Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Upgrade-ovao sam se
STRANA 2 OD 2
Gare87 Re: Probao sam WoT 29.09.2014. 20:19 #565261

status: user
broj poruka: 4724
60fps apsolutno nema nikakve veze sa SSD xD ostalo ti je jace pa zato imas bolju frame ratu

@Imarkovic znam ja da je brzi ne sporim ja to, sta vise uzeo bih jedan za sistem od 320 250 nekad, ali hocu reci ako mogu da uzmem nesto drugo potrebnije od SSD-a uzeo bih pre to nego li SSD, jer meni ne treba za neki posao da mi sve radi 3x brze, Photoshop se ukljuci za 2 sekunde, sto mi ne smeta da cekam :) niti mi smeta podizanje sistema na obicnom HDD-u koje traje 3x sporije nego li na SSD :)

@Dex upravo o tome sam pricao, cak i u Photoshopu mi nije nesto potrebno da sve radi prebrzo, ionako ponekad samo koristim za sredjivanje fotografija.

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2GB DDR3 1600MHz
Kingston 4GB DDR3 1600Mhz
WD10EARS 1TB
WD1003FZEX 1TB
Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

:: Instalirao sam WoT i podesio sve na max. Odigrao sam nekoliko partija i moram reci da sam prezadovoljan. Verovatno je sinergija komponenata (SSD, graficka i RAM) kojima sam upgrade-ovao komp doprinela da dobijem skoro konstantnih 60fps uz koriscenje VS-a
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: Probao sam WoT 29.09.2014. 20:22 #565262

broj poruka: 19072
Pa dobro, SSD je u neku ruku luksuz, nije neophodan.. ali zavisi i od coveka, meni je recimo postao potreba, toliko mi ubrzava rad da jednostavno ne bih mogao bez njega na primarnom PC-u.. bez obzira na to sto pre par godina nije bio u opticaju, ali konstantno je hdd bio usko grlo.

:: 60fps apsolutno nema nikakve veze sa SSD xD ostalo ti je jace pa zato imas bolju frame rat
:: @Imarkovic znam ja da je brzi ne sporim ja to, sta vise uzeo bih jedan za sistem od 320 250 nekad, ali hocu reci ako mogu da uzmem nesto drugo potrebnije od SSD-a uzeo bih pre to nego li SSD, jer meni ne treba za neki posao da mi sve radi 3x brze, Photoshop se ukljuci za 2 sekunde, sto mi ne smeta da cekam :) niti mi smeta podizanje sistema na obicnom HDD-u koje traje 3x sporije nego li na SSD :
:: @Dex upravo o tome sam pricao, cak i u Photoshopu mi nije nesto potrebno da sve radi prebrzo, ionako ponekad samo koristim za sredjivanje fotografija
:: AMD Phenom II 960T 3.5Gh
:: MSI 870S-C4
:: Patriot 2GB DDR3 1600MH
:: Kingston 4GB DDR3 1600Mh
:: WD10EARS 1T
:: WD1003FZEX 1T
:: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR
:: OCZ MXS-PRO 600
:: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit
:: :: Instalirao sam WoT i podesio sve na max. Odigrao sam nekoliko partija i moram reci da sam prezadovoljan. Verovatno je sinergija komponenata (SSD, graficka i RAM) kojima sam upgrade-ovao komp doprinela da dobijem skoro konstantnih 60fps uz koriscenje VS-a
:: ::
Kutalion Re: Re: Re: Probao sam WoT 29.09.2014. 20:23 #565263

broj poruka: 2480
Upravo ovo, sada kad radim na kompjuterima koji imaju HDD zelim da se samopovredim.

Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Evo

:: Pa dobro, SSD je u neku ruku luksuz, nije neophodan.. ali zavisi i od coveka, meni je recimo postao potreba, toliko mi ubrzava rad da jednostavno ne bih mogao bez njega na primarnom PC-u.. bez obzira na to sto pre par godina nije bio u opticaju, ali konstantno je hdd bio usko grlo
bomid Re: @Vaskev 29.09.2014. 21:18 #565271

broj poruka: 1563
Ja sam SSD particionisao na dve particije. Jedna `C` je sistemska od 82GB i na nju sam instalirao OS, driver-e, i osnovne male programe. Druga `D` particija od 150GB mi sluzi za igre. Treca `E` je storage WD6400AAKS.
@Gare87 Ma ok druze, znam da SSD nema veze sa fps ali ima veze sa mnogo drugih stvari. Sve instalacije su visestruko brze nego sa HDD. Brze ulazim u programe i menjam prozore.
Jednostavno ja sam kompletno zadovoljan a najvise SSD-om.

mixer93 Re: ... 29.09.2014. 23:00 #565283

broj poruka: 4187
Nisam bas toliki pacenik za igrama zadnjih meseci. Dakle ovaj od 128GB bi mi bio dovoljan za sistem i za nekoliko programa ne prevelikih, najvise koristim Photoshop.

imarkovic Re: Re: ... 29.09.2014. 23:04 #565284

broj poruka: 19072
Ja Photoshop jednom upalim i vise ga ne gasim kad nesto radim danima.. dok recimo PCBerzu ako ne ugasim, pojede gigabajte .

:: Nisam bas toliki pacenik za igrama zadnjih meseci. Dakle ovaj od 128GB bi mi bio dovoljan za sistem i za nekoliko programa ne prevelikih, najvise koristim Photoshop
duqp ja igre batalio skroz skroz 29.09.2014. 23:37 #565286

broj poruka: 3466

ono govance na fb ne racunam :)
ali eto sinoc iz sprdnje instalirao sniper elite 3 pa aj da ispostujem i odigram na svim tezinama sve misije kao keca i dvojku

bomid-e lepo si ovo sklepao ima da sljaka samo tako
ne slusajte ovog rogija on je lud :D

MaliAbner Re: ja igre batalio skroz skroz 03.10.2014. 08:47 #565580

broj poruka: 7779
Ne bih da budem njanja ali ovo sto je navedeno je konfiguracija koja je bila aktuelna pre par godina...

Mislim 4GB RAM-a... covece pa toliko sad imaju `prepametni telefoni` a ne krsten PC...

Za iole krsten PC po danasnjim merilima minimum je nekih 8GB bez obzira kojim mukama ces oprteretiti PC...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: ono govance na fb ne racunam :
:: ali eto sinoc iz sprdnje instalirao sniper elite 3 pa aj da ispostujem i odigram na svim tezinama sve misije kao keca i dvojk
:: bomid-e lepo si ovo sklepao ima da sljaka samo tak
:: ne slusajte ovog rogija on je lud :
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647662.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs