ovako, instalirao sam delta force 1 xD igrao sam pola sata sigurno, nema seckanja ( max rez u igri 800x600 xD igrao sam ovo i na PII 266MHz 64 mb ram 4 md graf xD )
pokusacu da odradim to sa nalepnicom pa sta bude... komp ne staje sa radom nego jednostavno uspori skroz, evo npr kad igram cs na serveru nekom meni u tom trenutku fps padne na 12 , dok mi ms skace na 400-450.. i onda laguje opasno ...
edit: hvala za objasnjenje, sretao sam se sa tim na starom kompu, al nisam znao skracenicu :P
Ne bih da se prerano radujem al mislim da je prasina bila u pitanju... naime sta se desilo, skinuo sam nalepnicu fenom i ocistio kuler na procesoru i na grafickoj, usao san u nfs undercover i posteno se navozao bez ikakvog seckanja ili padanja fps-a Stvarno vam svima mnogo hvala sto ste odgovarali na pitanja i sto ste se trudili da ustanovimo resenje problema... U slucaju da dodje do nekih promena u narednih sat, dva testa kroz igru obavesticu pa da vidimo sta i kako dalje.. Nadam se da je samo do prasine ... Hvala vam jos jednom, oduzio bih vam se al ne znam kako, ako je neko u NS ili dolazi u NS mozemo se naci i otici na pice... .)
Sada u metodu sa fenom dodaj jos jednu foru, nalepnicu nemoj da lepis ponovo vec je zalepi na mastan papir od neke samolepljive slicice tako da mozes stalno da cistis i otvaras masinu a zalepi je samo u slucaju da moras da je nosis u servis.
pa nije bas dobar napon, ako je to prikazano tacno. ali i dalje je u granicama od 10%.
a cpu je 100% zato sto je u toku igre uradio screenshot.
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: jel pogledao neko napon na 12v grani ? ne izgleda bas najbolj :: :: http://img375.imageshack.us/f/64962770.jpg :: :: i u speed fanu mu prikazuje da je procesor zauzet 100% ? :: :: :: :: CARPE DIEM :: ::
i meni je drago da sam sredio to, nisam nailazio na padanje fps-a tokom igranja narednih sat-dva... temperature su sada 48 za core1 i 37 za core2 , sve radi sasvim normalno... :) sto se tice slicica milana stankovica imam sve osim brojeva 47 i 63 xD hahahahahhahah ma ti si puko , koji ce mi qrc njegove slike, nemam svojih a ne njegove da skupljam xD ahhahah jesi kralj xD :D hahahaha zalepio sam nalepnicu na papir od asusove reklamne nalepnice :D
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.