Re: ...AMD mašina najbolja u klasi do 500 eura...bravo crveni
18.09.2010. 18:31
status: user broj poruka: 777
:: E, svašta. Od kada je AMD `crveni`? AMD-ova boja je zelena!!! Nije ATi kupio AMD-a pa da ovaj `pocrveni`, nego je obrnuto
Tako tako, da nVidia nema ni boju više. Sve uzmite... Pa zna se valjda, kad je veliko i crno k`o dečiji grob i kad se dodaju zelene štrafta ili dve da je u pitanju nVidia grafička. ATi je uvek bio crven pa su i kućišta i cele mašine koje po pravilu imaju i AMD delove uvek sa izraženom crvenom notom. OK uzmete li zelenu ode vam crvena boja...izgleda je crvena zadužena za drugog igrača...
Re: Re: ...AMD mašina najbolja u klasi do 500 eura...bravo crveni
18.09.2010. 18:32
status: user broj poruka: 2856
Lecenje...
:: :: :: E, svašta. Od kada je AMD `crveni`? AMD-ova boja je zelena!!! Nije ATi kupio AMD-a pa da ovaj `pocrveni`, nego je obrnuto :: :: Tako tako, da nVidia nema ni boju više. Sve uzmite.. :: Pa zna se valjda, kad je veliko i crno k`o dečiji grob i kad se dodaju zelene štrafta ili dve da je u pitanju nVidia grafička. ATi je uvek bio crven pa su i kućišta i cele mašine koje po pravilu imaju i AMD delove uvek sa izraženom crvenom notom :: OK uzmete li zelenu ode vam crvena boja...izgleda je crvena zadužena za drugog igrača.. :: :: ::
:: Ako se sastavlja gejming konfa do 500e intel tu stvarno nema sta da da trazi...u cenovnom rangu od 100-150e intel nema sta da ponudi trenutno i jako je skup, ako se pravi profi makina za video obrandu - render ide se na i7.. :: :: Sto se grafike tice to je sasvim subjektivno, zna se koliko koja kosta i sta se isplati ali mislim da se GTX460 nikako ne moze uklopiti u cenu do 500e a da ostale komponente budu iole dobro ukomponovane...to je jedini razlog zbog kog bi izostavio GTX460, da je konfa do 600e naravno da ide 460ic :: :: Takodje ne vidim ponetu plocu placati vise od 60ak eura - pricam o AMD ploc :: NA 770-G45 ili 770-UD3 lagano se otkljcuavaju procesor i klokuju isto tako.. :: :: USB3 relano ama bas nikom ne treba.. :: ::
Uzimati temeljno i sa idejom o kasnijem upgrade-u je lepo i logično. Kad naslažeš dobar procesor i lepu Full ATX ploču a ograničen si budžetom jasno da će grafička trpeti. Sadašnji trenutak je drugačiji. I AMD-ovi Socket AM2/AM2+/AM3 i intel-ovi 1156 i 1366 će početkom sledeće godine biti zamenjeni. Jednostavno nema logike kupovati neku skuplju ploču kad kasniji upgrade neće imati rezona. Mislim da razliku između 5770 i GTX460 ne može da nadoknadi ni jedan procesor ili raskošna ploča. Ako je već samo igračka mašina u pitanju nasviraj grafiku pa makar morao da uzmeš i mikro ploču. Ništa joj ne hvali, i one mogu da se klokuju do nekog nivoa a sami brendovi stoje kao potvrda kvaliteta. Ipak mislim da bi se 5830 ili GTX460 u mašinama koje sam ja predložio savršeno snašao. Pogledaj u testovima GTX460 i GTX285 su potpuno iste po karakteristikama. GTX460 mu dođe kao GTX285 sa DX11. Ako su GTX200 mogle da rade na bilo kojem Core 2 Duo pre dve godine mislim da će i 5830 ili GTX460 raditi na nečemu što sam gore predložio.
Nisam nikakve packe dobio na benchu da ne bude posle :). Samo vidite vi sta se zove zastita clanova i reklamiranje za dzabe i dizanje Blueberry napajanja u rang Corsair-a :), mozda i vise.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Nisam nikakve packe dobio na benchu da ne bude posle :). Samo vidite vi sta se zove zastita clanova i reklamiranje za dzabe i dizanje Blueberry napajanja u rang Corsair-a :), mozda i vise :: :: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=24075 :: :: Pozdrav!
Hvala! Ako si im rekao :), nisam ja nikoga odavde zvao u odbranu, ali samo da pokazem sta se zove protekcija i koliko je mocno Blueberry napajanje :).
Pozdrav!
:: Ako si im reko :: :: Gile nase gore list : :: :: :: Eno malo sam se i ja ubacio u tvoju odbranu :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://img843.imageshack.us/img843/8216/nero7.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Nisam nikakve packe dobio na benchu da ne bude posle :). Samo vidite vi sta se zove zastita clanova i reklamiranje za dzabe i dizanje Blueberry napajanja u rang Corsair-a :), mozda i vise :: :: :: :: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=24075 :: :: :: :: Pozdrav!
Ishu i meni `neko` obrisao postove a ni da su se potrudili po packu da nam udele i obrazlože, nego ono - pojeo vuk magarca, e koji kokošarski forum jebo ih petao Sofronije...
E da vidim samo još jednom da mi neko dira berzu i ima da izede verbalni ćutek.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60434. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.