Vatamo se za njih zato što su dobre, naravno. 8xx ploča nema bez integruše za razumnu cenu a to mu nije potrebno.
Ne boj se powercolora, ništa im ne fali, ionako ih sve isti Čin-Lao pravi a ovi samo lepe nalepnice, ne moraš da paziš kad su referentne karte u pitanju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Davno su prosla ta vremena kada su se integruse na AMD-ovim plocama smatrale nepotrebnim djubretom,tako da od ovih sada moze samo imati koristi a nikako stete.A te ploce za koje kazes da su dobre su dno dna ponude i ne nude nista,samo mi nije jesno sto im cene skacu umesto da padaju.Jer po ovim cenama gube status bang for the buck zbog cega su ih ljudi i uzimali.
@Andros:Koju god uzmes neces pogresiti a po meni bi mozda ova bila najbolja: http://spedr.com/5qkgd
Možda je više do mog lite-mentaliteta, ne volim da vučem slepa crevca koja mi ne služe ničemu, pa dobro, svako od nas ima pravo na malo subjektivnosti tu i tamo, a?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647678. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.