Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
ovo definitivno nije moj dan : DOA
STRANA 2 OD 2
Ognjeni ... 18.10.2014. 19:04 #567913

status: user
broj poruka: 4527
Mamu im jebem raspalu,treba ih zapaliti.Tek danas sam stigao pokupiti komp sa servisa, ,` ispravan ` komp. Odem kuci, 20 min je radio dok sam instalirao osnovne programe. Reboot and select boot device...

Ulazim u bios ,opet ne vidi hdd.

Jebem im mamu raspalu, subota je ne mogu nista do ponedeljka

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 18.10.2014. 20:09 #567921

broj poruka: 9459
Auuum brate. Cek, jel ti smes da otvaras kuciste?

Ako smes, zameni taj sata kabel i nabij drugi molex u njega. Oslusni da li kada startujes komp zavrti iHDD i da li zaustavi motor ili nesto slicnio, cakce...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

Ognjeni ... 18.10.2014. 20:32 #567924

Tehnicki ne smem,ima nalepnica. Mogao sam je skinuti ali mi ne treba da se jebem i sa tim sa budalama.

Ne pada mi napamet da updejtujem bios ako to nekom padne na pamet. Kupii sam jebenu konfiguraciju,sve sto trazim je da radi .nista vise.

Polio bih ih benzinom zivota mi. Ok, kontam kvar..desi se al mamu im raspalu odneso sam vam na servis i nisu nista uradili.

Koliko je rok do kojeg mogu traziti pare nazad

gilopile ... 18.10.2014. 20:45 #567926

Ma uzmi pare i kupi drugi. Ne znam koji je rok, valjda mesec dana i sl. Ti si to kupio neki dan, tako da...

Ako ima nalepnica, nemoj da otvaras, jer ce ti napakovati da si ga ti sjebo...Nosi nazad i reci da ti daju drugi racunar - ispravan

imarkovic Re: ... 18.10.2014. 20:47 #567927

broj poruka: 19085
Stvarno neprofesionalno sa njihove strane.. odnosno njihovih stručnih servisera.. možeš slobodno da odmah tražiš pare nazad kad budeš tamo otišao, sa obrazloženjem da ti ne pada na pamet da četvrti put odlaziš do njih i maltretiraš se, pare nazad i gotovo.

:: Mamu im jebem raspalu,treba ih zapaliti.Tek danas sam stigao pokupiti komp sa servisa, ,` ispravan ` komp. Odem kuci, 20 min je radio dok sam instalirao osnovne programe. Reboot and select boot device..
::
:: Ulazim u bios ,opet ne vidi hdd
:: Jebem im mamu raspalu, subota je ne mogu nista do ponedeljk
Ognjeni ... 18.10.2014. 20:53 #567930

Da ne pricam da sam presao oko 120 km noseci i vracajuci komp gde sam trebao vise puta

Glavni sad problem sto gde god da porucim opet cu cekati 10 dana. Jer ovu konfiguraciju sa celeron 1610 niko nema na stanju. Kao da je 295x2
.

gilopile ... 18.10.2014. 20:53 #567931

Neprofesionalno ili ne, ne mozemo da znamo. Jednostavno se desava da HW bez ikakvog razloga jebava. Oni ne mogu da ga testiraju danima.

Jbg, oni su sigurno stavili nove komponente - (to se moze proveriti)...Najbolje da ti daju komplet drugu konfiguraciju, jer na toj mozda jebava napajanje, mozda ploca, a mozda i HDD...ko zna tacno dok se ne istestira svaka komponenta...a posto nemas vremenam ( a i da imas, ko ih ebe da se mesec dana cimas oko toga ), neka ti zamene komplet kucise i ciaos

Ognjeni ... 18.10.2014. 20:59 #567933

Gile ako je neko toga svestan ja sam i nisam mogao biti korektniji u celoj prici jer godinama uzimam kod njih.

I stvarno su ljubazni bili i to je razlog sto ih ne pljujem imenom ovde ali mamu vam jebem ako kazem jebeni hdd cas nestaje cas je tu onda mi ne mozes vratiti istu konfiguraciju bez da prstom mrdnes

Dzoni665 re 18.10.2014. 23:13 #567962

broj poruka: 704
Koliko si ti platio tu konfiguraciju? I sta je sve unutra?

imarkovic Re: ... 18.10.2014. 23:21 #567964

broj poruka: 19085
Neprofesionalno je što nisu adekvatno proverili sve i testirali, jer NISU, ispoljio bi se problem, a znam odlično kako izgleda to kad ti vrate sve i kažu `gospodine, sa konfiguracijom je sve u redu`.

:: Neprofesionalno ili ne, ne mozemo da znamo. Jednostavno se desava da HW bez ikakvog razloga jebava. Oni ne mogu da ga testiraju danima.
:: Jbg, oni su sigurno stavili nove komponente - (to se moze proveriti)...Najbolje da ti daju komplet drugu konfiguraciju, jer na toj mozda jebava napajanje, mozda ploca, a mozda i HDD...ko zna tacno dok se ne istestira svaka komponenta...a posto nemas vremenam ( a i da imas, ko ih ebe da se mesec dana cimas oko toga ), neka ti zamene komplet kucise i ciao
:: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: - Hm, mislim da će biti čupavo.

Ognjeni ... 18.10.2014. 23:30 #567967

ma obicna office masina 20 000( 1610k, 4 gb rama, 320 hdd itd ) plus periferije,zvucnici i monitor 40k total . Ali kao sto rekoh, znam sta sam uzeo i samo hocu da radi. Zato sam jebote i otisao,kupio novo da se ne bih zajebavao sa polu ispravnim konfiguracijama sa oglasa.

Samo me zanima kakva su tek onda govna one konfiguracije od 12-3 000 sto nude sve firme u zemlji.
Dzoni665 Re: ... 18.10.2014. 23:37 #567968

Imas mail.

:: ma obicna office masina 20 000( 1610k, 4 gb rama, 320 hdd itd ) plus periferije,zvucnici i monitor 40k total . Ali kao sto rekoh, znam sta sam uzeo i samo hocu da radi. Zato sam jebote i otisao,kupio novo da se ne bih zajebavao sa polu ispravnim konfiguracijama sa oglasa
:: Samo me zanima kakva su tek onda govna one konfiguracije od 12-3 000 sto nude sve firme u zemlji.
Ognjeni .. 18.10.2014. 23:39 #567970

imam brate. Imam i gmail i yahoo

Dzoni665 re: 18.10.2014. 23:41 #567971

Ma poslao sam ti ovde mail :-D

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs