Nego sto bre uhvati ovo dete u blender?, nisam imao pojma ko je princea Ozana pre nego si ovo postavio, pa reko neki jednocelijski organizam iz Saletove i Nixine familije ameba, kad ono malo dete, koje uzgred nije ni blizu sredine po normama blamiranja na YT. Pa mi sve nekako nije jasno o cemu je rec?, da li ja nesto propustam ili.......
gledati ozanu kako poha tikvice na kompu koji je preporucio nixlapixsla - neprocenjivo ..
afkors uz laku seriju sklekova i pushups-a
:: Ima tu potencijala, vidi se :: :: Nego sto bre uhvati ovo dete u blender?, nisam imao pojma ko je princea Ozana pre nego si ovo postavio, pa reko neki jednocelijski organizam iz Saletove i Nixine familije ameba, kad ono malo dete, koje uzgred nije ni blizu sredine po normama blamiranja na YT :: Pa mi sve nekako nije jasno o cemu je rec?, da li ja nesto propustam ili...... :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Ozana je stara legenda nisi cuo jbg, ne napadam dete nego su oboje u toj nekoj klasi capitan obvious, mala objasnjava kako se pohaju tikvice i prave sendvici, pravi tutorijale, isto kao i Nixa samo za kompove.
Nixa je naravno glavna zvezda, ona je samo gost.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Nego moj main nalog je kolega Nixa blokirao jos pre godinu dana, ali sada sam skontao da ga nisam busio(don`t get the wrong idea) sa rezervnim, pa reko da iskoristim skocka
Sta ces vidis da je narcis ko moze nesto lose da kaze za njega kad on gleda sebe kao coveka koji sve zivo zna i najbolji je posebno u oblasti kompjutera :))
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647670. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.