Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Preporuka: konfiguracija za 3D modeling
STRANA 3 OD 3
gile23 Re: 03.08.2013. 23:51 #507310

status: user
broj poruka: 9121
Kada dobijem pohvalu od profesionalca kao ti znam da sam na pravom putu :). Hvala!

Nego inace planiram da predjem u buducnosti na Autodesk softver, pre svega na Inventor. E sada koliko sam cuo export u 3DS Max nije toliko tezak, E sada me zanima kakva je situacija sa materijalima, da li imas mogucnost 3D materijala i kakva je celokupna podrska u tom pogledu i kakav je kvalitet rendera u odnosu na ove sto sam izbacio, pretpostavljam znatno visi po onim tvojim radovima. Koliko je sam softver zahtevan, jel muci i7 za koliko slozen projekat, koliko se brzo uci da bi se napravio vrhunski render neke masinske komponente-sklopa? Retko kada cu ja raditi zatvoreni prostor osim ovoga sto sam sad radio, pre nesto na nalik ovo:

http://www.keyshot.com/gallery/

Jesu li svi (znam za Inventor 100%) Autodesk-ovi proizvodi presli na DirectX pa ne dobijaju ubrzanje od Quadro / FirePro pa su najbrzi klasicni GTX-ovi ili AMD HD grafe? Situacija na Solid-u nije takva.

Pozdrav!

:: Svaka čast Gile. Samo napred
::
:: DaSickSystem
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Re: Imam ja jedno pitanje... 04.08.2013. 09:12 #507332

status: user
broj poruka: 7779
E `FAUN` ti ces te pare da vidis samo na nekom filmu...
A za industriju ne preTpostavljam nego znam zato sto sam rodjen i odrastao sam u radnickom kraju Rakovica i tamo nista vise ne radi a nekad je to bila opstina koja je bila zamajac privrede Beograda tu su bili IMR, DMB, Rekord, Frigostroj, Jugostroj, Livnica...
sve je propalo ili je na izdisaju kao i 99% srbistana...

@Gile23
Nastavi bice nesto od tebe... jedino sto ces pare morati da potrazis negde u okruzenju... ali ne blizem nego daljem...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Mnogo ti pretpostavljaš za nekoga ko ne živi ovde ali bitno da si uvek tu da posoliš pamet drugima. Sledeći put ne nagadjaj napamet, industrija nam cveta, ljudi ima i zaradjuju jako puno novca
:: 3D vajari pogotovo... 250.000$ godišnje zvuči sasvim fino za profesionalca
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: Vidim da ovde dosta ljudi nesto modeluje..
:: ::
:: :: Gde se moze videti taj vas rad..
:: :: Voleo bih da vidim sta se radi po srbistanu da vidim te modele ono bas me interesuje sta modelujete posto nam je industrija virtuelna da ne kazem nepostojeca... te stoga predpostavljam da je modelovanje uglavnom za strane klijente..
:: :: Citat:
:: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647666.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs