Slazem se za vodeno...Ali fazon je sto nam taj sistem u opste nije ni trebao jer je ovo Kuciste Sword LCS sa vodenim sistemom 745 i jos unapredjenijim sa boljim vodenim blokom i sl...Tako da je sad extra varijanta koja me jos vise usrecuje...Inace taj 760i sistem je user trazio da bude u kucistu,njegova je zelja bila..A za hardove mislim da ce OK da rade..Pogledaj testove Samsunga F1 i znaces o cemu se radi...
:: :: Born to Overcloc :: :: Konfa je OK samo mi se nesvidja Vodeno mislim da je bilo bolje da se uzme neki TRUE jednostavnije a u naj gorem slucaju iste performanse :: I mozda Hardovis nisu u najboljem odnosu mozda neki radi 0 tipa 2x640gb i jos koji TB po potrebi
Slušaj, bre, ti proleteru 1... - ups, to je već pleonazam!
razumem ja i nesrećno detinjstvo, i noćno mokrenje, i sklonost prema istom polu ramumem, ali nikako ne mogu da razumem bezrazložno vređanje drugih ljudi!?!
- po tebi sam ja ovca, BEEE_E_E_E, moj prijatelj SkyFire prevarant, el tako!?!
- uz dužno poštovanje dozvoli da ti objasnim situaciju: što se qrčenja tiče, da mi Sky nije čestitao nikad ne bi znali šta `vozim` jer ja to nikad ne bih napisao. što se para tiče, tvoju pre`postavljam prosečnu srBsku platu zaradim za dan - BOGU HVALA! a što se mozga tiče, pametni smo kol`ka nam je plata i zato proleter...
p.s.:`znaš ti, znaš!`
now playing: Tarmi Rićmi feat. SHARK69 - Ne može nam niko ništa jači smo od opštine... LOL
Not 4 Every1...
:: Slusaj pajseru, sto se tice novca sutra bi mogao da kupim sve to sto si uzeo ali jednostavno nemam potrebe za tim. A da se qrcim po forumima sta sam kupio to mi stvarno ne treba. Svaka cast Skyfire-u za posao koji je odradio i zelim mu da nadje sto vise ovakvih modernih.. :: :: :: :: :: :: Pa, pazi proleter, da ti objasnim, ti ćeš imati `vako nešto za 5-6 godina... i to me uopšte ne čudi!! :: :: :: :: :: :: p.s.:`posle ovoga se tiću :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1.. :: :: :: :: :: Pa to kupio onaj moderni sto nece da pise srpski nego izmislja neke nove hijeroglife. Ne znam sto li se cudim uopste....: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala Jovo, veruj mi da hocu, pOzz za tebe i kolegu OCH-a, gledamo se sOOn... :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1.. :: :: :: :: :: ::
S duznim postovanjem ali ovo sto si napisao je teska budalastina. I ja sam jedno vreme uzimao po 100 DEM na dan, u vreme kada je ovo bila mesecna plata srednjeg staleza, kada sam asemblirao masine/sisteme ali je to ogranicen period. Moj prijatelj je tada za alarme uzimao 1000 DEM i za neku godinu i to se rasprsilo. Pamet je ostala ista. Znam gro vanserisjki inteligentnih ljudi koji jedva prezivljaju jer nemaju poslovnih sposobnosti. Po tebi je i najobicniji lopov koji sa pistoljem mazne vrecu sa 100.000EUR pametan? Pa `zaradio` je nekim radom. A 99% njih su glupi jer ih na posletku uhvate. Ne mozes tako gledati na stvari. Licno nemam nista protiv da se neko pohvali ako je taj neko skolovan, inteligentan, umeren, pravican...ako to nije, onda je to poslednja malogradjanstina a samo `mali` ljudi od minornih uspeha, ako se mogu tako i nazvati, prave pompu i pir. Da su i veliki umovi sveta, poput Tesle, tako nesto radili mi bismo i dan danas klinili glinene plocice. Umerenost i mudrost je kljuc pravicnosti...dakle, ponavljam: nemam nista protiv toga sto je SkyFire postovao ovo, ne radi on to svaki dan, znam ovako lika i nista mu ne bih zamerio. Nikom od vas aktivnijih. Pa i ja i Neamanja smo ovde ostavljali svoje podatke za dobrobit pojedinca i grupacije, ali i nase licne. Sve je to OK
- A N G E L -
:: :: Slušaj, bre, ti proleteru 1... - ups, to je već pleonazam! :: :: razumem ja i nesrećno detinjstvo, i noćno mokrenje, i sklonost prema istom polu ramumem :: ali nikako ne mogu da razumem bezrazložno vređanje drugih ljudi!?! :: :: - po tebi sam ja ovca, BEEE_E_E_E, moj prijatelj SkyFire prevarant, el tako!?! :: :: - uz dužno poštovanje dozvoli da ti objasnim situaciju: što se qrčenja tiče, da mi Sky nije čestitao nikad ne bi znali šta `vozim` jer ja to nikad ne bih napisao. što se para tiče, tvoju pre`postavljam prosečnu srBsku platu zaradim za dan - BOGU HVALA! a što se mozga tiče, pametni smo kol`ka nam je plata i zato proleter... :: :: p.s.:`znaš ti, znaš! :: :: :: now playing: Tarmi Rićmi feat. SHARK69 - Ne može nam niko ništa jači smo od opštine... LO :: :: Not 4 Every1.. :: :: :: Slusaj pajseru, sto se tice novca sutra bi mogao da kupim sve to sto si uzeo ali jednostavno nemam potrebe za tim. A da se qrcim po forumima sta sam kupio to mi stvarno ne treba. Svaka cast Skyfire-u za posao koji je odradio i zelim mu da nadje sto vise ovakvih modernih.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa, pazi proleter, da ti objasnim, ti ćeš imati `vako nešto za 5-6 godina... i to me uopšte ne čudi!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: p.s.:`posle ovoga se tiću :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1.. :: :: :: :: :: :: :: Pa to kupio onaj moderni sto nece da pise srpski nego izmislja neke nove hijeroglife. Ne znam sto li se cudim uopste....: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala Jovo, veruj mi da hocu, pOzz za tebe i kolegu OCH-a, gledamo se sOOn... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1.. :: :: :: :: :: :: :: ::
Naravno proleter, natural born winner, a ti se o5 pravi frajer i iz čista mira cimaj ljude... - ja sam Srđan, drago mi je da smo se na ovakav način upoznali jer volim iz kontre d`udarim više nego `leba d`edem, jedno izvini će rešiti problem, mis`im, PAJSER može da izvaljuje 24/7, opušteno...
@MAHCINE: brate, ili jesi ili nisi, tako vreme došlo, PAMETAN/SPOSOBAN i100 e, (ograđujem se od NEzakonitih radnji) generalno 90% našeg naroda je NEsposobno za promene koje su neminovne (menjaj poslove, obučavaj se za nove, dubi na trepavica, hodaj na rukama u rikverc ako treba!) i zato sve više tone... - PRIRODNA SELEKCIJA!
THE END
- lično bih voleo da svi imamo isto, život bi pesma bio... SVE NAJBOLJE!
Not 4 Every1...
:: Pajseru pobedio si... :: PS ovo si izvukao iz konteksta : moj prijatelj SkyFire prevarant, el tako!?! To niti sam rekao niti mislim :: :: ::
Da li bi vlasnik, napisao ovde nekoliko informacija o tome do kojih granica njegova konfiguracija omogucuje funkcionisanje igre Crysis ? (naravno, pod uslovom da je probao)
Ono, koliko fps, na kojoj rezoluciji itd.
Na koliko stepeni rade bez opterecenja i do koliko stepeni se greju obe Ati4870 sa tim vodenim hladjenjem ?
I, koliko se poboljsanje, ako je moguce izraziti ga u %, dobija u tom Crossfire mod-u ? (Pitam ovako jer nemam zelju da se smaram sa nekim fabricikim specifikacijama, preporukama i zeljama pisaca uputstava i nekim lupetanjima nekih frikova po forumima, vec jednostavno verujem da licno iskustvo govori mnogo vise od onoga na papiru.)
Tico pevacico...He-he al se rimuje...Licno cu ceo test da izbacim detaljno na forum od ovog mog prijatelja Ajkule tako da ce svi moci da vide koliko je ta masina mocna tj kakve performase pruza!Bice obuhvaceni svi testovi...
:: Da li bi vlasnik, napisao ovde nekoliko informacija o tome do kojih granica njegova konfiguracija omogucuje funkcionisanje igre Crysis ? (naravno, pod uslovom da je probao :: :: Ono, koliko fps, na kojoj rezoluciji itd :: :: Na koliko stepeni rade bez opterecenja i do koliko stepeni se greju obe Ati4870 sa tim vodenim hladjenjem ? :: :: I, koliko se poboljsanje, ako je moguce izraziti ga u %, dobija u tom Crossfire mod-u ? (Pitam ovako jer nemam zelju da se smaram sa nekim fabricikim specifikacijama, preporukama i zeljama pisaca uputstava i nekim lupetanjima nekih frikova po forumima, vec jednostavno verujem da licno iskustvo govori mnogo vise od onoga na papiru. :: :: Hvala na vremenu.
Daj se samo potrudi da ne zaboravis ove temperature, posto se i ja lozim da kupim tu karticu, pa ne bih da se razocaram, nisam vest preprodavac, a i povraca mi se vise od objasnjavanja preko telefona. A, kao sto sam napisao, licno iskustvo govori mnogo vise od onoga na papiru, a pogotovo mnogo vise od bilo cijeg nagadjanja ili pretpostavljanja.
Tako su govorili nasi stari: neka nek se nadje za svaki slucaj! Nego ako Vam se nesvidja konfiguracija rado bi se pobrinuo o njoj. Za dzba, pa ljudi li smo?
Najjaci je meni lik ovako kaze, 4870X2 je odlicna kartica, ja sam morao da kupim drugu jer je moj drug slucajno seo na nju, ja imam te dve u kompu samo ponekad zasecne u GTA4 na full rezoluciji, to je do bug-a, a moja masina kosta 5950 evra. Vrednost ovog kompa je pala veoma mnogo u poslednje vreme, izasao I7, koji ovaj Q9550 jede za dorucak, a memorija je losa i tad je bila Kingston HyperX 2000MHZ, latencija od 2000MHZ moze da se iskoristi imas test na https://www.tomshardware.com, a monitor je mogao samsunga T245, stvar je keva, a tad nisu bili rasireni SSD diskovi ko danas i mogao si da mu ubacis I/O drive citavih 3000 dolara sitnica, i otkud ti da ubacis ATI umesto nVidia.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.