Integrusa nema snagu da iznese bilo sta komplikovanije u viewportu, imaces uzasan fps na iole komplikovanijoj sceni, a nema nista sto vise frustrira nego kad view port laguje.
:: Ukoliko trenutno izostavim graficku iz konfiguracije, tj. oslonim se na integrisanu koja stize uz 4770K, koliko problema mogu da ocekujem tokom samog modelovanja, posto sam od par osoba cuo da bez konkretne graficke modelovanje moze da bude jako problematicno?
:: :: :: :: Projektovanje i render zahtevaju ozbiljniju konfiguraciju, napiši nam prvo koliki ti je budžet :: :: :: :: Intel® i7 4820K | Corsair H55 | Asus X79 Sabertooth | Gigabyte R9 280X & Sapphire 7970 Dual-X | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical Tracer | Philips 32PFL3017 32`` | Corsair 600T | Enermax Revolution87+ 850W :: :: :: Pa ja planiram da pocnem da skupljam tek pare :-) tako da ja se molim bogu da ima da se nađe nešto za 500-700€ :-) al` Maximum maxumima je 1000€
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647665. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.