:: Voda za te pare nema (da valja icemu). Juri neki D14 noctua npr. , phanteks polovni TC14PE, thermalright silver arrow ili tako nesto :: :: Ili se otvori za CM 240M neptona koji je prvo dobro vodeno ~ 95e ::
Hvala druze na pomoci, jel bi Cooler Master Hyper 212 EVO bio dobar izbor ? Ili RAIJINTEK Themis??
Posto vidim da se tesko mogu naci te koje si predlozio, ali su jako dobra i kvalitetna hladjenja.
:: A pa morace sad da ga klokuje ko svinju jer ostatak konfe nece moci ni tetris da pokrene kako treba. Kako bre ljudi ne kapirate, zato mu je sada jako bitan taj kuler. c c :: :: Salu na stranu druze, ali koj si moj i postavljao temu kad nikog nisi poslusao ovde ?? :: :: Umesto da si uzeo neko optimalno resenje, ti baci vise od pola para na CPU, da ti je veci budzet pa i da razumem :: :: ::
Pitao sam samo za predloge, hvala svima koji mi pomogli. Uzeo sam plocu i cpu,Narucujem ostatak konfiguracije narednih dana. Graficku cu kasnije uzeti, verovatno r9 280x.
Sta je sa onim Panteksom sa dva venta, ona gromada od kulera, to je valjda jedan od najboljih vazdusnih resenja? Jel ima toga vise uopste kod nas?
INTEL I7 5960X @ Megahalems red ASUS Rampage V Extreme KINGSTON HyperX Predator 16gb ddr4 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 BENQ XL2420G 144hz G-Sync
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647662. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.