Neki bi rekli odlicno, medjutim moglo je tu i DDR3 ram na 1600 4 GB-a su sad samo 26000 din dok je u januaru bio 1GB 700 evra, a i glupo je kupovati ovakvu masinu, sad je iskesirao 3000 evra otprilike dok ce to isto za godinu dana kostati mozda 1500, 1500 na gubitku, bolje da je kupio nesto normalno pa svako leto promeni komp, nego ovako, ne kaze se dzabe zlatna sredina!!!
:: Admin je pronasao Solomonsko resenje u vidu editovanja poruke :: Tema je ostala, dakle izvinjavam se svima, nisam bio u pravu :: :: Od sada, sto se mene tice, mozete se reklamirati kako god zelite, na ovaj ili onaj, manje ili vise suptilan nacin, ne zanima me... Prosto se osecam kao Don Kihot :))))
Kao sto se moze videti: Imtel je ostao u potpisu kod mene gore. In** centar je skracen. Pin je potpuno obrisan.
ALI je u potpisu kod SF bez problema ostalo OC House
jednak odnos prema svim klijentima koji se reklamiraju na PC berzi ZAGARANTOVAN
Vidi ovako...Ta masina tesko da ce godinu dana da kosta 1500 Eur prvo to...A drugo momak je iskljucivo trazio DDR2 platformu!Ako bih se ja pitao nikad nebih uzeo DDR3 bez obzira na cenu!Uzecu ga iskljucivo kad se pojavi Nehalem jer ce on i zahtevati DDR3!Koliko god da kosta presudne su performanse koje ce ostati...Pocev od CPU-a koji se kod nas jos dugo nece pojaviti do ostalih Fancy stvari koje nece bas tako brzo izgubiti cenu!Covek je jednostavno entuzijasta,hteo je Gaming konfiguraciju i ja sam mu sastavio i to je to...Opet kazem...Da sam na njegovom mestu isto bi to uradio.Pozdrav.
:: Neki bi rekli odlicno, medjutim moglo je tu i DDR3 ram na 1600 4 GB-a su sad samo 26000 din dok je u januaru bio 1GB 700 evra, a i glupo je kupovati ovakvu masinu, sad je iskesirao 3000 evra otprilike dok ce to isto za godinu dana kostati mozda 1500, 1500 na gubitku, bolje da je kupio nesto normalno pa svako leto promeni komp, nego ovako, ne kaze se dzabe zlatna sredina!! :: :: Pozdrav
:: Admin je pronasao Solomonsko resenje u vidu editovanja poruke :: Tema je ostala, dakle izvinjavam se svima, nisam bio u pravu :: :: Od sada, sto se mene tice, mozete se reklamirati kako god zelite, na ovaj ili onaj, manje ili vise suptilan nacin, ne zanima me... Prosto se osecam kao Don Kihot :)))) :: :: :: Pozdrav svima ::
@VMARC S obzirom da sam ja editovao početnu poruku ne mogu da se složim s tobom da nisi u pravu. Poruka kakva je napisana u startu jeste bila reklama. SF je rekao da nije imao tu nameru i da mu je cilj bio razgovor o extra jakoj mašini i okej nema razloga da mu ne verujemo, dugo je već sa nama, a, kako je tu već bilo previše postova mislim da je logično i korektno bilo da izbacimo reklamni deo i da tema nastavi sa ciljem koji bi trebao da ima: razgovor o temi. Iskreno, ja sam uvek za mogućnost da se ne brišu olako teme. Naravno, to nije slučaj sa ostalim forumima, gde pišeš da se ubiješ i onda navedeš jednu stvar koja po njima nije ispravna i oni ti obrišu tvoj trud dok si trepnuo. Ako sam pogrešio, evo lično se izvinjavam (da da, eto na PC Berzi i to može da se desi, administrator koji se izvinjava ) svima koji misle da sam pogrešio i ako je tako od sada se brišu kompletne teme čim se pojavi nepravilnost.
@R2-D2 Tvoje su poruke bile off-topic ali sam obrisao samo suvišne i ostavio da se vidi šta je pisac hteo da kaže. Jer si i ti bio u pravu i to sam i ostavio da se vidi. Naravno da sam dotičnu firmu skaratio jer koristiš slogane u njihove ime ali kao što rekoh srž tvoje ideje i misli je ostao.
tako da je SF dobio poruku gde smo mu rekli da je prekršio rad foruma i da se ubuduće ne ponove takvi propusti. I naravno, da ima veze i ko je napisao post, da je neko sa jednom ili dve poruke napisao tako nešto odmah bi bilo obrisano a, ako neko pogreši ko je već dugo član foruma, koji je mnogima pomogao mislim da je korektno da istog ispoštujemo i da proverimo da nije došlo do namerne ili nenamerne greške i da se isto ne ponovi. I to nema veze sa SkyFire-om, isto bi bilo i za bax2003, VMARC, Pisko, markopvict, DaSickSyst, `Mašina`... itd..... i svi oni koji pomažu u radu foruma. Neki to i znaju, jer su dobijali od nas pm za propuste i time ispoštovali i njih ali i ostale članove.
Meni je zao sto je tema zbog pojedinaca otisla u ovom smeru jer ja to nisam imao na umu!Iskreno nisam zeleo da reklamiram to mi nije bila namera vec da istaknem komponente ove besne masine i da o tome prodiskutujemo... @Misa@ Ne vidim razlog da se bilo kome izvinjavas ali u svakom slucaju jako lepo i kulturno od tebe...Ne vidim razlog takodje da neku temu brises zbog par pojedinaca koji se bune (ni sad a ni u buduce ) zbog njima poznatog razloga u odnosu na par stotina - hiljada onih kojima je drago i zele da procitaju ovako nesto!
@Za ostale@ PC Berzu gledam kao zajednicu gde treba da budemo slozni a ne da se prepucavamo zarad neke vrste ljubomore ili svojih licnih ubedjenja!
Gledao sam neku slicnu konfiguraciju koju je sastavio ComTrade (nije reklama) slicna je tvojoj ali je pre 6 meseci, jedino sto si ti stavio neverovatno napajanje i procesor, jesi li ti to sve klokovao za barem 10%, ipak decko ima vodeno hladjenje i jos mu jedna stvar fali fancy kuciste, prijavi se na akciju Sveta kompjutera, SK Case Chase, da dobar predlog i oni ako ga izaberu naprave mu odlicno kuciste!! A u pravu si sto se tice DDR3 bio bi Overkill!!! Ali graficku sa novim cipom kakvu najavljuju iz ATI-ja je da se uplasis RV770 500+ dolara, ako i ona bude bila u trendu niskih cena, bice to vrhunska graficka, idi na temu http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=10942&forid=12&katid=2 i vidi sta se predvidja za skoro vreme, ja sam pisao!!!
Masina tek treba da se isporuci i bice klokovana do maximuma a da pri tom bude stabilna za svakodnevni rad...Sto se tice grafika,to se uvek da i prodati i zameniti,to ja najmanji problem.Postoje neke kljucne komponente koje drze stub same konfiguracije..
@Nadovezujem se na Misin poslednji post- ovo vazi za sve@Zaboravio sam samo da dodam kljucnu stvar kad je Misa pomenuo broj poruka...Pa zar ne mislite vi da ja od kako sam ovde toliki niz godina nebih sad imao bar jedno 3000+ poruka najmanje???Moji postovi su bili odmereni i trudio sam se da dam sto precizniji i strucniji odgovor...Da sam pisao i odgovarao na teme kako god sam stigao,dal sam siguran ili ne,dal cu izloziti neke pretpostavke i sl. pa sad bih sigurno imao bar toliko koliko sam naveo...Znaci ni broj poruka nije merilo kvaliteta i zalaganja samog korisnika za ovaj forum!Treba posmatrati srz i kvalitet doprinosa i zalaganje odredjenog clana ove zajednice kao i njegovo znanje!
:: Gledao sam neku slicnu konfiguraciju koju je sastavio ComTrade (nije reklama) slicna je tvojoj ali je pre 6 meseci, jedino sto si ti stavio neverovatno napajanje i procesor, jesi li ti to sve klokovao za barem 10%, ipak decko ima vodeno hladjenje i jos mu jedna stvar fali fancy kuciste, prijavi se na akciju Sveta kompjutera, SK Case Chase, da dobar predlog i oni ako ga izaberu naprave mu odlicno kuciste!! A u pravu si sto se tice DDR3 bio bi Overkill!!! Ali graficku sa novim cipom kakvu najavljuju iz ATI-ja je da se uplasis RV770 500+ dolara, ako i ona bude bila u trendu niskih cena, bice to vrhunska graficka, idi na temu http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=10942&forid=12&katid=2 i vidi sta se predvidja za skoro vreme, ja sam pisao!! :: :: Pozdrav!! ::
Neki novi klinci, neki novi klinci, neki novi klinci...
15.07.2008. 00:03
status: user broj poruka: 5715
A sto sam ja `Mašina` :))
Pozz forumasima i adminima
P.S. Gde se dede ono nase bodovanje, ili cemo ostati veciti USER-i??? :))
- A N G E L -
:: tako da je SF dobio poruku gde smo mu rekli da je prekršio rad foruma i da se ubuduće ne ponove takvi propusti. I naravno, da ima veze i ko je napisao post, da je neko sa jednom ili dve poruke napisao tako nešto odmah bi bilo obrisano a, ako neko pogreši ko je već dugo član foruma, koji je mnogima pomogao mislim da je korektno da istog ispoštujemo i da proverimo da nije došlo do namerne ili nenamerne greške i da se isto ne ponovi. I to nema veze sa SkyFire-om, isto bi bilo i za bax2003, VMARC, Pisko, markopvict, DaSickSyst, `Mašina`... itd..... i svi oni koji pomažu u radu foruma. Neki to i znaju, jer su dobijali od nas pm za propuste i time ispoštovali i njih ali i ostale članove :: :: poz.
:: A sto sam ja `Mašina` :) :: :: Pozz forumasima i adminim :: :: P.S. Gde se dede ono nase bodovanje, ili cemo ostati veciti USER-i??? :) :: :: :: - A N G E L - :: :: :: tako da je SF dobio poruku gde smo mu rekli da je prekršio rad foruma i da se ubuduće ne ponove takvi propusti. I naravno, da ima veze i ko je napisao post, da je neko sa jednom ili dve poruke napisao tako nešto odmah bi bilo obrisano a, ako neko pogreši ko je već dugo član foruma, koji je mnogima pomogao mislim da je korektno da istog ispoštujemo i da proverimo da nije došlo do namerne ili nenamerne greške i da se isto ne ponovi. I to nema veze sa SkyFire-om, isto bi bilo i za bax2003, VMARC, Pisko, markopvict, DaSickSyst, `Mašina`... itd..... i svi oni koji pomažu u radu foruma. Neki to i znaju, jer su dobijali od nas pm za propuste i time ispoštovali i njih ali i ostale članove :: :: :: :: poz.
Ne svidja mi se p45 zato sto grafulje rade u 8x8 rezimu gde je gubitak na performansama u visokim rezolucijama i do 50 posto,barem testovi nekih igara tako pokazuju.druga stvar je memorija koja ima microne jedino ako je proizvedena pre 2008 u suprotnom nece ni da mrdnu,nadam se da si ih probao i zato kazes da rade na 1300.poz
@Misa Svaka cast admine...Iskreno nisam ocekivao ni objasnjenje forumasima,a dobili su i izvinjenje..Neke stvari su se definitivno promenile na bolje...
@Sky Auuu sto si ti naivan...Svako pominjanje imena firme na forumu se smatra reklamom,a kamo li ovo sto si ti napisao... Ja sam na ovom forumu prilicno dugo,nisam prodavac ali znam za ljude sa foruma koji jesu...VMARCa `znam` sa foruma procitao sam sigurno 1000+ njegovih postova,znam da covek radi u nekoj firmi koja prodaje/servisira racunare,ali za tih hiljadu postova on ni jedan jedini put nije nagovestio u kojoj firmi radi niti sam uspeo da provalim.Nikad nisam upoznao coveka niti razmenio jedan mejl sa njim...A ti si pre otvaranja firme postavio post na kome si rekao ime firme,lokaciju,datum otvaranja,konfiguraciju koju si sklopio nekom forumasu....I to nije reklama?????Pa samo jos broj telefona i vizit karte da nam podelis...Pravilo koje je UVEK bilo osudjivano na ovom forumu i od strane forumasa i administratora si ti prekrsio u zadnjih desetak dana makar 10x...I sad:`Ja????Nisam ja znao da to ne moze!` Bas me briga ko sta prodaje,ja nisam u tom poslu meni ni iz dzepa ni u dzep,ali ti ga pretera brate....
PS. Ovo ti verovatno pisem zato sto sam i ja zavidan i bas mi je krivo sto nemam 4870 u CFu:))) Verovao ili ne jutros sam pazario tu kartu i poklonio je bratu,pa sad zavidim i njemu,jer ja jos guram moju n7600 a on ATI 4870,i uz sve to sam mu je ja platio,a nije mi ni rodjeni brat niti mu je rodjendan...Sram ga bilo...od sad i na njega gledam sa prezirom:))))
Kolega koliko se secam ovaj novi Intel P45 Chipset podrzava poslednju tehnologiju CrossFire pod nazivom CrossFire X!To se desavalo na Gigabyte-ovim plocama ne znam iz kog razloga obarao je obe grafulje na 8x !Sto se tice memare,budi siguran da ce da idu i preko 1300 i kusur..Uverices se sam.P.S.Nema te da se javis na MSN,da se nisi nesto naljutio? Pozdrav.
:: Ne svidja mi se p45 zato sto grafulje rade u 8x8 rezimu gde je gubitak na performansama u visokim rezolucijama i do 50 posto,barem testovi nekih igara tako pokazuju.druga stvar je memorija koja ima microne jedino ako je proizvedena pre 2008 u suprotnom nece ni da mrdnu,nadam se da si ih probao i zato kazes da rade na 1300.po :: :: :: :: Evo neki dan sam sastavio jednu besnu monstruoznu masinu za jednog usera sa pc berze.. :: :: Komponente su sledece :: :: :: :: 1.Intel Quad Core Q955 :: :: 2.Asus Maximus II Formula (Intel P45 Chipset :: :: http://img398.imageshack.us/img398/7038/p7110319oy4.jp :: :: 3.ATI Saphire 4870 u Cross Fir :: :: 4.OCZ DDR2 PC2-9600 FlexXLC Edition 1200 Mhz 4 GB - Memorija bolesno dobra VRH :: :: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9600_flexxlc_editio :: :: 5.WD VelociRaptor(tm) 300 GB - RAID - Najnoviji Rapto :: :: http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=45 :: :: 6.Samsung F1 - 1TB x 2 - Ukupno 2 T :: :: 7.Creative Xtreme Music Gamin :: :: 8.Kuciste Thermaltake Sword - Bruka kakvo je kuciste!! :: :: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/swordMnonFlash/swordM_index.as :: :: 9.Thermaltake Tough Power 1500 :: :: http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/w0218/w0218.as :: :: 9.Thermaltake Big Water 760i - Vodeno hladjenj :: :: 10.Dell UltraSharp 2408WFP 24-inc :: :: 11.Logitech G1 :: :: 12.Logitech G9 Ra :: :: :: :: [EDIT: admin :: :: Ukoliko želite da saznate gde je konkretna `mašina` kupljena javite se autoru poruke na pm (mail :: :: [END EDIT :: :: :: :: Pa Srle sretno ti bilo...Naigraj se kao covek :: :: :: :: :: :: OC House - May the Force Be With You! :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
DSS, znam da si ranije o tome govorio i da si upucen pa da te priupitam: znas li gde bih mogao naci polovnu ATi FireGL ili nVidia QuadroFX kartu koja bi isla na PCI ili na PCIe ali ne onaj x16 vec x1/x4??? Ili neku jacu AIW/VIVO karticu koja se moze nakaciti na ovo a da prodavac nije nadaleko cuveni Ljubisa iz Panceva koji R9200/FX5200 polovne daje za 100e, a vrede 20e? Hvala!
- A N G E L -
:: @Mis :: Svaka cast admine...Iskreno nisam ocekivao ni objasnjenje forumasima,a dobili su i izvinjenje..Neke stvari su se definitivno promenile na bolje.. :: :: @Sk :: Auuu sto si ti naivan...Svako pominjanje imena firme na forumu se smatra reklamom,a kamo li ovo sto si ti napisao.. :: Ja sam na ovom forumu prilicno dugo,nisam prodavac ali znam za ljude sa foruma koji jesu...VMARCa `znam` sa foruma procitao sam sigurno 1000+ njegovih postova,znam da covek radi u nekoj firmi koja prodaje/servisira racunare,ali za tih hiljadu postova on ni jedan jedini put nije nagovestio u kojoj firmi radi niti sam uspeo da provalim.Nikad nisam upoznao coveka niti razmenio jedan mejl sa njim...A ti si pre otvaranja firme postavio post na kome si rekao ime firme,lokaciju,datum otvaranja,konfiguraciju koju si sklopio nekom forumasu....I to nije reklama?????Pa samo jos broj telefona i vizit karte da nam podelis...Pravilo koje je UVEK bilo osudjivano na ovom forumu i od strane forumasa i administratora si ti prekrsio u zadnjih desetak dana makar 10x...I sad:`Ja????Nisam ja znao da to ne moze! :: Bas me briga ko sta prodaje,ja nisam u tom poslu meni ni iz dzepa ni u dzep,ali ti ga pretera brate... :: :: PS :: Ovo ti verovatno pisem zato sto sam i ja zavidan i bas mi je krivo sto nemam 4870 u CFu:)) :: Verovao ili ne jutros sam pazario tu kartu i poklonio je bratu,pa sad zavidim i njemu,jer ja jos guram moju n7600 a on ATI 4870,i uz sve to sam mu je ja platio,a nije mi ni rodjeni brat niti mu je rodjendan...Sram ga bilo...od sad i na njega gledam sa prezirom:))) :: :: :: DaSickSyste :: ::
Sasvim si u pravu. A ovo da se admini izvinjavaju to jos nigde nisam video. LOL
:: Meni je zao sto je tema zbog pojedinaca otisla u ovom smeru jer ja to nisam imao na umu!Iskreno nisam zeleo da reklamiram to mi nije bila namera vec da istaknem komponente ove besne masine i da o tome prodiskutujemo.. :: @Misa@ Ne vidim razlog da se bilo kome izvinjavas ali u svakom slucaju jako lepo i kulturno od tebe...Ne vidim razlog takodje da neku temu brises zbog par pojedinaca koji se bune (ni sad a ni u buduce ) zbog njima poznatog razloga u odnosu na par stotina - hiljada onih kojima je drago i zele da procitaju ovako nesto :: :: @Za ostale@ PC Berzu gledam kao zajednicu gde treba da budemo slozni a ne da se prepucavamo zarad neke vrste ljubomore ili svojih licnih ubedjenja! :: :: OC House - May the Force Be With You! :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: ::
:: DSS, znam da si ranije o tome govorio i da si upucen pa da te priupitam: znas li gde bih mogao naci polovnu ATi FireGL ili nVidia QuadroFX kartu koja bi isla na PCI ili na PCIe ali ne onaj x16 vec x1/x4??? Ili neku jacu AIW/VIVO karticu koja se moze nakaciti na ovo a da prodavac nije nadaleko cuveni Ljubisa iz Panceva koji R9200/FX5200 polovne daje za 100e, a vrede 20e? Hvala
Zao mi je stvarno ne znam... Znas i sam da se kod nas forsiraju gejmerske komponente,a nesto ozbiljnije je vrlo tesko naci...Jesi li probao u OC House,cujem da oni imaju sve?
Video sam u Delta City-u, u Com*rade-ovoj prodavnici kao `zbudzenu` masinu sad pre par dana, mozda je to ta ista. Katastrofalno lose su ofarbali CM Cosmos, zgurali 2x8800 Ultra, QX6800, 4GB rama Corsair, vodeno hladjenje, itd, ali najgora stvar - traze 400.000 DINARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to bez monitora, tastature itd...
:: Gledao sam neku slicnu konfiguraciju koju je sastavio ComTrade (nije reklama) slicna je tvojoj ali je pre 6 meseci, jedino sto si ti stavio neverovatno napajanje i procesor
:: :: :: DSS, znam da si ranije o tome govorio i da si upucen pa da te priupitam: znas li gde bih mogao naci polovnu ATi FireGL ili nVidia QuadroFX kartu koja bi isla na PCI ili na PCIe ali ne onaj x16 vec x1/x4??? Ili neku jacu AIW/VIVO karticu koja se moze nakaciti na ovo a da prodavac nije nadaleko cuveni Ljubisa iz Panceva koji R9200/FX5200 polovne daje za 100e, a vrede 20e? Hvala :: :: Zao mi je stvarno ne znam.. :: Znas i sam da se kod nas forsiraju gejmerske komponente,a nesto ozbiljnije je vrlo tesko naci...Jesi li probao u OC House,cujem da oni imaju sve? :: ::
Slusaj pajseru, sto se tice novca sutra bi mogao da kupim sve to sto si uzeo ali jednostavno nemam potrebe za tim. A da se qrcim po forumima sta sam kupio to mi stvarno ne treba. Svaka cast Skyfire-u za posao koji je odradio i zelim mu da nadje sto vise ovakvih modernih...
:: :: Pa, pazi proleter, da ti objasnim, ti ćeš imati `vako nešto za 5-6 godina... i to me uopšte ne čudi!! :: :: :: p.s.:`posle ovoga se tiću :: :: :: :: Not 4 Every1.. :: :: :: Pa to kupio onaj moderni sto nece da pise srpski nego izmislja neke nove hijeroglife. Ne znam sto li se cudim uopste....: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala Jovo, veruj mi da hocu, pOzz za tebe i kolegu OCH-a, gledamo se sOOn... :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1.. :: :: :: ::
A kod njih kompjuter recimo vredi 400e a ja za 350 nasao bolji racunar od njega, ali sta ces ljudi zaradjuju, ali recimo moj drug na 8500GT cepa Crysis na srednju rezouluciju i high detalje, vecina bi pomislila da se zeza, medjutim oni to testiraju mesec dana i nekako spoji ili da se svaka komponenta slaze sa svakom i mozda izvuce 5%-10%!!!
ok.proveri to za grafulje posto sam nalazio na netu svasta.nisam ljut nego mnogo manje vremena provodim za racunarom.cujemo se poz
:: Kolega koliko se secam ovaj novi Intel P45 Chipset podrzava poslednju tehnologiju CrossFire pod nazivom CrossFire X!To se desavalo na Gigabyte-ovim plocama ne znam iz kog razloga obarao je obe grafulje na 8x !Sto se tice memare,budi siguran da ce da idu i preko 1300 i kusur..Uverices se sam.P.S.Nema te da se javis na MSN,da se nisi nesto naljutio? Pozdrav. :: :: OC House - May the Force Be With You! :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: Ne svidja mi se p45 zato sto grafulje rade u 8x8 rezimu gde je gubitak na performansama u visokim rezolucijama i do 50 posto,barem testovi nekih igara tako pokazuju.druga stvar je memorija koja ima microne jedino ako je proizvedena pre 2008 u suprotnom nece ni da mrdnu,nadam se da si ih probao i zato kazes da rade na 1300.po :: :: :: :: :: :: :: Evo neki dan sam sastavio jednu besnu monstruoznu masinu za jednog usera sa pc berze.. :: :: :: Komponente su sledece :: :: :: :: :: :: 1.Intel Quad Core Q955 :: :: :: 2.Asus Maximus II Formula (Intel P45 Chipset :: :: :: http://img398.imageshack.us/img398/7038/p7110319oy4.jp :: :: :: 3.ATI Saphire 4870 u Cross Fir :: :: :: 4.OCZ DDR2 PC2-9600 FlexXLC Edition 1200 Mhz 4 GB - Memorija bolesno dobra VRH :: :: :: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9600_flexxlc_editio :: :: :: 5.WD VelociRaptor(tm) 300 GB - RAID - Najnoviji Rapto :: :: :: http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=45 :: :: :: 6.Samsung F1 - 1TB x 2 - Ukupno 2 T :: :: :: 7.Creative Xtreme Music Gamin :: :: :: 8.Kuciste Thermaltake Sword - Bruka kakvo je kuciste!! :: :: :: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/swordMnonFlash/swordM_index.as :: :: :: 9.Thermaltake Tough Power 1500 :: :: :: http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/w0218/w0218.as :: :: :: 9.Thermaltake Big Water 760i - Vodeno hladjenj :: :: :: 10.Dell UltraSharp 2408WFP 24-inc :: :: :: 11.Logitech G1 :: :: :: 12.Logitech G9 Ra :: :: :: :: :: :: [EDIT: admin :: :: :: Ukoliko želite da saznate gde je konkretna `mašina` kupljena javite se autoru poruke na pm (mail :: :: :: [END EDIT :: :: :: :: :: :: Pa Srle sretno ti bilo...Naigraj se kao covek :: :: :: :: :: :: :: :: :: OC House - May the Force Be With You! :: :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
Konfa je OK samo mi se nesvidja Vodeno mislim da je bilo bolje da se uzme neki TRUE jednostavnije a u naj gorem slucaju iste performanse I mozda Hardovis nisu u najboljem odnosu mozda neki radi 0 tipa 2x640gb i jos koji TB po potrebi
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.