@acayo Nisam pravio nikakve snimke unboxinga jer ih je pun net... Napravio sam par fotografija koje cu sada postaviti. Za one koji zele da vide interesantan unboxing i review video evo preporuke:
http://www.youtube.com/watch?v=NSx6QQdd5lE - Isti lik, samo ovaj put kratak review gde mozete videti benefite Fusion Drive-a u odnosu na obicni... Zaista velika razlika!
Dakle, kao sto sam obecao evo i slika koje sam napravio prilikom unboxinga... Na jednoj od njih cete videti i mene, tako da ovo mozete smatrati i mojim predstavljanjem u temi `Post your auto-Portrait`...
Sto se tice tastature wired sam i trazio. Video sam na poslu koje su prednosti a koje mane i jedne i druge tastature i jednostavno meni za rad je potrebna zicna. Svi smo na poslu bili zamenili bezicne za zicne... Mozda nekom ko ne koristi iMac za ozbiljan rad odgovara bezicna tastatura, ali sumnjam da neko kupuje iMac da bi visio na face-u...
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Mountain Lion 10.8.3
Pa ne vidim iskreno prednost žičane, imaš samo numeričku tastaturu dodatno... __________________ Scourge of PCBerza
:: Hvala... : :: :: Sto se tice tastature wired sam i trazio. Video sam na poslu koje su prednosti a koje mane i jedne i druge tastature i jednostavno meni za rad je potrebna zicna. Svi smo na poslu bili zamenili bezicne za zicne... Mozda nekom ko ne koristi iMac za ozbiljan rad odgovara bezicna tastatura, ali sumnjam da neko kupuje iMac da bi visio na face-u.. :: :: ******************************* :: :: iMac 27` (late 2012 :: 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processo :: 8GB of 1600MHz DDR3 memor :: NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memor :: 1TB Fusion Driv :: Mac OS X Mountain Lion 10.8. :: :: ::
@Daum Sto se tice prednosti zicane tastature ima ih mnogo vise... Numericka tastatura, velike kursorske strelice, pgup, pgdown, delete, itd. na koje sam navikao i preko kojih mnogo brze odradjujem posao su jedna stvar...
Druga stvar je kombinacija tastera bas sa tasterima kojih na bezicnoj tastaturi nema... Primer je kada radim u InDesgn-u i kada zelim da mi se sadrzaj naredne strane ne pomera uopste sta god radio na prethodnoj, to moram da uradim kombinacijom SHIFT+ENTER ali na numerickoj tastaturi! Vidi na ovom sajtu sekciju 5 `Working with table`. http://www.shortcutworld.com/en/win/InDesign_CS5.html
To je samo jedan primer... ******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Mountain Lion 10.8.3
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647670. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.