U ovom slucaju pre bih mozda isao na Chieftec.Vise snage nije na odmet.Oba OEM-a su CWT i nema zime.U svakom slucaju i Corsair zavrsava posao ali bi ipak Chief-u dao prednost bar zbog tih 50w + !
Chieftec CFT-600W, ima CMngm i jaci je, s tim da bi trebalo da ide garancija od 3god., a ne 2, ne razumem kako sad to, probaj zovi Qbit pa pitaj njih, ja sam dobio na 750W CFT 3 god, pretpostavljam da ti je bitna garancija, Corsair sigurno daje 3god...
Ma sis@jte ga vi svi sto ste me nalozili da uzmem `ovo` :D
Ishao sam busom do gigatrona...
QQ al je tesko...isece mi kesa ruku...
Salu na stranu, vidim sta je kvalitet mame mi moje...
ono LC power 550W mi umiralo kad klokoujem 4890 na 940/1100...kad opteretim mashinu nekom zahtevnijom igrom, blokira....
Reko ovde je garancija 5god...miran sam i za buduci upgrade.
:: A pa bato cestititam.Lepo si se i ti ponovio nema sta!Seasonic cist.Bruka.Svaka cast,nek te sluzi dugo :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: http://www.corsair.com/products/tx/default.asp :: :: :: :: a kraju sam popizdeo i odresiho kesu.. :: :: :: :: Pazario sam Corsair TX650W 650 :: :: :: :: Sta reci o njemu, reci su suvishne...
Jesi rekao da volis hw,e sad uzivaj i cuti.Uzeo si pravu stvar koja ce da te sluzi .
Green Green Grass Of Home
:: Ma sis@jte ga vi svi sto ste me nalozili da uzmem `ovo` : :: :: Ishao sam busom do gigatrona.. :: :: QQ al je tesko...isece mi kesa ruku.. :: :: Salu na stranu, vidim sta je kvalitet mame mi moje.. :: :: ono LC power 550W mi umiralo kad klokoujem 4890 na 940/1100...kad opteretim mashinu nekom zahtevnijom igrom, blokira... :: :: Reko ovde je garancija 5god...miran sam i za buduci upgrade :: :: :: A pa bato cestititam.Lepo si se i ti ponovio nema sta!Seasonic cist.Bruka.Svaka cast,nek te sluzi dugo :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.corsair.com/products/tx/default.asp :: :: :: :: :: :: a kraju sam popizdeo i odresiho kesu.. :: :: :: :: :: :: Pazario sam Corsair TX650W 650 :: :: :: :: :: :: Sta reci o njemu, reci su suvishne...
Silverstone je kvalitetna firma ali nije sam proizvodjac napajanja kao sto je Enermax.Neki su Silverstone stavljali rame uz rame za Enermaxom ali po kvalitetu komponenti i izdrzljivosti i stabilnosti napona ipak je Enermax broj 1.E sad kao sto ti rekoh Silverston je jako dobra firma i za sigurno je bolje dosta od Chiefteca ali isto tako zavisno do serije se menja i OEM a oni su sledeci FSP Group Enhance Etasis Seventeam Impervio
Od ovih navedenih najbolje je ici na Enhance,Seventeam,Impervio Znaci gledas po seriji napajanja ako je recimo serija Strider ,recimo napajanje ST 1000 od 1000w njega pravi Enhance To je od prilike kao da si kupio Cooler Master M1000 i sl.. Poentu shvatas..
Green Green Grass Of Home
:: nesto se ne pominje, ali koliko sam primetio, SilverStone mi deluje da ima fenomenalna napajanja, cene su im nesto skuplje od Chieftec-a .. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647679. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.