Jbg oni vataju na foru sere i seri i drobi 2x dana sa sve nekim mhz core cpu gpu forama koje vecina ljudi ne kapira niti je ikad cula , pa onda pomisle u jeeee ovaj se bas razume bas je strucnjak i kupe extra zver masinu sa dual core, 9600 , 2gb ddr2 rama na 600mhz ali u original bluebary kucistu koje se ne krivi . za samo 500e...
:: usteda 200e 300e? ja dam vise za manje para ostali ce da te sjebu dobices gtx480 a sve igre mozes da igras na 9500gt jedino ti treba 14inch monitor da bi ugodno igrao, a i kome ce jos 22, 24`` i jos nesto ako je intel dual core to nije dual core nego jedno jezgro :s kad je intel molim vas podsetite me to radio???? da pise jedno a daju drugo.... jadno lopovsko ponasanje ma nisko do dna, jebes pare ja ne bi imao srca da ovo radim!!! pre neki dan sam spasao drugara da ne da 500e na gotovu konfu turili mu neki x2 5770 graficku budjberi 500w i ostala sranja... za tih 500e sam mu sklepao zver i covek meni na kraju WAAUUU jeeee kako si uspeo ovo da naklepas?? covek se preporodio a mogao je da zivi u zabludi da je dobio naj za ulozeno :: :: http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd :: ::
cena 450e a usteda 300e ja morbidniju stvar nisam cuo gledano sa svih strana sveta!!!! znaci 750e ako das ti si se zajebao sto si uzeo npr i7 2600 graficku gtx570 itd.... ali sta ce ti to daj 450e i dobijas zmaja a 300e ti ustaje u dzepu :s
ja bi to po kratkom postupu!! lincovanje i sibanje na trgu za primer......
Ništa taj i slični njemu ne rade, što već odavno nisu `zvanično` uradili KonjTrejd i ekipa. Kad se samo setim njihovih besnih reklama po autobusima, novinama, bilbordima sa `gejmerskim` i `pro` konfiguracijama napucanih naziva i cena, a zapravo skrpljenih od restl krševa i najjeftinijh delova...
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.