Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
molim pomoc za izbor konf > 100.000,00
STRANA 2 OD 3  
surovi86 e moja veverice 21.04.2008. 16:09 #51823

status: user
broj poruka: 33
Lepo sam te posavetova da se nepriams a ti si se primio, skrenuo sam ti paznju da mozes pod pogresnim utiskom da krenes za animalnim porivima i govorima punim strasti ali me nisi slusao, na moju dobronamernost si odgovorio pokusavajuci da me ponizis pred svim i to ti je bio prevashodno cilj u ovom tvom 2minutnom govoru, nisi reko ni jednu rec vezanu za hardver a i to sto si reko svelo se na ono nasta sam te upozorio da neradis ali bilo je jace od tebe morao si da pokusas da ostavis utisak kako nesto znas, samo si komentarisao ono sto sam reko ne vezano za hradver pokusavajuci da obuzdam visak testosteromna u tebi do koga je doslo verovatno zbog predoziranja ili neredovnog praznjnja.

Ovo nije vezano za temu ali sam morao da ti skrenem paznju da nije sve u misicima, to sto ti imas nesto kuci nije merilo kvaliteta a ti si se postavi tako kao da je smo to najbolje, niko ti nij kriv sto nisi vodio racuna sta kupujes i opet se vracamo na samouverenost pa si se malko z... ali tebi nije bitno to, bitno je da sad po svaku cenu branis ono sto si reko bez i jednog argumenta i sa iskustvom koje je zasnovano na toj jednoj ploci i procesoru.

Voleo bih da kazes da ono sto sam rako vezano za hardver nije istina onako posteno, nadam se da si posten, a sve ostalo sto sam reko i nasta sam te upozorio nazalost svojim sirovim odgovorom si pokazao da je istina, ali ima vremena ako budes pazio mozda nesto i naucis nesto u vezano za hardver, da se ne primas ko veverica i kad nisi u pravu to da priznas, priznati gresku je vrlina a ne mana a nadam se da ti je cilj da imas sto vise vrlina.)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm wtf? 21.04.2008. 16:11 #51825

broj poruka: 1454

Izgleda da postaje simpotmaticno da se novajlija na forumu ponasa kao da je popio svu pamet sveta (u dva dana, dve teme o velikoj kupovini i u obe novajlije sole pamet i raspravljaju se, a sami su trazili savete).

SpaceM re 21.04.2008. 16:12 #51826

broj poruka: 6

Da se ispravim MB: Rampage Formula
markopvict gde je admin misa da mu obrise poruku koju je pisao 3 sata 21.04.2008. 16:18 #51828

broj poruka: 4515
hihihihi

Eagle 8500GT = zlo

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ZZTop 21.04.2008. 16:29 #51831

broj poruka: 89
@surovi86

Asus Vs. Gigabyte

Loshe izgledaju - pa gde cesh ti plocom - oko vrata pa u grad da muvash ribe? Druga stvar je sto kod Gigabyte-a bash BIOS im je glavni adut i vec dugi niz godina prave ploce sa Dual BIOS tehnologijom - odnosno nema te sile kojom ces napraviti corupted BIOS na Gigabytovoj ploci [za razliku od Asusa kod koga imaju neka thirdparty resenja kada se to desi...]. Generalna mana Gigabyte-a je bila u vrlo ogranicenoj ponudi u odnosu na Asus, ali su to znatno popravili u zadnje 2 -3 godine. Trecaa stvar - Asus-ove ploce nikada nisu bile vrhunski overklokeri ali su se odlikovale izuzetnom stabilnoscu rada zbog cega i imaju toliku popularnost. U zadnjih nekoliko godina Asus-ov bonus je AI network i implementacija WiFi-ja, ali ih takodje prati strasna istina da vrlo cesto menjaju specifikacije chipseta i instaliraju losije integrisane komponente od propisanih. Gigabyte sa druge strane daje dual BIOS, bolje kondenzatore i smanjenu potrosnju struje - generalna mu je mana integracija losih kulera.

Trenutno i cenovno i po broju ponudjenih modela, pa samim tim i upotrebnoj vrednosti, caruje Gigabyte. Recimo uzmi jedan segment trizista i kreni da na osnovu tog kriterijuma pretrazujesh net i videces ko je bolji... Asus jeste odlicna firma i vrlo cesto mozemo videti nove chipsete kako izlaze prvo iz njihovih fabrika, ali sada se na trzistu stvari dosta menjaju i raniji `mali` igraci sada vise nisu tako mali i sve je cesce da primat uzimaju do juce neozbiljni igraci. Asus je definitivno zbacen sa trona, a da bi ostao u konkurenciji trebace mu dosta vishe od ovoga sto trenutno nudi.

@onua

Slozio bih se sa do sada postavljenim odgovorima vezano za procesor i takodje bih ti toplo preporucio P35 iz vise nekih razloga. Sa druge strane pre bih ti preorucio da uzmes combo plocu sa mogucnoscu kasnije implementacije DDR3 memorije [recimo GA-EP35C-DS3R]. Za sada bi ti valjalo da uzmesh najjveftinije kvalitetno DDR2 resenja - tipa Trascend ili Apacer CL5 2x2GB memorije, a da sacekas malo i kasnije to zamenish sa znatno brzom DDR3 [kupovinom CL4 neces nesto znacajno dobiti na brzini, a opet ces moci da vozis najzahtevnije igre u fulu].

Sto se tice graficke ja licno ti nemogu preporuciti Gainward - jer je skroz losh van GoldenSample serije. Pogledaj po netu nesto se lose pokazuju u zadnje vreme, ovde na forumu favorizuju Palit - mada mozes pogledati i XFX.

Hardove nemoj niposto uzimati od WDa. Imas na Elitesecurity citavu raspravu o vidno pogorsanom kvalitetu WD hardova bulk serije - dakle Raptori jos uvek sljakaju extra. Neko je vec pomenuo Seagate i ja dajem toplu preporuku na iste - samo obrati paznju da kupis model sa vertikalnim nacinom zapisa.

Za rezac bih ti preporucio LiteOn jer pored 2 godine garancije dobijas SmartBurn [SolidBurn sa Benq crossfalshom] koji ti omogucuje da rezac naucis karakteristikama diskova koje koristis - vise o tome na club.cdfreaks.com.

Za kuciste i napajanje pre bih ti preporucio Antec jer ces dobiti Seasonic napajanje za manju lovu nego to isto da kupish sa nalepnicom Corsair. Moja preporuka je NSK4480B kuciste koje u sebi ima Antec EarthWats 380W napajanje koje je sasvim dovonjno za tvoju konfiguraciju. Imaju u vidu da jaca napajanja pri manjim opterecenjima daju znatno losije karakteristike, takodje modularna napajanja znaju biti promenljivog kvaliteta jer shodno broju prikljucenih kablova menja se otpor samog napajanja. Mozes vise o tome procitati na https://www.jonnyguru.com ili na drugim sajtovima specijalizovanim bas samo za napajanja. Ako ti je bas stalo za jace napajanje - mada ja nevidim svrhu - mozes pogledati Antec Sonata seriju.
surovi86 nism znao da je sloboda misljena ogranicena godinama:) 21.04.2008. 16:31 #51832

A sto bi je brisao dali sam nekog uvredio? sve sto sam rako rako sam vezano za hradver uz po neku opsaku na agresivan stav nabildovanog lika, covek sam bira dali ce se uvrediti a on je izabrao da oce, meni recimo nisu smetale njegove opaske na racun moih godina, sta je time pokazao da je neko ko je toliko mladji od njega bio u pravu kad nema ni jednog drugog argumenta osim da podbada, to nebi bilo toliko strasno da nije toliko straiji od mene a o fizickom izgledu nebi nista komentariso, sta to znaci da je nako ko je nabildovan i kompjuter kuci hardverski mag i da svi treba da cute, postoji jedan misic koji se zove mozak koji se ne razvija u teretani i jako je koristan kad se upotreblava na pravi nacin.

Kometari na to sto su mi ovo prvi postovi su bez osnove, to sto dosad nism ucestvovao u radu foruma ne govori nista o tome sta znam i neznaci da ako nism ucestvovao u rasprava o hrdveru neznam sta pricam. Neka me neko demantuje argumentovano ali znam da to nije moguce jer sve sto sm reko nije istina, argument tipa ja sam ima ili imam tu i tu plocu je slab argument.
zandarm Re: nism znao da je sloboda misljena ogranicena godinama:) 21.04.2008. 16:36 #51833

Ja koliko sam razumeo preporuka zadovoljnog korisnika je i najbolja preporuka.

argument tipa ja sam ima ili imam tu i tu plocu je slab argument.
Ognjeni .... 21.04.2008. 16:39 #51834

broj poruka: 4527
Decace mali gde si ti to video, cuo, procitao nesto o mom iskustvu vezano za IT industriju, hardware, software ? Kao sto vec rekoh pravis decije greske, lapsuse, gluposti ...i zakljucujes na osnovu prve stvari.....Covek bi se ponadao da nece morati sve da ti nacrta da bi ti svatio i da ces mozda procitati nesto izmedju redova ali ocigledno ti to nisi u stanju ...Ono sto me najvise zanima odakle ti ta uopste ortodoksna nistarija da se moje iskustvo i primer koji sam dao zasniva na jednoj ploci/procesoru.....?

p.s. Smaras sa ova 2-3 acc koja si napravio ili drugovima koje si doveo, imate svi isti nadmeni stil pisanja tako da nije tesko pogoditi uopste.....vrati se ti lepo na onaj drugi forum da ga sad ne imenujem pa se tamo pravi `pametan` jer samo toliko i mozes...E da vidim da ne mozes da prestanes da spominjes moje slicicu , izgled, testesterone ( ocigledno koji tebi fale u ogromnim kolicinama) ne moras biti ljubomoran i zavistan. dodji slobodno da vezbamo zajedno da se i ti malo razvijes.

Ajd uzdravlje :)

gogi1 SLI 21.04.2008. 16:43 #51836

broj poruka: 2076

Ma ako decko hoce neka slobodno uzme Asus striker II formulu ili XFX. Sklopi taj komp i uzivaj, i slobodno ubaci dve graficke kartice i to ne 8800gt, nego 2x 8800gts 512 i najjaci si, a posto taj 780i ima 3way SLI kasnije dokupi jos jednu i kraj price. Ako imas para kupi kuciste thermaltake sa 25cm ventilatorom sa strane da ti bije u chipset i na konju si. Ova tema je otisla u P.M. Znaci ponovo: ako hoces SLI uzimaj Asus ili XFX i najjaci si. POZDRAV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SpaceM Re: .... 21.04.2008. 16:46 #51839

Uvek se ovako raspravljate, ili se meni ovo čini?

:: Decace mali gde si ti to video, cuo, procitao nesto o mom iskustvu vezano za IT industriju, hardware, software ? Kao sto vec rekoh pravis decije greske, lapsuse, gluposti ...i zakljucujes na osnovu prve stvari.....Covek bi se ponadao da nece morati sve da ti nacrta da bi ti svatio i da ces mozda procitati nesto izmedju redova ali ocigledno ti to nisi u stanju ...Ono sto me najvise zanima odakle ti ta uopste ortodoksna nistarija da se moje iskustvo i primer koji sam dao zasniva na jednoj ploci/procesoru.....
::
:: p.s. Smaras sa ova 2-3 acc koja si napravio ili drugovima koje si doveo, imate svi isti nadmeni stil pisanja tako da nije tesko pogoditi uopste.....vrati se ti lepo na onaj drugi forum da ga sad ne imenujem pa se tamo pravi `pametan` jer samo toliko i mozes...E da vidim da ne mozes da prestanes da spominjes moje slicicu , izgled, testesterone ( ocigledno koji tebi fale u ogromnim kolicinama) ne moras biti ljubomoran i zavistan. dodji slobodno da vezbamo zajedno da se i ti malo razvijes
:: Ajd uzdravlje :)
astan Ovi forumi ... 21.04.2008. 16:57 #51843

broj poruka: 271

... su pravi biser za nekog ko namerava da doktorira u domenu psihijatrije a ova tema je bas reprezentativna u tom smislu.

SpaceM Re: Ovi forumi ... 21.04.2008. 16:59 #51844

Slažem se momci počev od ovog surovog pa onda ovaj ognjen, mislim pravi su primer psihijatriskih slučajeva.
Bez ljutnje momci!

:: ... su pravi biser za nekog ko namerava da doktorira u domenu psihijatrije a ova tema je bas reprezentativna u tom smislu
surovi86 Ovo je vec bilo razumno 21.04.2008. 16:59 #51845

@ZZTop

Vidi nebi da ti protivurecim jer si jednim delom upravu sto se tice dul bios i tako nekih stvari koje si naveo kod gigabajtovih ploca, samo bih ti skrenu paznju da pored toga sto to sve sto si naveo moze da se procita u specifikacijam u velikom broju slucaj neradi kako treba u praksi, hocu da kazem jedno je marketing a drugo realnost.

Napravio si veliku gresku kad si reko da asusove ploce nisu vrh sto se tice oc pa skor svi ozbiljni overklokeri rade sa asusovim plocam i rekordi se na njima obaraju a ne na Gigabytu mada ima i takvih primera ali retko.
ZZTop 21.04.2008. 17:19 #51850

broj poruka: 89
@surovi86

Mozes se slobodno opustiti i slobodno daj svoje misljenje u fulu - gotivim svacije argumentovano misljenje i ovaj forum koristim kako bih nadogradio svoje neznanje.

Ocigledno je da imamo delom razlicita misljenja i molio bih te ako mozes da te svoje tvrdnje prezentujes nekim podrobnijim informacijama - linkovima sa stranih review sajtova ili nekim drugim izvorima.

P.S.

Po samoj prirodi stvari ljudi su drugaciji i imaju razlicita misljenja i razlicite uglove posmatranja. Kada pises svoje postove obrati paznju da nikoga ne prozivas licno ili ce uvek doci do svadje sto nikome ovde nije cilj. Ako mislis da neko nije u pravu vidi da argumentovano odbranis svoje iskustvo jer ces samo na taj nacin konstruktivno uticati na daljnji razvoj price. Nemoj da se ljutis dajem ti prijateljski savet.
markopvict alo surovi 21.04.2008. 17:37 #51854

dosao si danas na forum a ponasas se tako?

Eagle 8500GT = zlo

surovi86 Nema vise spamovanja 21.04.2008. 18:20 #51872

Vidi ovako ti si opet krenuo na licnoj osnovi da razvijas pricu, posto verovatno nemas valjnih argumenata da demantujes ono sto sam reko, kad si vec pomenu drugare navedi mi ko me to ovde brani i ko je stao na moju stranu i nasta aludiras, ali pazi da ne prozivas ljude koji nisu nista krivi zato sto si ti tako paranoican. A sto se tvog iskustva tice moj zakljucak sam izveo da je labavo na osnovu onoga sto si napisao a nisi u principu nista napisao, neznam zasto nemozes da komuniciras na normalan nacin kao recimo @ZZTop kako se on nije uvredio, covek je reko sta iam i to je to, dok si ti na prvu loptu uleto da pametujaes i prozivas sto se tice godina, mali itd to nije lepo mozda jesam mali ali netreba se sprdati sa malim ljudima ja tebi nisma reko da si glupli od mene a avatar je takav kakav jeste, reko sam ti da se ne primas u skladu sa avatarom su i moja peckanaj evo sad me prozivas da treniramo zajedno, sta hoces da me prebijes u dobro je da ces moci.

Da nebismo vise tupili, ti mene lepo demantuj u onome sto sam rako a vezano za hardver, tema je vezana za to i nemoj vise da se primas, samo se malo zezam nevidim nista lose u tome veliki.)
io62s ... 21.04.2008. 18:27 #51873

broj poruka: 371

@Surovi
...nevezano za celu ovu pricu, ali molim te idi procitaj neku knjigu, nauci da pises, pa onda iznosi misljenja u pisanoj formi...MOLIM TE!

Ognjeni Re: He he 21.04.2008. 18:31 #51874

broj poruka: 4527
Slusaj ovako i dobro pazi sta cu ti reci, trebao sam odavno da prekinem ovu raspravu ali nisam hteo da dozvolim da se ovako ponasanje nastavi.

PROBLEM nije ni u tvom poznavanju ili ne poznavanju materije, niko pa ni ja prvi ti nije nista ruzno rekao , svi su dali svoje predloge nego je PROBLEM kako si ti reagovao na nasu preporuku gigabyte ploce i ostalih komponenti. Pogledaj malo ispod tvoju poruku koju sam citirao i od koje je sve pocelo, ne mozes ti da dodjes na forum pa i da si Bil Gejts i da napusavas druge ljude,da si bezobrazan i drzak i da ostane sve okej.Nadam se da si svatio poentu cele price, nema ovde nikakve veze sa tvojim poznavanjem IT-a, licnih preferencija sto se tice brenda nego jednostavno izuzetno drksog i bezobraznog ponasanja bez razloga.Toliko od mene , sto se mene tice ja sam zavrsio sa ovom temom.

p.s. Velika je razlika izmedju zezanja i peckanja,provociranja.......Ako si se stvarno salio ( kao sto nisi ), nemoj vise zivota ti, nisi duhovit.

Ajd uzdravlje :)

:: Bilo bi dobro da se suzdrzite od besmislenih komentara koji se zasnivaju na slabom poznavanju materije i verovatno slabim iskustvom sa hardverom u suprotnom nebiste postavljali takva pitanja i davali takve komentare.
:: U daljem nastavku ove diskusije moze da vam se desi da sami sebi vise ne verujet zato budite oprezni sa izjavama, ako se nesto kaze ili tvrdi to mora de se argumentuje, ja zasad smo tvrdim i kazem ka i vi a videcemo ko ima argumenata a ko nema za svoju tvrdnju.)
surovi86 razumni ljudi:) 21.04.2008. 18:48 #51875

@markopvict
Vidi upravu si ti, ali nisam se danas rodio, doticni misicavi gospodin misli da sam siso vesla do sad, mozda on moze da obrise patos samnom ali ja mogu da obrisem forum sa njim he, da nije napisao ono sto je napisao `a ostalih 99 % planete osta u cudu i neverici ......pa jeli slusas ti sebe ? Gigabyte je firma istog renomea kao i Asus a da ne govorim da je daaaaleko veci best buy od bilo kog drugog prozivodjaca pa i asusa u ovom trenutku za intel platformu.Gde mozes naci extra stabilnu , brzu plocu, na kojoj ces klokovati fenomenalno za 70-80e ?Nigde...Asus je ogroman brend, uvek sam imao Asus karte i MoBo ali u ovom trenutku Gigabyte rula za ploce...`
nebi ja ovako reagovao blago provokativno i ako sam pokusao da sve okrenem na salu i skrenu mu paznju da se ne lozi tolik ali on nece da odustane zato sto je tvrdoglav a eto ja sam dokon i nedam nikom za pravo da se tako ponasa ma koliki bio razvijen, da ima sta da kaze na ono sto sam reko vezano za hardver vec bi reko ali skapirao je on da ja imam mnogo vise znanja nego sto sam hteo da pokazem pa nece da udje u tu vrstu diskusije da mu ne narusim ugled koji uziva na forumu, evo ovom putem ga pozivam da me demantuje a ja necu reagovati tako da ce i dalje da bude glavna faca, mozda ce se sledeci put manje da se lozi i makar malo ce imati respekta prema novim clanovima.

@ZZTop
Pre svega hvala na savetima uvek su dobrodosli od razumnih ljudi, nemogu svoje tvrdnje da potkrepim linkovima stranih foruma nije mi to ni potrebno imam brdo uradjenih testova u svojoj reziji i za potrebe posla kojim se bavi. trudim se da koristim sto prostiu terminologiju na forumu da bi ljudi razumeli o cemu govorim i ne zalazim u detalje onoga o cemu pricam zasad dok ne budem naso nacin da argumentovanije dokazem ono o cemu govorim, jedino mozete da mi verujete na rec, negde u ovoj temi sam video da se javio SpaceM inace po onome sto je napisao i nacinu na koji je napisao reklo bi se da je to jedan od nasih najvecih overklokera i istaknuti novinar u it novinarstvu, eto iz tog teksta moze da se u konbinaciji sa onim sto sam ja reko izvuce zakljucak dali sam upravu ili nisam.

Steta sto ga nema opet da se javi i kaze rec dvie, nevoli on ovakva prepucavanja nevidi sebe u tome a ja sam tvrdoglav i nedam nikom za pravo da se sili, a isto tako umem da priznam da nisam upravu ako pogresim za razliku od nekih.
markopvict neznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznam 21.04.2008. 18:57 #51876

neznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamne

Nemoj da prosipas pamet! `neznam` se pise malo drugachije! Mislim da ces sad da zapamtis za vek vekova!

Eagle 8500GT = zlo

surovi86 Uzivaj:) 21.04.2008. 18:58 #51878

@io62s

Svatices poentu cele price.), savet primljen i shvacen kao dobronameran nadam se da je to i bio.

zandarm Re: neznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznam 21.04.2008. 19:08 #51879

Takodje i `nedam` i `nemogu`...

:: neznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamneznamn
:: Nemoj da prosipas pamet! `neznam` se pise malo drugachije! Mislim da ces sad da zapamtis za vek vekova
:: __________________________________
:: Eagle 8500GT = zlo
surovi86 Sta ti bi od jednom a tako smo se lepo prepucavali he he 21.04.2008. 19:20 #51883

@Ognjeni

Ognjeni ognjeni:) mogo si odmah da kazes sta ti zaista smeta a ne da se ova diskusija niocemu otegne u nedogled, ali ti si hteo da se prepucacavas sa detetom, pa si svatio da je to besmisleno a narocito kad dete potkovano znanjem i bezobrazlukom koji mu i prilici a koji tebi ne prilici, evo ja sam tebe saslusao i dobro pazio sta si mi reko o tome cu svoje misljenje malo kasnije da iznesem jer si me sad zbuni naglom promeno nacina pisanja:(, evo da te pohvalim urazumio si se mada mislim da si i bio razuman nego nisi mogo da ostanes ravnodusan na moje peckanje i ako sam ti naglasio da ne padas u vatru, sad ti mene saslusaj, posto znam da si popizdeo i da sam te doveo u nezgodan polozaj i da bi me odrao od batina da sam ti negde u vidokrugu, idi lepo se istusiraj hladnom vodom i iskuliraj pa cemo kasnije malo da pricamo o temi, a bogami o jos po necemu nevezanom za temu.)
DaSickSyst re 21.04.2008. 22:09 #51902

broj poruka: 2909
@Sirovi
Procitao sam tvoje postove i necu ni ulaziti u polemiku o tvojem (ne)znanju...Ali ono sto me stvarno iznerviralo jeste tvoj stav prema ljudima koji imaju dobru reputaciju i bez sumnje ODLICNO poznavanje hardvera...
SIGURNO nisi uspeo nikoga da impresioniras,jer ovde ima ljudi koji znaju sta je galama a sta znanje,tako da si nasao pogresno mesto da lecis komplekse...Takvima nije mesto ovde...
Savet:
Idi nadji nekog klinca ispred zgrade i izlozi mu sve ovo sto si pokusao ovde da serviras siguran sam da ces biti mnogo veci u njegovim ocima nego u ocima ljudi koji znaju po nesto o hardveru...Ako ni to ne upali uvek su tu drugi forumi pa probaj na sledecem...i sledecem...i sledecem...i negde ce vec to da prodje...

@Ognjeni
Prijatelju iskuliraj nije ni prvi ni poslednji balavac koji pokusava galamom da ostavi utisak...Svi znamo koliko vredis i ne dozvoli da te galamdzije iznerviraju...Mali je verovatno vec popio packe na ostalim IT forumima pa sad ovde pokusava galamom da impresionira nekoga...Mladost loodost...
Pozdrav Ognjeni.

PS.
Ne polemisem vise na ovu temu.

DaSickSystem

SkyFire Re: Re: u-p-d-a-t-e... 21.04.2008. 22:50 #51926

broj poruka: 18472
Za @SpaceM@

Nebi se slozio sa tobom u potpunosti!Ti predlzes coveku plocu sa performansama kojje su mu potrebne za takmicenje!Njemu treba ploca ca svaki dan za realan rad.Obzirom da sam znas kao i ja sto sam se do sad uverio Asus Maximus Formula ide do 470 FSB stabilno tako da pri tom sa Core 2 Duo E8400 i Multiplierom od 9x mu nista vise i ne treba!Koliko me matematika sluxi to je nekih 4.2 Ghz i malo jace za svaki dan!Kazes Rampage Formula...Jeste to noviji chipset i ispravlje ali obzirom da znas da je imam i da si je sam testirao nist novo nedoprinosi 20-30 FSB odozgo a koliko kosta???Meni recimo odgovara i ja sam zadovoljan jer mi je sistem jako stabilan sa mojim Q9550 u odnosu sa Maximusom sa kojim sam imao nocne more da ga stabilizujem!Druga stvar,covek se ogranicio budzetom tako da Rampage ispada u svakom slucaju!

Nemoj se ni ti ljutiti na moje vidjenje celokupne situacije,postujem te kao jednog od najveceg poznavaoca hardware i veoma uspesnog overclokera na nasem podrucju jer to i jesi...Imas profesionalnu deformaciju a to je sto ne gledas ocima naroda nego sve iz tvog ugla tako da nekad nisi bas adekvatan u donosenju zakljucaka,da kazem malo si leprsav kao pticica i ako vizuelno tako ne izgledas .Druga stvar,ljudi se polomise da dokazu sta je bolje nVidia ili Intel a ti si ima pored svojih silnih testova i more prevrnutog hardware-a moga malo pomoci nekim linkom sa svog sajta,nekim screenshoot-om itd...Ovde su jako dobri ljudi,ima onih koji dobro stoje sa znanjem,onih koji su dovoljno upuceni i onih koji zele da nauce,u stvari covek se uci dok je ziv tako da umesto sto drzis pridike malo sve nas uputi u tajne velikih majstora...

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647670.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs