Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
molim pomoc za izbor konf > 100.000,00
STRANA 3 OD 3
SkyFire ODGOVOR ZA SVE OSTALE! 21.04.2008. 23:04 #51933

status: user
broj poruka: 18472
Ljudi koliko ja vas ovde poznajem i za ovo vreme koje se druzimo ocenio sam vas kao dobr i plemenite...Ne zelim da taj utisak i misljenje pokvarim!Citajuci ove poruke umorih se ali shvatih da sam dosta toga procitao i korisnog i poucnog...Ja recimo Surovi86-og ne vidim kao nekog sarlatana i nekog koje zeleo da provocira...Dobro znam sta su bezazlene sale a sta kad neko zista zeli da te ponizi kao sto sam par puta do ovde i doziveo ali ajde...Citajuci njegove postove ne vidim nista sto nije istina...Covek je mozda stvarno potkovan hardware-skim znanjem...Ne mora neko da uci teoriju ni ja nisam teoretski nesto sjajno potkovan ali kad svaki dan radis sa hardware-om i bukvalno naucis kako on `dise`!Znam da je to velika istina jer sam veliku vecinu svog znanja upravo tako stekao!Ne treba se zaletati i ici glavom u zid...Cinjenice i iskustvo su veoma opasna stvar zato nikad ne treba nagadjati nesto sto je neko to vec davno proverio!Ja sa vama imam dobar odnos jer me respektujete jer sam to zavrednovao na svoj nacin i ja sve vas zbog toga cenim i postujem i uvek sam spreman da pomognem...Ali zamislite da neko nesto od oka odvali i da se toga drzi kao pijan plota a da pri tom zaista misli da je u pravu i gura svoje a ne zna koliko ispada glup...Zamislite da se tad nadje neko ko je profesionalac u svemu tome u IT indistriji,neko ko je sasvim covek na mestu bez i malo kompleksa i vi ga izvredjate i ispljujete zato sto je nov i ima malo zustriji nastup!Reci cu i ovde kao sto sam pricao i onim seljacima na benchmarku...Nikad ne znas ko se krije iza avatara,sa kojim znanjem i mudroscu raspolaze,u kojim je on sferama u odnosu na nekog drugog i kakav mu je krug prijatelja tj. koliko je finansijski potkovan..Ja vam odrzah cas iz filozofije ali morao sam...

Imali ste zaista cast da vas poseti neko ko drzi nasu IT scenu sa znjanjem tako i novinarskim iskustvom i ja ga ovom prilikom pozdravljam i nadam se da ce cesce dolaziti ovde jer tvrdim sa bez i malo simnje da su ovde dobri i plemeniti ljudi vredni postovanja...Pa Marko Welcome,see you soon!

@Surovi86@ nemoj i ti previse bockati,predji malo i na hardware-ski deo i budi dosta precizniji u izlaganju da ljudi zaista ne pomisle da se ti oslanjas na rekla-kazala!

Pozdrav za sve!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
surovi86 mladost ludost:) 22.04.2008. 00:41 #51961

broj poruka: 33
@DaSickSyst
Vidi ovako: sad sam bio ispred zgrade i gle cuda nema nikog, stvarno sam hteo da vidim dali ima istine u tvojim recima i jos nesto zaista mi je krivo sto nikog nisma inpresionirao ali sam zato uspeo da izvucem jednog magaraca na povrsinu koji je pokazao da je glupost neunistiva svojim komentarom na racun jednog deteta:) zamalo da mi pokvaris kompletan utisak ha ha.

Zeli da se obratim svim forumasima uz duzno postovanje, naime iza ovog nika SUROVI86 nalazi se ustvari Nenad (zajebani) koji inace zeli da se izvini svima koje je isprovocirao svojim prgavim ponasanje pre svega @ognjnom za kog pouzdano znam da je dobar momak, imamo neke zajednicke prijatelj koji prosipaju nebesku vatru.) Ovaj forum zaista vredi, nisam ocekivao da skoro niko nece odreagovati prenagljeno na moje pecka osim naravno @ognjenog, vecina je imala razumevnja ili nije htela da ulazi u tu vrstu polemike vec je pokusala da skrene paznju da nije uredu da se tako ponasm, momci svaka vam cast pa caki ovom pametnjakovici @DaSickSyst koji nije izdrzao a da ne padne u vatru i izgrdi malog prestupnika.

Pozdrav i tebi prijatelju @SkyFire verujem da nisi znao o kome se radi i ko je napravio toliku frku u svakom slucaju si pokazo da si veliki covek ovim sto si napisao a iskren da budem negde sam mislio da ces i ti da se obrusis na mene.) nadam se da ce mo se lepo druziti na ovom forumu naravno ako me primate u zajednicu, necu vise praviti ovakve budalstine i stojim na raspolaganju svima sa foruma u slucaju da je potrebno da se zavrsi neki komad hardvera po pristupacnim cenam ili udelim neki savet iz prve ruke, jos jednom se izvinajva svima.

Samo jos mare da se pridruzi i mozemo da imamo kvalitetne diskusije o hardveru, pritom ne mislim da sam ja kvalitetan sagovornik, moje znanje je skromno ali se makar trudim, i nemam komplekse kao ni zelju za dokazivanjem.)
markopvict ono 22.04.2008. 00:53 #51964

broj poruka: 4515
imam skromno znanje( mozda zato sto imam kuciste od 150 evra?!?) ... ali moram da ispravim surovog u nekim ozbiljnim gramatickim greskama... `ce mo` se pise spojeno! Nemoj da shvatis zlonamerno ... bolje ovde da to ispravis nego da se brukas pred neki ljudima recimo sutra na razgovoru za posao!
Pozz

Eagle 8500GT = zlo

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
surovi86 he he 22.04.2008. 01:10 #51966

broj poruka: 33
Ja nista ne svatam pogresno:) znam da gresim pri pisanju i jako cestu u izrazavanju i to najvise zato sto samo odkucam sta mi je u glavi ne gledajuci sta sam napisao i lupom enter, mada i bez toga dosta gresim zato sto stvarno ne znam, inace ovo je prvi put da sam na nekom forumu objasnio odakle tolio gresak, obicno i zlonamerne i dobronamerne kritike okrecem ka zajebanciji na svoj racun, dobronamerni se smeju a zlonamerni nerviraju zato sto ocekuju da ja popizdim zbog toga he he. Sto se razgovora za poso tice mozda se i to desi jednog dana mada za sad imam svoj biznis od koga jako lepo zivim:) i mogu sebi da priustim to kuciste od 150e.
SpaceM Re: ... 22.04.2008. 01:35 #51974

broj poruka: 6

Bio, video, načitao se gluposti, sad odlazim ,i ne vraćam se (ipak je ovo forum blizak prodaji, a ne informacijama i testovima novih tehnologija), a Karadžića ostavljam da farba ove momke ovde kao što je radio i do sad. :)
SkyFire Re: Re: ... 22.04.2008. 01:54 #51975

A i sta ces nam...Previse si debeo za nas standard a i samo jedno mesto za kralja ima,ti si tehnoloski visak...Trinaesto prase...

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

::
::
:: Bio, video, načitao se gluposti, sad odlazim ,i ne vraćam se (ipak je ovo forum blizak prodaji, a ne informacijama i testovima novih tehnologija), a Karadžića ostavljam da farba ove momke ovde kao što je radio i do sad. :)
SkyFire Cccccccc..Zajebani...Zajebani! 22.04.2008. 02:14 #51976

E Nenade da znas da mi je malo falilo da te ispickam
ali sam se mudro suzdrzavao..Dobro je da si se otkrio inace da si nastavio istim tempom da bockas mog druga Ognjena morao bih da stanem u zastitu i da te isprasim!.Dobrodosao na forum ali bez ispada vise molim

@PCBeast@

OCz re 22.04.2008. 15:01 #52010

broj poruka: 2900
E bre bezi tamo u dpm da ne bi bilo belaja
onua kupljeno 25.04.2008. 09:27 #52400

broj poruka: 22
uzeo sam

1. MSI P7N Diamond
2. E8400
3. 4x1GB Kingston HyperX Low Latency
4. 2x750GB WD7500AAKS
5. Asus EN9800GTX
6. CoolerMaster Mystique 632
7. CoolerMaster Real Power PRO 700W Modular
8. Pioneer 115D

prezadovoljan sam, ploča se ne greje tako kao što vi pričate a na 3dMark05 sam dobio na default defaulta 19200 bodova :) Mislim da sam pogodio konf a?
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647670.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs