Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
konfiguracija + 27` monitor
STRANA 3 OD 3
matz Re: Re: heh 13.04.2012. 07:02 #412169

status: user
broj poruka: 801
Iz linka koji je dao daSick vidim da se dobro kotira ati 6450m ...a nju sam nasao samo kod toshiba pro modela od 750jura...ako te ne mrzi probaj da googlas i upecas jos neki latop s ovom grafikom

:: Чисто информативно DaSickSyst је моделирао / правио дизајн унутрашњости Руског Културног центра у Београду (има негде на форуму потражи), тако да он овде зна шта прича у вези CAD-а
::
:: Мој савет ти је да идеш на макс неки i5 ништа брже ти не треба, ако не играш игрице узми неку од про графа које су ти изнад препоручили
:: Иначе ништа ти неће дати боље резултате у рендеру од графе јер је ГПУ много моћнији од ЦПУ-а. Убаци неки рендер енџин који подржава ГПУ убрзање видећеш колико ће се брже рендер завршити
:: Иначе и ја сам прошао кроз сличну фазу као и ти пре неког времена, све сам убеђивао да ми комп треба за рад а дрндао сам игрице, додуше касније сам се бацио у те CAD воде :), и да комп од 600 е ми држи већ 4 године без проблема и право да ти кажем једини разлог да нови комп је што ми треба преносниви комп (лаптоп)
:: Поздрав
:: ::
:: :: Paz ovako ljudi
:: :: Gile se uvatio za AutoCad a sad i DaSick, da li je neko od vas procitao da mi treba i za ArchiCad, 3Ds Max? Ne kazem ja da E8400 ili i7-920 ne mogu da rade posao, ali uzimam Novu masinu (i stare gace rade posao, pa opet kad dodje vreme novih, ne kupujem nosene). Necu da cekam 6h sati za render, za klip od 2min. Mozda je to OK nekome, ali ja stvarno ne mogu toliuko da cekam.
:: :: Archi Cad pocepa masinu, kada se uradi samo 1 objekat potpuno opremljen itd...ne moze bilo koja masina da ga gura
:: :: Dexter, ja ne znam kako ti, ali masina od 600e jednostavno ne moze da traje 3-4 godine, mislim moze ali za poslove stare 3-4 godine. Znam, jer do sada nikad nisam uspeo jednu masinu da izguram 3-4 godine
:: :: I sta ja znam sta ce sledece godine izadji od igara, mozda izadja neka bez koje necu moci, pa treba biti spreman na to. :
:: :: @DaSickSyst ne znam odakle tebi da sam ja bas toliko ne upucen da adminii moraju da reaguju. :) Daj molimte reci mi gde si to skontao, pa da znam da ne pravim vise takve greske. :
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647672.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs