Ma de zezaju. Kod mene uvek dvoklikom resavam, pa radilo se o crvenim ili zelenim drajverima. Uvek glatko ide....Ne znam u kakvom stanju su vasi OS-i kada se patite sa obicnim drajverima...Naravno, samo je stos izabrati prave i to mora da ide...Nikako ati drajvere na NVidija karticu i obrnuto:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
ja ti savetujem da uzmesh ati.. jaca karta, daleko mocnije hladjenje, tisha, hladnija, odlican oc potencijal.. sta bi ti josh? :)
ja koristim zadnjih 4-5 serija ati-ja i trenutno imam 6950 otkljucanu u 6970 i do sada, znaci u poslednjih 7-8 godina nisam imao niti jedan problem sa driverima. Moje iskustvo..
Pozdrav!
edit: iako ne kazem da ne bi voleo probati nvidiu ali meni zbog eyefinity-a je uvek bila crvena karta do sada.. a cini mi se da je i u ovoj seriji zec u crvenom grmu..
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Sve u zavisnosti koliko mozes da dobijes za 6850 pa doplata... Mislim, pretpostavljam da ides na tu varijantu? Generalno, da, sto da ne... edit: podigni voltazu i izvuci joj poslednji atom snage, malo ces i gtx570 tada prestici :)
:: Video sam ja to tu,nego ono u praksi :D!? Znaci dobro bi bilo? :: :: ::
To sam planirao, videcu sta cu.. Pokusacu OC ove pa cemo videti sta ce da ispadne...
:: Sve u zavisnosti koliko mozes da dobijes za 6850 pa doplata.. :: Mislim, pretpostavljam da ides na tu varijantu :: Generalno, da, sto da ne.. :: edit: podigni voltazu i izvuci joj poslednji atom snage, malo ces i gtx570 tada prestici : :: :: :: :: Video sam ja to tu,nego ono u praksi :D!? Znaci dobro bi bilo? :: :: :: :: :: ::
Pisem na brzinu, nisam ispao razumljiv, OC se odnosio na 7850 Kada nju odvrnes mislim da prestizes gtx570, posto je na deff. nesto sporija od gtx570 Uzmi ovo sve sa rezervom, mozda u nekim nijansama gresim, ali nisam daleko od istine da znas...
Mislim da sam odlucio...sutra uzimam grafu :) ...i to ce biti 7950 msi :) ... ja sam koristio ovu 6850 OC i jos je overklokovao i super je radila...iskreno nisam imao problema sa drajverima! Super mi sve radi,nebih ni menjao je,aaaaaaliii kada dobijes na poklon tako nesto da biras onda menjaj :) . Uostalom hvala na savetima momci ! Haf 912 + i5 2500k 4.2 Ghz Asus P8Z68-V/Gen3 Patriot Viper Extreme 16Gb Ram (2133Mhz) caviar green av-gp 500 Gb SSD Kingston V+ 120Gb Ati Radeon Gigabyte 6850 oc ThermalTake 700W
Da si živ i zdrav BF3 mi nije pukao barem mesec dana.... __________________ Scourge of PCBerza
:: poludrajvere :: Ne bi tako pricao da ti zahvaljujuci superiornoj tehnologiji ne puca bf3 svaka 10 minuta.. :: :: :: :: :: ...jer je potrebno tek na 2560x1440 rezoluciji, dok u medjuvremenu dobijaš polu-drivere i gubiš PhysX. :: :: :: ::
Niti je jača karta, nije je moćnije hladjenje, niti je tiša, a pogotovo nije hladnija. A OC potencijal smo videli, overclock od 30% daje 10% bolje performanse. HAHAHAHA! __________________ Scourge of PCBerza
:: ja ti savetujem da uzmesh ati.. jaca karta, daleko mocnije hladjenje, tisha, hladnija, odlican oc potencijal.. sta bi ti josh? : :: :: ja koristim zadnjih 4-5 serija ati-ja i trenutno imam 6950 otkljucanu u 6970 i do sada, znaci u poslednjih 7-8 godina nisam imao niti jedan problem sa driverima. Moje iskustvo. :: :: Pozdrav :: :: edit: iako ne kazem da ne bi voleo probati nvidiu ali meni zbog eyefinity-a je uvek bila crvena karta do sada.. a cini mi se da je i u ovoj seriji zec u crvenom grmu. :: :: :: `If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` :: Mario Andrett :: ::
Re: Re: Re: Re: Za početak 3GB video memorije ti ne treba
15.12.2012. 04:09
status: user broj poruka: 12805
Probaj 310.61, te držim. Ovi poslednji beta driveri crashuju igru. __________________ Scourge of PCBerza
:: verujem da nije, nemas pojma koliko imas srec :: :: :: :: Da si živ i zdrav BF3 mi nije pukao barem mesec dana... :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: ::
Brate sto smarate vise sa driverima za AMD/ATI. Imao sam do sad 5-6 Ati kartica i nikad me nisu zezali driveri. Sad furam 6950 2 GB i to, u poslednje vreme, cesto pljuvani Sapphire i hvala Bogu radi kao sat. Otkljucani shaderi i klokovana na vrednosti 6970. Max temp 60ak c
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Ko o cemu, baba o ustipcima, a zelembaci o losim drajverima za AMD-a. Lepo sam im rekao da ne instaliraju AMD-ove drajvere na nVidija karte, a oni nece da slusaju. Zato i imaju problema.
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
:: Niti je jača karta, nije je moćnije hladjenje, niti je tiša, a pogotovo nije hladnija. A OC potencijal smo videli, overclock od 30% daje 10% bolje performanse. HAHAHAHA :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: ja ti savetujem da uzmesh ati.. jaca karta, daleko mocnije hladjenje, tisha, hladnija, odlican oc potencijal.. sta bi ti josh? : :: :: :: :: ja koristim zadnjih 4-5 serija ati-ja i trenutno imam 6950 otkljucanu u 6970 i do sada, znaci u poslednjih 7-8 godina nisam imao niti jedan problem sa driverima. Moje iskustvo. :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: edit: iako ne kazem da ne bi voleo probati nvidiu ali meni zbog eyefinity-a je uvek bila crvena karta do sada.. a cini mi se da je i u ovoj seriji zec u crvenom grmu. :: :: :: :: :: :: `If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` :: :: Mario Andrett :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647687. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.