A jok, sta trebam da sebe smaram sto vise nista pametno nema da se kupi, sto su cene apstraktne, i to kazem ja koji ne gledam koliko treba da se plati kada imam i kada nesto zelim. Ali ova situacija je krajnje ogavna, cak sta vise da tu oglasi malo balansiraju pricu, kad ono tamo jos veca tuga.
Ili da krecem da vam pricam nesto sto verujem vecina zna i miri se sa tim, a to je da:
Mozila baguje, hrom baguje, stim baguje, fb baguje, igrice neoptimizovane, fps dropovi, iskoriscenost hardvera ni 60-70%, internet ocajan zbog opterecenih centrala i servera koji se ne prosiruju, windows najnoviji koji je izgleda pravljen za tablete, telefone i sta ti ja znam, pa sam primoran da budem na sedmici, a takodje znam da je ova druga grozota zivlja i brza, ali se meni jednostavno baca pegla kada ga vidim i tako dalje i tako blize...
I onda tako neko iskesira ogromnu svotu novca i naravno zeli da to sve radi, leti, zdere i kakvi se vec izrazi upotrebljavaju. A osnovne stvari, koje nikako da se poprave silnim apdejtima(naveo sam sta sve) i svaka nova verzija ima neku novu boljku, pa se onda covek zapita za sta je dao novac? Za hardver? Pa super je to, ali sta cemo sa onim drugim delom, sta je sa softverom? Od 20-ak programa koje stalno koristim, ja mogu da vam nabrojim 10 kojima konstantno nesto fali.
Mozda je to i kljuc svega? Da uvek budemo u nekoj zabludi oko apdejtova, a da zapravo nista provereno ne radi, ili polovicno radi. Po principu, moze da bidne, a i ne mora. :):)
Kljuc.. Kljuc drzi Apple .) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
: :: :: Mozda je to i kljuc svega? Da uvek budemo u nekoj zabludi oko apdejtova, a da zapravo nista provereno ne radi, ili polovicno radi :: Po principu, moze da bidne, a i ne mora. :): :: :: :: :: ::
Opet zajebavaš ljude??? Svaka čast... support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine.
:: dejzan, koliko god da imas godina, glupo je da dozvoljavas sebi da te ljudi ovako gledaju, a posebna prica je to sto sada pljujes amd otprilike isto onoliko koliko si ga pre hvalio. stvarno je bzvz sto se ovakve diskusije vode na it forumu. :: :: @adze :: opet te nema, nema odgovora itd, kazes da ti se javi kad i gde itd, covek taj dan odvoji da moze odmah da dotrci kad javis i tebe nema. neozbiljno je to tako.
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647666. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.