Nisi jedini kome se to desava xd :). Ne znam na sta sve imas popust kod njih idi pitaj, ja bih ti preporucio da uzmes GTX460, napajanje si ubacio da moze da tera SLI, kartica je dosta bolja od 5830, a nije nesto preterano skuplja, mislim da se te 2 hiljade isplate :), jer je GTX460 malo sporija od 5850. Uostalom provrti malo testove vidi zagrevanje GTX460 i odluci koju ces da kupis. Prvo malo gledaj po netu pa odluci :). Ako kupujes konfiguraciju pozuri danas ili sutra u Emmiju :).
Pozdrav!
:: A ako u je u Emmi shop-u popust 10% sto tamo ne bih sve uzeo :: :: Pa da samo jos 2k, a ako imam jos 2k za jos 2 moze da se uzme jos bolja, jel tako :: :: Prvobitno sam hteo neku 5750 za jedno 11-12k a sad sam stigo do 20 :: :: Sta se tu najvise isplati za pare? :: :: ::
pa sta se anjvise isplati kad se uzima u razmatranje 5830, naravno da je bolje da se uzme gtx460 :) par hiljada gore ali ipak je karta brza .) Ali sam si rekao, malo po malo pa se dodje do cene od 30k xD Ako nisi toliko zeljan maximalnih detalja onda uzmi 5750 ili 5770, ako oces tesalaciju, i novu nvidiu, i jace brze bolje onda uzmi gtx460 :) Zajebana je to odluka, ja da sam na rvom mestu uzo bih najbolju grafu za koju mogu da izdvojim kintu :)
pozdrav
:: A ako u je u Emmi shop-u popust 10% sto tamo ne bih sve uzeo :: :: Pa da samo jos 2k, a ako imam jos 2k za jos 2 moze da se uzme jos bolja, jel tako :: :: Prvobitno sam hteo neku 5750 za jedno 11-12k a sad sam stigo do 20 :: :: Sta se tu najvise isplati za pare? :: :: ::
Ali ti je to trenutno best buy ipak je to 20000 sto je po danasnjem kursu oko 190e
Imash msi-ja za te pare,tri god garancije i vozi.
A da ti neko postavi pitanje: Da li bi na cenu 5830 Powercolor dodao 3000 za jos godinu dana garancije i jacu grafiku sa OC mogucnostima vise nego pristojnim? Kako bi mu odgovorio?
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
:: Nisi jedini kome se to desava xd :). Ne znam na sta sve imas popust kod njih idi pitaj, ja bih ti preporucio da uzmes GTX460, napajanje si ubacio da moze da tera SLI, kartica je dosta bolja od 5830, a nije nesto preterano skuplja, mislim da se te 2 hiljade isplate :), jer je GTX460 malo sporija od 5850. Uostalom provrti malo testove vidi zagrevanje GTX460 i odluci koju ces da kupis. Prvo malo gledaj po netu pa odluci :). Ako kupujes konfiguraciju pozuri danas ili sutra u Emmiju :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: A ako u je u Emmi shop-u popust 10% sto tamo ne bih sve uzeo :: :: :: :: Pa da samo jos 2k, a ako imam jos 2k za jos 2 moze da se uzme jos bolja, jel tako :: :: :: :: Prvobitno sam hteo neku 5750 za jedno 11-12k a sad sam stigo do 20 :: :: :: :: Sta se tu najvise isplati za pare? :: :: :: :: :: ::
Zapravo bio sam postavio limit 150eur po komponenti (graf. ploca. proc), ali ajde da se otvorim za ovaj power color na 16.5k din. ova 460 je 20500 din. nije to toliko velika razlika u performansama, recimo za jedno 4-5k din vise mozes uzeti 5850, mislim da bi to bio best buy. I uvek mozes sacekati mesec - 2 da padnu malo cene pa za par iljada vise uzmes 5870, to je prava stvar.
GTX 460 je veoma blizu 5850 po performansama, ali ne i po ceni :).
Pozdrav!
:: Zapravo bio sam postavio limit 150eur po komponenti (graf. ploca. proc), ali ajde da se otvorim za ovaj power color na 16.5k din. ova 460 je 20500 din. nije to toliko velika razlika u performansama, recimo za jedno 4-5k din vise mozes uzeti 5850, mislim da bi to bio best buy. I uvek mozes sacekati mesec - 2 da padnu malo cene pa za par iljada vise uzmes 5870, to je prava stvar :: :: ::
Kako prodaju ove budzene kartice cucore (tipa vapor x 5770 sam video za 19k din) i slicne po skoro istoj ceni od 460. Gile pa sam si mi predlozio 5830 po vrlo povoljnoj ceni, sad pocinjem da razmisljam da uzmem neku 5750 za 100jura i miran sam, ili da ipak dodam pare za 5830.
Kada sam ti preporucio 5830 nisam uopste razmisljao u vezi GTX460 :).
Pozdrav!
:: Evo sta mi nije jasno :: :: Kako prodaju ove budzene kartice cucore (tipa vapor x 5770 sam video za 19k din) i slicne po skoro istoj ceni od 460. Gile pa sam si mi predlozio 5830 po vrlo povoljnoj ceni, sad pocinjem da razmisljam da uzmem neku 5750 za 100jura i miran sam, ili da ipak dodam pare za 5830 :: :: ::
Kad sam trazio mail-om konfu u jednoj radnji vidi sta mi je odgovoreno za procesor.
`Poštovani,
Phenom II X4 955 (3.2GHz,8MB,125W,AM3) box Black Edition nemamo više na stanju, a ni naši dobavljači. Na zahtev uvozniku može biti dobavljiv u roku od 7 do 10 dana. Phenom II X4 955 se više ne lageruje zbog novih Phenom-a II X6 kojih ima na stanju...`
M4A89GTD PRO/USB3 definitivno,ja bih isao na 2x5750 pogledaj testove...ako nemas novca uzmi prvo jednu.....Mozes da probas i Amd P II x2 555 ima c3 i ako ga unlock imas lagano 4x4...
:: M4A89GTD PRO/USB3 definitivno,ja bih isao na 2x5750 pogledaj testove...ako nemas novca uzmi prvo jednu.....Mozes da probas i Amd P II x2 555 ima c3 i ako ga unlock imas lagano 4x4.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647758. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.