Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. Pocinio sam najveci grijeh od svih. Postao sam civilizovan. Korakira Melaine. Tempest brutos.
Fora je u tome sto ne funkcionise bolje, vec funkcionise isto, cak je mozda i brzi Defraggler.. 8$ godisnje nije nista, ali da su baceni, o da, jesu.
btw, nikad vise nisi pominjao onaj almighty XP, imao si nekih problema da instaliras na Z87 ploci, jesi li uspeo? Pitam jer sam video modifikovani intelov drajver.
:: Nikad zazalio zbog toga :: 8$ za godinu dana za nesto sto funkcionise bolje, nikada mi nije bilo zao :: http://postimg.org/image/khoveqk63 :: :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. :: Pocinio sam najveci grijeh od svih. Postao sam civilizovan. :: Korakira Melaine. Tempest brutos. :: ::
brze zavrsi, ima losji algoritam za slaganje, plus salje info i brze se fragmentira hdd. Nista od toga mi ne treba. Hvala na predlogu, testirao sam ga i nije za mene. Manje zahtjevnim korisnicima ga stavljam. Niko se nije bunio. Ako si tu oko 5 sati nastavljamo, sad moram da radim.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. Pocinio sam najveci grijeh od svih. Postao sam civilizovan. Korakira Melaine. Tempest brutos.
E, pa sad pricas napamet, nisi ni probao, ja sam probao/video da je niti brzi, niti efikasniji, nije ni ovaj drugi, kad zaberes/oduzmes, the end je isti.
Tu sam za ~4 sata, ali u komi:)
:: brze zavrsi, ima losji algoritam za slaganje, plus salje info i brze se fragmentira hdd. Nista od toga mi ne treba. Hvala na predlogu, testirao sam ga i nije za mene. Manje zahtjevnim korisnicima ga stavljam. Niko se nije bunio :: Ako si tu oko 5 sati nastavljamo, sad moram da radim :: :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. :: Pocinio sam najveci grijeh od svih. Postao sam civilizovan. :: Korakira Melaine. Tempest brutos. :: ::
@operator Pa zar moram polupijan u pet izjutra posle izlaska da ti psujem mater bolesničku, AAA!!!!!!???? Daj bre više prekini da sereš da ti ne bi gedorom otključao lobanju jel ti jasno!!!
Ali naprosto je fascinantno kako sebi daješ za pravo da prdiš o hardveru i pokušavaš da odgovoriš ljudima pa čak i onima koji te sprdaju, dok pri tom konstantno i nepogrešivo ignorišeš svačiji poziv da dokažeš bilo šta od prosutih laži. Pa zar sam ne vidiš koliko si glup ko kurac i koliko si providan i smešan, a i jadan!!!???
Nastaviću sutra da te karam, samo kad se naspavam i otreznim!!!
To za mater cemo da se upoznamo. Sve ostalo od tebe sam tolerisao.
Ni ja ne kontam, cemu taj izliv besa prema coveku? Operater je skroz ok lik! A sto nas najvise i interesuje, ima znanje i vidi se da ga nije stekao guglajuci :D
@Antilohije, dva metra i dva`es santimetra? Pa tebe covek nigde ne moze da posalje :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647666. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.