Nije mi uopste bitna lepota grafike i ne treba da mi igra bude 1080p sa HIGH detaljima znaci hocu da...pod 1 pokrenem igru, pod 2 da mogu ne ometano pomerati lika i da ne secka u tom smislu znaci pri pokretima da se ne kochi lik a i stvari oko mene isto tako da slika ne secka i tome slicno znaci u tom smislu da igra ide ok a da li su likovi kockastiji,trava i oblaci mutniji i tome slicno to me ne zanima.Znaci,spreman sam igrati na LOW detaljima ali da pokreti ne seckaju...ne znam jel sam objasnio ili trebam jos:)
A to inače nije seckajuća količina frejmova u sekundi? Takođe, mogu da zamislim kakav je užitak igranje na najnižim podešavanjima!
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7
Oni koji hoce high detalje izgleda da ne mogu da se pomire sa ovim sto hocu...:) U pitanju je izvlacenje maximuma sa ovim sto imam za manje pare i bez ideje da ce da potraje narednih godina
25-30fps nikad nece biti konstantno, to mozda bude neki AVG ali 80-90% vremena ima da opadne u bitnim trenucima na 20 15, pa ce onda da ti brake-dance-uje Witcher i Dark Knight :D
Uzmi konzolu i cepaj!! taman dok prevazidju tu konzolu skupices za drugu .)
tako ce i izgleda biti...nego,zanima me cisto posto jos mozgam i razmisljam kad bih sastavljao komp polako ali sigurno (ima jos vremena do tih igara) jel moze ova ploca da bude dobra osnova svega?
GIGABYTE G1.Sniper Z87
ako mi sada napisete da treba jaca i da ce trebati skupa graficka i tome sl onda definitivno konzola
Ta maticna ti je dobra, sta vise i previse, mozes i neku jeftiniju, sve zavisi sta ti treba, tj. sta ces da iskoristis kod nje, da li je to overklock, SLI, visak usb portova itd.
Sto se tice graficke, kao sto vidis da igre postaju veoma zahtevne, tako da kupovina neke ispod 300e ti se ne isplati, naravno ako ti je cilj da igras na max detaljima i 60 fpsa, ako zelis da imas 30 fps-a i detalje na low, onda definitivno ne trebas da bacas pare i da se nadas da li ce da ti radi nego uzmes lepo Sony 4 i igras se sasvim lepo, kasnije uzmes neki tv, veci, bolji, nebitno i to je to. Graficki neces puno da zaostajes za high end pc masinama, igre su odlicnog kvaliteta na konzoli, koliko sam ja mogao da vidim i odigram sve nove naslove, i to sve na tv-u od 42 inca. Moraces jedino da pucas po 40-50e za igre, koje kasnije mozes da prodas za 20-30e i povratis novac i tako u krug.
Imam vec PS3 izigrao sam ekskluzive,to su zabavne ekskluzive pc igre su daleko kvalitetnije...jedino last of us sto se tice kvaliteta moze da prismrdi ali ono igram igre koje na pc ne mogu
svaka cast, da li si procitao sta hoce da igra!? prvi post!?
on hoce da mu ne SECKA, a s obzirom kolika je zahtevnost za Witcher 3(minimum 7870), a osecam da ce slicno biti i sa Dark Knight, sa tom konfiguracijom nema da izgura ni 15fps, bolje mu je PS 4!! Ali ce morati da placa igre dosta skupo!
:: C2Q + 7770 i to ti je to. 90% igrica na ok podesavanjima ce da izgura. A ako se igras na 19` jos bolje :: :: To ti je nesto malo jace od 100eur. Ne znma koja napajanje imas, ako je neki ubogi kinez, zameni ga sa nekim LC od 550W i teraj :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Aha...Sad vidim. Ma moci ce da se odigra kada se malo smanje detalji i rez. Uostalom, ako kupi nek proba i javi. Ja sam 100% siguran da ce da bude zadovoljan, jer vidim da coveku odgovara i nizi FPS. Drugar ima istu konfiguraciju i vrlo je zadovoljan. Svaku igricu do sada je odigrao bez nekih vecih problema i seckanja. Bitno je da mu ne fali RAM-a i to je to.
Ako hoce average 50FPS, morace izdvojiti 800eur i to je to.
800e...ejj znas li ti kolika je moja plata?:) Necu dati nesto puno para za ps4 igre ako ih malo kupujem i digitalno,preprodajem i slicno Samo onaj glupi hard sto nije veci od 500gb-Witcher ce odma da zauzme 50gb Al dobro,da ne skrecemo sa diskusije na ps4 sada ima posebna tema
Ne znam kolika ti je plata. Nemoj da jedes 3 meseca i skupice se. :D I bice ta famozna brojka `50`. 50FPS, imaces 50kg i 50 krvnih zrnaca u litri krvi :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
S` ti lud, takav video da pustas u etar, pa to su med/low detalji a nije cak ni 1080p a nema ni 30-35 fps-a. Kako mislis da neko gleda zapis u kome nema 60 fps-a pa oces da oslepimo?? Znaci ti oces da kazes da ti ne treba masina od 1500e da bi mogao da igras igru, i da po tebi svi mi ostali smo ludaci sto kupujemo graficku od 400e !?
`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`
:: Aha...Sad vidim. Ma moci ce da se odigra kada se malo smanje detalji i rez. Uostalom, ako kupi nek proba i javi. Ja sam 100% siguran da ce da bude zadovoljan, jer vidim da coveku odgovara i nizi FPS :: Drugar ima istu konfiguraciju i vrlo je zadovoljan. Svaku igricu do sada je odigrao bez nekih vecih problema i seckanja. Bitno je da mu ne fali RAM-a i to je to :: :: Ako hoce average 50FPS, morace izdvojiti 800eur i to je to :: :: Nek cepa dvojku : :: Evo kako radi :: https://www.youtube.com/watch?v=X76YvUvveM :: :: trojka je preterano zahtevna, jbg. Mozda i uspe na low i 1440*900 bez seckanja. Bmlg :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Izvinjavam se sto je klip snimljen u 720p, iskreno, ja sam peglu bacio kad sam to primetio, a proliv sam dobio naknadno kada mi je ostao ukljucen Fraps i izmerio da je 25FPS.
Filmove ne gledam. Mozda pocnem kada standard bude 200FPS. Sve mi je to smor za oci....
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Koliko dugo sluze te skupe kartice kad ih uzmete,tjst koliko dugo mozete igrati igre u punom sjaju? Mozda se i predomislim pa opet se vratim o ideji za PC neko rece da vec za godinu dana se sa takvom karticom igra na LOW jel to stvarno istina?
Da mi je znati gde si video da je to neko rekao/napisao?
:: Koliko dugo sluze te skupe kartice kad ih uzmete,tjst koliko dugo mozete igrati igre u punom sjaju? Mozda se i predomislim pa opet se vratim o ideji za PC neko rece da vec za godinu dana se sa takvom karticom igra na LOW jel to stvarno istina :: :: :: :: ::
`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`
:: Koliko dugo sluze te skupe kartice kad ih uzmete,tjst koliko dugo mozete igrati igre u punom sjaju? Mozda se i predomislim pa opet se vratim o ideji za PC neko rece da vec za godinu dana se sa takvom karticom igra na LOW jel to stvarno istina :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647662. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.