status: user broj poruka: 2836 | Oke, skapirali smo da je poenta svega bila da ti kazes da se bavis racunarima, i kako znash nabavne cene.
:: Ja lupam ali znam sta mi dolazi na reklamciju. To je najmerodavnije! preko 50 HDD samo prosle godien od oba prozivodjaca :: :: AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200 :: Cooler Master 212 EV :: Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 :: Kingston HyperX Blue 2x4 gb 160 :: MSI 6850 O :: SSD OCZ Agility 3 60gb :: 1.5 WD+500gb W :: Chiftec CX-05B- :: Thermatle Purepower 600 Wat :: :: :: :: Ne vredi tebi dokazivati. WD blue imam 2 komada, i znam XX ljudi koji ga imaju i nikome do sad nije crkao. Takodje lupas gluposti, dok sam preporucivao ljudima na forumu konfe, i sastavljao drugarima, komsijama, poznanicima ti se nisi oglasavao ovde. :: :: :: :: A narocito sto si coveku preporucio dosta slabiju masinu, jos sa kineskim napajanjem, a govoris mi nesto o kvalitetu i ostalom :: :: I vidim da je tebi mnogo bitno da li ce covek platiti 4500din HDD, ili 4700din ili 5000din. Stvarno jadno sa tvoje strane :: :: :: :: Nema potreba da bacas hejt. preporuci sta ti mislis, i to je t :: :: :: :: :: Vrlo moguce, kad te isprozivaju ljudi koji blga veze nemaju sa zivotom sem da pljuju po svemu sto nije kako oni vide stavri i oni razmisljaju. Ispali osigrac poneki put :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200 :: :: :: Cooler Master 212 EV :: :: :: Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 :: :: :: Kingston HyperX Blue 2x4 gb 160 :: :: :: MSI 6850 O :: :: :: SSD OCZ Agility 3 60gb :: :: :: 1.5 WD+500gb W :: :: :: Chiftec CX-05B- :: :: :: Thermatle Purepower 600 Wat :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Meni samo jedna stvar nije jasna.. :: :: :: :: :: :: :: :: Jel si ti decko trso malo ili nesto drugo.. :: :: :: :: :: :: :: :: U em**ju je bio HD na popustu kao sto je Plamen i napisao i mogu da potvrdim jer sam istu stvar video.. :: :: :: :: :: :: :: :: Sto se svega ostalog tice - vec receno.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Toliko od mene za ovu temu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: |