod mene odavno ......
:: dejzan, koliko god da imas godina, glupo je da dozvoljavas sebi da te ljudi ovako gledaju, a posebna prica je to sto sada pljujes amd otprilike isto onoliko koliko si ga pre hvalio. stvarno je bzvz sto se ovakve diskusije vode na it forumu. :: :: @adze :: opet te nema, nema odgovora itd, kazes da ti se javi kad i gde itd, covek taj dan odvoji da moze odmah da dotrci kad javis i tebe nema. neozbiljno je to tako.
Ti se zezaš? Nemoj sebe ponovo da ležeš. Ti si mrtav ozbiljan, kao i Sajko i ekipa kad rade to isto. Jer ako to što pišeš smatraš zezancijom i zabavnim, onda starno nemaš trunke smisla za humor. To što misliš da te neko napušava zbog toga što voliš nVidiju, a ne AMD, govori samo o tome koliko si nesvestan sopstvene nesvesti. Niko te ne napada zbog nVidije, nego zbog tvog ponašanja. Ti samo koristiš nVidiju, do juče AMD, da bi bio u centru pažnje, ali to radiš na pogrešan način i onda slede reakcije nas kojima je tvoje ponašanje i ono što pišeš iritantno. Ponašaj se normalno i niko ti neće reći ništa, ali dok god budeš izigravao dvorsku ludu, trpećeš napušavanja u to budi siguran.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Prvo procitaj post iznad... Drugo ne trpim ja nista (ako si procitao post) Trece jel znas kako me zabole sta tebe iritira i druge ? Jer znas kako mene neke stvari iritiraju pa se ne obazirem ? Ovde se readi o UVREDAMA ako nisi primetio... Svako moze i ima pravo da pise sta hoce... Ako ti se nesvidja moj humor zaobidji kapiras ? niko te netera da citas ...zar ne ? Centar paznje ? ti stvarno ili ne kapiras ili si corav.... koga bre to zanima ? mene sigurno ne.. ali opet ti tumacis na svoj nacin... Zabole mene prsluk za AMD INTEL NVIDIA i ostalo.. Volim da gledam kad se ljudi zezaju ,peckaju ,zavitalvaju... E tema je pesma zezanje sizenje i ludenje ja dobijem uvrede ? alo MOZGU jel ti kontas ....??? Pre nekoliko meseci neko kaci ludosti sa Farme sta je trebalo da ga napusim da je retard sto to gleda ? ne brate LICNO sam i ja bacio pogled i reko au.... Masa ovde nema elementarno vaspitanje ovo sto je iskocilo nije moglo vise da se sakrije bice jos gore i jace ... da li bio ja Sky, Trota ili ko god.... Zapitaj se covece koliko mrznje izlazi.... ali sto bi reko Dr Zoran Djindjic iz nemoci i mrznje je sve moguce ... Mozes da se slazes i neslazes samnom to je sigurno,ali sa kojim pravo uvrede ? i pominjanje porodice ? Sve to govori o vama a ne o meni... Zapitaj se kad sam te uvredio ? prozvao? potkacio? olaksacu ti muke nikad... e sad obrni stranu... zaprepastices se....
:: Ti se zezaš? Nemoj sebe ponovo da ležeš. Ti si mrtav ozbiljan, kao i Sajko i ekipa kad rade to isto. Jer ako to što pišeš smatraš zezancijom i zabavnim, onda starno nemaš trunke smisla za humor :: To što misliš da te neko napušava zbog toga što voliš nVidiju, a ne AMD, govori samo o tome koliko si nesvestan sopstvene nesvesti. Niko te ne napada zbog nVidije, nego zbog tvog ponašanja. Ti samo koristiš nVidiju, do juče AMD, da bi bio u centru pažnje, ali to radiš na pogrešan način i onda slede reakcije nas kojima je tvoje ponašanje i ono što pišeš iritantno :: Ponašaj se normalno i niko ti neće reći ništa, ali dok god budeš izigravao dvorsku ludu, trpećeš napušavanja u to budi siguran :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: ::
Ban za sta ? evo licno cu da se banujem ako mi das jedan validan razlog.... a posto ga nemas jezik za zube...
:: Ovaj je gori od onog evega smaraca. Au brate nevidjeno :: Da mi je samo znat ko te pusti iz vrtica :: :: AMD FX-6300, 4228 MHz (21 x 201 :: Cooler Master 212 EV :: Motherboard Gigabyte GA-990FXA-D :: Kingston HyperX Blue 2x4 gb 160 :: MSI 6850 O :: SSD OCZ Agility 3 60gb :: 1.5 WD+500gb W :: Chiftec CX-05B- :: Thermatle Purepower 600 Wat :: :: ::
Vlado, lik je KRALj i mogu da ti kazem da je POBEDIO :D
Nema potrebe da se vredjamo, sve to moze na finjaka :)
:: Brate moj,100 godina si na berzi, reci mi molim te da li si video veceg Cara od Dekija :: :: P.S :: :: Srecna ti Nova Godina puno zdravlja i uspeha na poslu :: Pozz :: :: :: ::
Pođi prvo od sebe. Teme koji ti postavljaš i način na koji pišeš, a koji su po tebi zezancija, drugi mogu da protumače kao uvredu. A nemaju svi dovoljno dugačak fitilj da ti se suprotstavljaju na finjaka, nego će da ti odmah skrešu ono što imaju da kažu. I grešiš kad kažeš da svi imaju pravo da pišu šta hoće i kako hoće. Na svakom forumu postoje pravila o tome šta može da se piše, gde može da se piše i kako može da se piše. To što ovde nema moderatora i admini prečesto tolerišu sve i svašta, ne znači da mi ne treba da se pridržavamo nekih osnovnih pravila i da zloupotrebljavamo slobodu koju verovatno samo na ovom forumu imamo. Probaj da se ponašaš ovako kako se ponašaš na Berzi na BenovomČmarku, pa ćeš da vidiš koliko će proći vremena dok ne popiješ kaznene poene ili ban. I reci mi na kraju, koja je poenta otvaranja ove teme i mnogih drugih u kojima omalovažaš AMD, kad te on ne zanima? Jesi li ikada video temu koju sam ja otvorio samo da bih bez razloga vređao nVidiju i na taj način vređao i ljude koji kupuju njene proizvode?
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647666. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.