Porede se oni savrseno, da nisam imao jednog i drugog da uporedim, pa da kazem, 1-2`C razlike ne cine nikakvu razliku.
:: V8 GTS ne moze da se poredi sa D14/D15 po hladjenju. A kostaju skoro isto. :: :: Lep cooler, ali vise je neka srednja klasa nego visa po hladjenju nazalost :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
Imao sam i ja V8 i V6GT i iskreno, za ono za sta su bili namenjeni su fenomenalni kuleri, jednostavno hladjenje vazduhom zahteva masivne kulere zbog termalne disipacije, mada isti princip je i za vodeno, nisam video da je hladnjak malepasan. Da se napravi tako veliki hladnjak i za vazdusno hladjenje poredilo bi se i te kako sa vodenim, mada iskreno i ima da se kupe tako veliki hladnjaci koji zauzmu celo kutjiste...
:: V6 GTS sam imao pre H50 i drastično je bučniji cooler, da ne pominjem koliko je glomazan.
:: Hvala ljudi uzeo sam Cooler Master: Hyper 212 EVO.. Korektan izbor, s obzirom na to da ne nameravaš da obaraš OC-erske rekorde. Ja sam na mom 4790K isključio turbo i postavio ga ručno na 4.4GHz, a onda sam mu tražio najniži Vcore na kome je stabilan (u mom slučaju, 1,075V). Temperature su (sa istim hladnjakom) sasvim pristojne.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647662. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.