Nakon mnogo premisljanja sacekao sam R9 280X, ali sam opet u nedoumici jer ne znam da li da uzimam Vapor-X ili da sacekam ASUS-ovu DirectCUII. Vasa misljenja?
Mislio sam na 280X DirectCUII, ne na 7970 ni na 770... Valjda nece biti blizu 50 hiljada, vise sam ocekivao cenu za 10-ak % vecu od VaporX. A zanima me da li vece performanse opravdavaju tu cenu??
Ipak sam cekao nove modele 280X kartica, pa zatim padanje cena GTX 770,a u medjuvremenu sam prikupio jos malo para tako da mi je sada budzet do 130k bez kucista koje sam vec uzeo. Sta mislite za ovako nesto:
MB: ASUS Maximus VI Hero CPU: i7 4770K CPU Cooler: CM Seidon 120XL GPU: Sapphire 280X VaporX RAM: 2x8GB HyperX Beast ( da se kasnije ne cimam ako bude trebalo vise) SSD: Samsung 840 EVO HDD: Seagate Barracuda 2TB Napajanje: CM Vanguard 700W
Ako imate neki drugi predlog neka to bude iz EMMI-ja jer tu imam neke pogodnosti. Hvala unapred :)
Prosto ne treba ti za gaming I7,bolje da ulozis te pare koje bi ti ostale kad bi uzeo i5(a realno nista ne bi izgubio)u nesto drugo.Isto ce ti sto se dobrih performansi trajati i5 i7,ali dobro sve je tu ok,osim sto po meni bacas pare,ako igras igre samo.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Aman Đole, ti nemaš pojma. Još si na AMD-u. Eno i Dejzanu predložiše umesto 4670K da kupi 4770 (bez Kite), a ti odgovaraš čoveka da ne uzme procesor sa trećom nogom. Valjda Sajko i ekipa znaju šta je bolje za qrčenje + gejming + ostale rabote.
P.S. Još samo da kupi GTX770. Eno, već ga prodaju za džabe u inostranstvo.
Super si sklopio ja da sam na tvom mestu izbacio bi SSD (podpuno) i HDD od 1 TB i uzeo od 1000 GB plavi HDD....
Gledao bi da ustedim na svakom koraku za Graficku,Procesor i Ram da dam sto vise...
Jer sta ce ti SSD od 60 GB? Samo bacas pare ako ti komp ssamo sluzi za igrice onda SSD ti je nepotreban uopste.. Osim ako nisi neko ko voli sve odmah i u sekundi da mu se upali komp...
:: Ja sam sastavio ovako nesto :: CPU: i5 4670 :: GPU: AMD Radeon 7970 Sapphire Dual- :: MB: MSI Z87-G45 GAMING :: HDD: 1TB Seagate Barracuda :: SDD: 60GB Kingston V30 :: RAM: DDR3 2x4GB 1866Mhz Patriot Viper 3 Venom Re :: Kuciste: CM Storm Scout :: Napajanje: TT 630W Smart Modularn :: 2 dodatna crvena LED fan-a :: :: Ovo dodje negde oko 105.000. Jel bi ste vi menjali nesto ovde, sta i zasto? : ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647666. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.