Tebra imaš ono SLEDEĆA STRANA, šta si zapeo bre s` tim nabadanjem... jasno nam je da si žestok momak sa asfalta, al tebra pretera ga, znašššš..
:: :: :: ... i tu ga ja nabodem :: :: :: ja nabod - on corba. ja nabod - on corba. ja nabod - on corba :: :: ja nabod - on blok, ON nabod - JA corba. on nabod - ja blok, i onda ga nabodem :: klasican nabod spic-brada, momak odma` patos, kraj price :: :: ::
petak je i malo sam popio alc....nemojmo se vredjati!!!!!!!!!!!!!!licno volim pcberzu zato sto je skroz opustena i sto nema napaljenih macola.nazalost nicu neki berzani zbog kojih mi je smor da otvorim stranicu,kada zapalim na benchmark.co.yu ponesem par kilograma zivaca koje mi ponestanu na brzinu.pcberza je po meni jedino mesto na nasim prostorima koje vredi nesto i neka ostane tako.................koji se ne slazu samnom neka ga sisaju jer sam ja tu da pomognem ljudima............
Danas sam bio u comorontradeu, i, tamo imaju u ponudi ovu super, super, maxi ponudu od šklopocije.... prvo sam tražio neko čudo od 22`, da bi oni zakenjavali kako će već prekosutra da ih dobiju, pa onda vidim da je to samo 2000 skuplje od prve konkurencije, pa, onda, pogledam `isti takav, samo 19` `... i vidim na zidu reklamu za tu `konfiguraciju` iz maxi-ja.... eh... A, što ste popyzdeli? Igrajte bre, neke makljaže i tabačine.... mada, nije loše ovo sa skype-om, da izmenjate nick-ove i popitchkarate se!!! Možda ste iz istog bloka? Zezam se, ali, ovo sa prepucavanjem ima najviše odgovora....
Ne odgovaram iz lenjosti da pročitam više od 10 update-ovanih poruka...
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647666. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.