Vase misljenje,i da li je ovo ok uklopljeno,i mozda neki savet...
STRANA 3 OD 3
f0rever
Re: Re: Re: Re: Mixer je hteo da kaze
24.06.2012. 23:50
status: user broj poruka: 3821
Izvini, stvarno nisam citao.
Ako ce da da pare na dobru plocu, pozdravljam kombinaciju za neki i3-2100!
To onda ima smisla.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Citaj prvi post covekov. :: :: mozda neka izmen :: E upravo to moze biti izmena. :: :: :: :: I ti mislis da je to pametno? Kaciti i5-i7 na nekoj H67 ploci, na primer :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! ::
Tacno sam znao da ce da dodje do rata kao i uvek, mislim da bi narednog puta mogli malo da spustite loptu oko rata i date samo predlog pa covek sam nek bira ovako se gubi smisao i price i saveta.
Da zakljucimo sto god da uzme od CPU-a nece pogresiti bitno je da uzme 6870 ili neku Nvidiu u tom rangu ili da citiram moj post:
`Slazem se sa ostalima posebno oko Phenom II x4 i 6870 kombinacije, ipak je 4 jezgra bolje od 2 jezgra a i mass effect 3 ce imati podrsku za 4 jezgra.
Al ako si zapeo za Intela ni ovo sto si naveo nije lose stim sto CPU moze nekad da ti bude usko grlo, mada se meni vise svidja kobinacija Intel + Nvidia.`
hvala na odgovorima,nije da hejtujem amd,nego jednostavno vise volim intel. Normalno je da ima podela izmedju dve firme,ali u tome je i poenta,svako ima neke svoje razloge zasto voli odredjeni brend. Aj u zdravlje...uzecu manji hard od 500gb,uzeti 6870,i ovaj i3 procesor,pa cu na osnovu toga posle da nadogradjujem...poz
ali ćeš morati da se isprsiš za bolju ploču, ako kasnije budeš planirao prelazak na i5 ili i7. I ja sam hteo da uštedim kad sam kupovao ploču za mog 2500K, ali sam na kraju ipak puko 148 evra za MSI Z68A-GD65 (G3). Ako hoćeš Intela, onda nema kenjkanja i štednje.
Za te pare si imao ROG plocu, jeste da je uATX ali je prava. Ja kad sam gledao posle moje kupovine, jedno vreme je ova ploca> http://goo.gl/o9cnp kostala 14k, sad je znatno skuplja.
Uopste ne razumem ljude koji gledaju rezultate benchmarka u igrama. Sve sto pogledam je Cinebench i tu je sve jasno. Postoji procesor koji ce da brija Cinebench, a zaseckace ti neka igra sa njim? Vidimo se kasnije! Mozda je taj i3 zbog kloka i titrica na jezgru nesto bolji u igrama od 965 ali to ne znaci da ce one seckati na 965 i da ce se nadalje praviti igre koje podrzavaju sve manji i manji broj jezgara, ne?
I sad cu ja da uzmem i3 jer ce igre fiktivno bolje da mi rade a ne 965 koji ce da ga ishamara u svakoj normalnoj aplikaciji i nadolazecim igrama. Boze sacuvaj.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.