jao isto isto! kućište mi je na polici malo iznad glave levo! tako da kroz prozorče u kućište gleda zid :D :D
:: :: jer su pretpostavljali da nam se svima istancao sluh vremenom i da je pametnije da rasterete napajanje hahah ana izasla si iz kamenog doba : :: :: stavi taj fensi plavi napred pa bleni u njeg :: :: a sta ja da kazem kada mi je sve sa leve i gornje strane a kuciste malo vise od moje glavudze a ja gledam sa desne strane u metalnu plocu ne vidim mrvicu svetla. ja sam tek u problemu a imam 6 neonki i 7 ventova i svi sljaste crveno da vuce na rados :: :: ::
ja sam srecno raspusten covek jedino sa partnerkama za madrac gimnastiku :)
Lepo je kad se interesuju za HW ali ja sam stekao utisak da je to za njih kao npr za tebe i mene kvantna fizika (lupio sam, sad ako si fizicar onda jbg) ali svakako je lepo cuti ovako njihove dijagnoze i teorije.
:: :: ja sam srecno raspusten covek jedino sa partnerkama za madrac gimnastiku : :: :: Lepo je kad se interesuju za HW ali ja sam stekao utisak da je to za njih kao npr za tebe i mene kvantna fizika (lupio sam, sad ako si fizicar onda jbg) ali svakako je lepo cuti ovako njihove dijagnoze i teorije :: :: ::
A pošto odosmo u offtopic.. Čini mi se da sam stavila malo paste.. tj prvo sam je stavila previše, pa onda kako bih ispravila to previše uklonila sam previše, pa je ostalo premalo.. Dajte mi neki yt link na kome se vidi kako neko nanosi OPTIMALNU količinu paste pošto snimaka ima gde stavljaju zrno veličine graška, a ima i bibera, pa kao.. which one..?
:: I ja sam srećno slobodna : :: :: I fizičar :: :: : :: :: A pošto odosmo u offtopic.. Čini mi se da sam stavila malo paste.. tj prvo sam je stavila previše, pa onda kako bih ispravila to previše uklonila sam previše, pa je ostalo premalo.. Dajte mi neki yt link na kome se vidi kako neko nanosi OPTIMALNU količinu paste pošto snimaka ima gde stavljaju zrno veličine graška, a ima i bibera, pa kao.. which one..?
Blizi se lepo vreme. Da li ides na utakmice Crvene zvezde? Ako ides mozemo se dogovoriti zajedno da odemo na jednu.
:: I ja sam srećno slobodna : :: :: I fizičar :: :: : :: :: A pošto odosmo u offtopic.. Čini mi se da sam stavila malo paste.. tj prvo sam je stavila previše, pa onda kako bih ispravila to previše uklonila sam previše, pa je ostalo premalo.. Dajte mi neki yt link na kome se vidi kako neko nanosi OPTIMALNU količinu paste pošto snimaka ima gde stavljaju zrno veličine graška, a ima i bibera, pa kao.. which one..?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Blizi se lepo vreme. Da li ides na utakmice Crvene zvezde? Ako ides mozemo se dogovoriti zajedno da odemo na jednu :: :: :: I ja sam srećno slobodna : :: :: :: :: I fizičar :: :: :: :: : :: :: :: :: A pošto odosmo u offtopic.. Čini mi se da sam stavila malo paste.. tj prvo sam je stavila previše, pa onda kako bih ispravila to previše uklonila sam previše, pa je ostalo premalo.. Dajte mi neki yt link na kome se vidi kako neko nanosi OPTIMALNU količinu paste pošto snimaka ima gde stavljaju zrno veličine graška, a ima i bibera, pa kao.. which one..?
Sta ce mi noz? Odakle ti ta luda ideja? Izgleda da nesto nije uredu sa tobom.
:: Nemoj samo noz da nosis sa sobom : :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: Blizi se lepo vreme. Da li ides na utakmice Crvene zvezde? Ako ides mozemo se dogovoriti zajedno da odemo na jednu :: :: :: :: :: I ja sam srećno slobodna : :: :: :: :: :: :: I fizičar :: :: :: :: :: :: : :: :: :: :: :: :: A pošto odosmo u offtopic.. Čini mi se da sam stavila malo paste.. tj prvo sam je stavila previše, pa onda kako bih ispravila to previše uklonila sam previše, pa je ostalo premalo.. Dajte mi neki yt link na kome se vidi kako neko nanosi OPTIMALNU količinu paste pošto snimaka ima gde stavljaju zrno veličine graška, a ima i bibera, pa kao.. which one..?
Kolega, mislio si na srafciger , pretpostavljam :D.
:: Nemoj samo noz da nosis sa sobom : :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: Blizi se lepo vreme. Da li ides na utakmice Crvene zvezde? Ako ides mozemo se dogovoriti zajedno da odemo na jednu :: :: :: :: :: I ja sam srećno slobodna : :: :: :: :: :: :: I fizičar :: :: :: :: :: :: : :: :: :: :: :: :: A pošto odosmo u offtopic.. Čini mi se da sam stavila malo paste.. tj prvo sam je stavila previše, pa onda kako bih ispravila to previše uklonila sam previše, pa je ostalo premalo.. Dajte mi neki yt link na kome se vidi kako neko nanosi OPTIMALNU količinu paste pošto snimaka ima gde stavljaju zrno veličine graška, a ima i bibera, pa kao.. which one..?
Sta ce mi srafciger? Odakle ti ta luda ideja? Izgleda da nesto nije uredu sa tobom.
:: Kolega, mislio si na srafciger , pretpostavljam :D :: :: :: Nemoj samo noz da nosis sa sobom : :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: :: :: :: :: Blizi se lepo vreme. Da li ides na utakmice Crvene zvezde? Ako ides mozemo se dogovoriti zajedno da odemo na jednu :: :: :: :: :: :: :: I ja sam srećno slobodna : :: :: :: :: :: :: :: :: I fizičar :: :: :: :: :: :: :: :: : :: :: :: :: :: :: :: :: A pošto odosmo u offtopic.. Čini mi se da sam stavila malo paste.. tj prvo sam je stavila previše, pa onda kako bih ispravila to previše uklonila sam previše, pa je ostalo premalo.. Dajte mi neki yt link na kome se vidi kako neko nanosi OPTIMALNU količinu paste pošto snimaka ima gde stavljaju zrno veličine graška, a ima i bibera, pa kao.. which one..?
.. nema potrebe da nosite BILO KAKVO sredstvo za BILO ŠTA, s obzirom da ja uvek nosim i nožić i suzavac. :D
(kad smo kod insinuacija) Baš zrno GRAŠKA svi stavljate? C c c.. .) Vidim ja.. na kraju će da bude `svi junaci nikom ponikoše..` :Pp
Ako je tako, znači da sam ovaj put stavila malo paste.. njak. Preživeće, do sledećeg usisavanja, pa ću onda da promenim pastu. Ustvari mi je bila čudna, ružna (drugačija), jer je siva, a prethodna mi bila bela.. pa mi bilo bljak da je stavljam. :D
Ide mi se na Zvezdu baš baš.. ali nikako da ugrabim vremena. Subotom obično imam 3 dvočasa, a nedeljom 5. :/ Sad sam mislila da izmuvam slobodnu subotu, ali profesorka najavila ispit u ponedeljak, pa moram da učim i sebe malo. :|
Ajde šibni mi broj na mail, pa možda da odemo na Čukarički 12og, ako ti odgovara..
ana bato nemoj se zajebavati aj pitaj lorda tad 12og za par saveta, pitaj ga kako je cistio komponente sto je uzimao na otpadu mada ne znam sta ce ti reci posto je pitanje da li su radile posle njegove prodaje :)
Pre bih rekao da je u pitanju zrno bibera, sa zrnom graska mozes preci cpu+1/4 atx ploce... I to za standardne kulere, za HDT kulere http://www.youtube.com/watch?v=IG_GfSTKQ98, uglavnom ce da radi kako god da stavis a da ne preteras :)
Ahaaaaa... hvala za link :) Baš mi je takav hladnjak. Znači, samo tako.. ok. :) Hvala!
:: Pre bih rekao da je u pitanju zrno bibera, sa zrnom graska mozes preci cpu+1/4 atx ploce... I to za standardne kulere, za HDT kulere http://www.youtube.com/watch?v=IG_GfSTKQ98, uglavnom ce da radi kako god da stavis a da ne preteras : :: :: Kompresor i izduvavanje... Mani se usisivaca
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647662. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.