Sad ste me naljutili. Idem da pojedem burek ali pre nego sto ga pojedem ima da ga slikam. Hocu da prkosim onom dusmaninu giletu piletu sto je pomenuo burek sad kad sam gladan!
@imarkovic Ti tek nemas pojma,ti se druzis sa xendzom.Nisi kompetentan.
Ja sad proverio ovlaz (citaj itsvet i pcberza.rs/komponente) i tamo nema gen3, a normalana extreme4 kosta 16000. Isti djavo po ceni. Ono sto kosta 11000 je PRO3, jel si na to mislio?
Za sada nova konfi izgleda:
17500 Intel i5 2500k 16000 Asus Z68-V-Pro ????? 2400 Transcend 4GB + isto ali kasnije 14500 MSI GTX 14500 HAWK ili ASUS GTX 460 Direct CU ????? ? ???? 3200 Alpenfohn Brocken (ali kasnije)
50400 odmah 6600 kasnije.
Nego neko da mi kaze odmah, da li ima neke bitnosti da li je RAM 4x2GB ili 2x4GB? To jeste da li ce da pravi neke pometnje?
I za graficku da li ce se osetiti razlika izmedju ove dve?
nije bre, odjebala me xendza, nece vise da se druzimo, kaze da mnogo pametujem i nece vise da me ima za ortaka, tako da sam kompetentan vrlo +1 za SS 500W, real deal
:: :: @imarkovi :: Ti tek nemas pojma,ti se druzis sa xendzom.Nisi kompetentan :: :: :: :: :: ::
Bolje da je 2X4GB, radi lakšeg OC-a, ali na Sandy bridge imaš opcija i to da podesiš, drugim rečima, nemoj da se cimaš previše, uzmi taj Exceleram za 5K u Emmi-ju, imaš akciju.
:: Nego neko da mi kaze odmah, da li ima neke bitnosti da li je RAM 4x2GB ili 2x4GB? To jeste da li ce da pravi neke pometnje :: :: I za graficku da li ce se osetiti razlika izmedju ove dve?
4 stranice rasprave i od kompa na kraju nista... @Srdjane, kad budes imao kesa, javi se, pa cemo onda da raspravljamo, jer ovako ne ide... Trziste HW non stop flukturira i niko pouzdano ne moze da kaze cene za mesec dana i sta ces ti moci da kupis, kao sto se pouzdano ne zna sa kolikim kompletnim budzetom raspolazes, posto vidim da spominjes i kupovinu monitora koga nisi ovde uvrstio... Sto si ipak trebao da uradis, a ne da ga odvajas, ili ne daj Boze da pravis jos jednu temu samo za njega... Sto se napajanja tice (gde je chieftech za svako izbegavanje) mozes slobodno da uzmes taj TT od 800W (bice ga valjda za mesec dana) za procesor cu da ponovim ono sto sam ti vec rekao, ako ti je komp za igranje, vise od 955 BE ti ne treba. Jeste 2500k bolji nekih 30-40%, http://goo.gl/JbZwa ali kesom koji ces dati za 2500k+plocu+grafiku moci ces da kupis 955 BE sa sve plocom i 2 6850-ice u CF. Gde bi imao performanse kao da imas 580gtx ako ne i jace http://goo.gl/2EYxk Sam proracunaj... One more thing, ovaj sto pljuje po Phenomu, sveznajuci Intel/Nvidia fanboy, koji nista u zivotu ne radi osim sto jurca od foruma do foruma i zapocinje svadje, treba da znas da sve ovo sto je napisao, uradio je pisuci na AMD platformi, zacinjenoj ATI kartcom. Razlog? Pa covek nema kesa, pa je za svoje pare gledao da dobije najbolje sto moze... Bas kao sto bi i ti trebalo da uradis... U stvari nije on ni pravi Nvidia/Intelovac, on je jos samo jedan wannabe... :-D
:: Au Mare se socijalizuje sas Ksenijom(pardon Helenom) !!!!! :: :: Ovo nisam ocekivao, telenovela made in Serbia na pomolu.... :: :: :: Jeli Mare sta ti kaze djevojka na to poznanstvo????? :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: @imarkovi :: :: Ti tek nemas pojma,ti se druzis sa xendzom.Nisi kompetentan ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647780. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.