Mamu im jebem raspalu,treba ih zapaliti.Tek danas sam stigao pokupiti komp sa servisa, ,` ispravan ` komp. Odem kuci, 20 min je radio dok sam instalirao osnovne programe. Reboot and select boot device...
Ulazim u bios ,opet ne vidi hdd.
Jebem im mamu raspalu, subota je ne mogu nista do ponedeljka
Ako smes, zameni taj sata kabel i nabij drugi molex u njega. Oslusni da li kada startujes komp zavrti iHDD i da li zaustavi motor ili nesto slicnio, cakce...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Stvarno neprofesionalno sa njihove strane.. odnosno njihovih stručnih servisera.. možeš slobodno da odmah tražiš pare nazad kad budeš tamo otišao, sa obrazloženjem da ti ne pada na pamet da četvrti put odlaziš do njih i maltretiraš se, pare nazad i gotovo.
:: Mamu im jebem raspalu,treba ih zapaliti.Tek danas sam stigao pokupiti komp sa servisa, ,` ispravan ` komp. Odem kuci, 20 min je radio dok sam instalirao osnovne programe. Reboot and select boot device.. :: :: Ulazim u bios ,opet ne vidi hdd :: :: Jebem im mamu raspalu, subota je ne mogu nista do ponedeljk :: ::
Neprofesionalno ili ne, ne mozemo da znamo. Jednostavno se desava da HW bez ikakvog razloga jebava. Oni ne mogu da ga testiraju danima.
Jbg, oni su sigurno stavili nove komponente - (to se moze proveriti)...Najbolje da ti daju komplet drugu konfiguraciju, jer na toj mozda jebava napajanje, mozda ploca, a mozda i HDD...ko zna tacno dok se ne istestira svaka komponenta...a posto nemas vremenam ( a i da imas, ko ih ebe da se mesec dana cimas oko toga ), neka ti zamene komplet kucise i ciaos
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Gile ako je neko toga svestan ja sam i nisam mogao biti korektniji u celoj prici jer godinama uzimam kod njih.
I stvarno su ljubazni bili i to je razlog sto ih ne pljujem imenom ovde ali mamu vam jebem ako kazem jebeni hdd cas nestaje cas je tu onda mi ne mozes vratiti istu konfiguraciju bez da prstom mrdnes
Neprofesionalno je što nisu adekvatno proverili sve i testirali, jer NISU, ispoljio bi se problem, a znam odlično kako izgleda to kad ti vrate sve i kažu `gospodine, sa konfiguracijom je sve u redu`.
:: Neprofesionalno ili ne, ne mozemo da znamo. Jednostavno se desava da HW bez ikakvog razloga jebava. Oni ne mogu da ga testiraju danima. :: :: Jbg, oni su sigurno stavili nove komponente - (to se moze proveriti)...Najbolje da ti daju komplet drugu konfiguraciju, jer na toj mozda jebava napajanje, mozda ploca, a mozda i HDD...ko zna tacno dok se ne istestira svaka komponenta...a posto nemas vremenam ( a i da imas, ko ih ebe da se mesec dana cimas oko toga ), neka ti zamene komplet kucise i ciao :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
ma obicna office masina 20 000( 1610k, 4 gb rama, 320 hdd itd ) plus periferije,zvucnici i monitor 40k total . Ali kao sto rekoh, znam sta sam uzeo i samo hocu da radi. Zato sam jebote i otisao,kupio novo da se ne bih zajebavao sa polu ispravnim konfiguracijama sa oglasa.
Samo me zanima kakva su tek onda govna one konfiguracije od 12-3 000 sto nude sve firme u zemlji.
:: ma obicna office masina 20 000( 1610k, 4 gb rama, 320 hdd itd ) plus periferije,zvucnici i monitor 40k total . Ali kao sto rekoh, znam sta sam uzeo i samo hocu da radi. Zato sam jebote i otisao,kupio novo da se ne bih zajebavao sa polu ispravnim konfiguracijama sa oglasa :: :: :: :: Samo me zanima kakva su tek onda govna one konfiguracije od 12-3 000 sto nude sve firme u zemlji.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.