Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Konfiguracija za 700e plafon
STRANA 2 OD 2
MACHINE Re: re 23.01.2008. 22:14 #40804

status: user
broj poruka: 5712
Sta mislis zasto kosta toliko??? 2x manje??? Mis lepo izgleda ali ja sam imao losa iskustva upravo zbog tog prestarelog senzora koji je prilicno neprecizan i izbirljiv prema podlogama. Ti pazari pa mi javi kako si se proveo, nemoj da kazes da te nisam obavestio...X530 su dobri zvucnici za povoljnu cenu ako joj uopste treba 5.1 pa nijedan audiofil ne koristi vise od 4.1 a vecina 2.1 multisisteme. Uzmi LC6550GP i uzivaj a ustedis 20e

- R a v e n L o r d -

:: Machine sto ne valja RX1000 mis? Koji ima za te pare od Logitecha laserski? Ja to ocu da ona uzme jer je laser,laser,radi na svim povrsinama
:: Necu 8800GT,to je 60e vise,a nema potrebe njoj,mozda eventualno uzme 3870,dosta je bolja
:: Koji Coolermaster ima za 65e sa 400w
:: TV kartu cu joj ubaciti Leadtek TV2000XP Expert jer je i sam imam i dobra je
:: Zvucnike sam mislio Logitech X-530
:: Ne znam koliko para su oni Geniuos od 150W drveni
:: Nece bre BataCele da ona overklokuje,ja cu da joj podesavam komp,a znam koliko se Core2Duo dobro klokuje
::
:: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psihoyu re 23.01.2008. 22:24 #40810

broj poruka: 1191
Ok znam ja da je taj mis sranje,al nema ona pare za G9 sto bi ja sebi uzeo,ako mme kapiras. Sta onda da uzme?
Pa 5.1 zbog filmova,dobar je trip suround.
Jel LC6550GP napajanje od 550W?
Ti si rekao da ima kuciste sa 400w Coolermaster za 65e?

E reci mi ovako nevezano za njen komp posto vidim da se razumes u zvuk. Ja cu za mesec,dva uzimati komp i zvucnike naravno,mislio sam da uzmem Logitech Z-5500,svi kazu da su extra. Jel ima smisla za njih X-FI music kartica ili oni u pojacalu obradjuju zvuk posto znam da imaju digitalno pojacalo. E posto je njihova cena 350e,da li moze da se sklopi neka brand komponentni suround 5.1 za te pare? Fazon Yamaha,Sony,Pioneer? Kako se ti sitemi vezuju sa zvucnim karticama?
Sad imam Jazz 9940 i nisam zadovoljan cistocom zvuka na visokim tonovima.

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: re 23.01.2008. 22:44 #40816

Za mis ne znam sta da ti kazem, i ja bih ga uzeo kada bi popravili senzor. Raspitaj se kod prodavca da li su se ljudi zalili. Kada bi radio onako kao i bilo koji klasican opticki LED senzor bio bi BestBuy. I dalje mislim da je Logitech najbolji izbor a koji...??? LC6550GP je 550W peak tj. 500W realne kontinuirane snage. Imas 2 god.gar. i staje 45e. Moze taj CM ali on ima 380W a i tebi ce i 350W vrsiti posao mada je ipak bolje 400W. Z-5500 je vrlo blizu Hi-Fi sistemu, izuzetne snage, glasnoce i clearity-ja na svim opsezima ucestanosti. Ne mozes za te pare sklopiti ni 2.1 konfiguraciju. Racunaj da ti 1 multisitemac dodje 100e pa x2, pa jos 100e za subwoofer i jos bar 100e za integralno pojacalo o lampaskim da i ne govorim. Takav kvalitet `Hi-Fi` 5.1 ne bi nasao ni za 500e. Bilo koja zasebna Creative kartica ce vrsiti dobro posao npr. neki Audigy...

- R a v e n L o r d -

:: Ok znam ja da je taj mis sranje,al nema ona pare za G9 sto bi ja sebi uzeo,ako mme kapiras. Sta onda da uzme
:: Pa 5.1 zbog filmova,dobar je trip suround
:: Jel LC6550GP napajanje od 550W
:: Ti si rekao da ima kuciste sa 400w Coolermaster za 65e
:: E reci mi ovako nevezano za njen komp posto vidim da se razumes u zvuk. Ja cu za mesec,dva uzimati komp i zvucnike naravno,mislio sam da uzmem Logitech Z-5500,svi kazu da su extra. Jel ima smisla za njih X-FI music kartica ili oni u pojacalu obradjuju zvuk posto znam da imaju digitalno pojacalo. E posto je njihova cena 350e,da li moze da se sklopi neka brand komponentni suround 5.1 za te pare? Fazon Yamaha,Sony,Pioneer? Kako se ti sitemi vezuju sa zvucnim karticama
:: Sad imam Jazz 9940 i nisam zadovoljan cistocom zvuka na visokim tonovima
MACHINE Re: re 23.01.2008. 22:45 #40817

Za mis ne znam sta da ti kazem, i ja bih ga uzeo kada bi popravili senzor. Raspitaj se kod prodavca da li su se ljudi zalili. Kada bi radio onako kao i bilo koji klasican opticki LED senzor bio bi BestBuy. I dalje mislim da je Logitech najbolji izbor a koji...??? LC6550GP je 550W peak tj. 500W realne kontinuirane snage. Imas 2 god.gar. i staje 45e. Ne znam koji je to CM? Z-5500 je vrlo blizu Hi-Fi sistemu, izuzetne snage, glasnoce i clearity-ja na svim opsezima ucestanosti. Ne mozes za te pare sklopiti ni 2.1 konfiguraciju. Racunaj da ti 1 multisitemac dodje 100e pa x2, pa jos 100e za subwoofer i jos bar 100e za integralno pojacalo o lampaskim da i ne govorim. Takav kvalitet `Hi-Fi` 5.1 ne bi nasao ni za 500e. Bilo koja zasebna Creative kartica ce vrsiti dobro posao npr. neki Audigy...

- R a v e n L o r d -

:: Ok znam ja da je taj mis sranje,al nema ona pare za G9 sto bi ja sebi uzeo,ako mme kapiras. Sta onda da uzme
:: Pa 5.1 zbog filmova,dobar je trip suround
:: Jel LC6550GP napajanje od 550W
:: Ti si rekao da ima kuciste sa 400w Coolermaster za 65e
:: E reci mi ovako nevezano za njen komp posto vidim da se razumes u zvuk. Ja cu za mesec,dva uzimati komp i zvucnike naravno,mislio sam da uzmem Logitech Z-5500,svi kazu da su extra. Jel ima smisla za njih X-FI music kartica ili oni u pojacalu obradjuju zvuk posto znam da imaju digitalno pojacalo. E posto je njihova cena 350e,da li moze da se sklopi neka brand komponentni suround 5.1 za te pare? Fazon Yamaha,Sony,Pioneer? Kako se ti sitemi vezuju sa zvucnim karticama
:: Sad imam Jazz 9940 i nisam zadovoljan cistocom zvuka na visokim tonovima
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647670.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs