Phenomi se vise ne proizvode, sto bas ostavi njega za kraj? Ako nema ni u Duocomu ni u Easy computers preostaje ti jedino da kupis fx 4100 Ili da vidis na oglasima mozda neko prodaje 955/9650960T....
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Pravo da vam kažem, nisam bila sigurna da li sam dobro povezala psu sa pločom.. nešto mi mnogo čudno bilo što onako hdd blokira taj slot. Nemam pojma kako ću čupati napajanje iz ploče, bez da maknem hdd, jer da izvin`te nemam za šta da uhvatim. :D No, ništa nisam spalila, tako da je sve dobro spojeno. :D Doduše, skočila sam kao oparena ka produžnom kad se glupi dvd ejectovao pri prvom pwrupu..
Za sad sam mogla samo vreme u biosu da podesim, jer sam zaboravila da skinem novi win :trep: pa će komp sačekati do sutra da ga čačkam više. Inače, bios sve lepo čita, i cpu i memoriju (doduše, stavio je na 1333 iako je 1600, da prebacim sama ili da ostavim na auto?).
verujem u tebe i to da ces uspeti.. ako smo relativne komsije nije problem ich.. ili pak metni neku sliku na netu ako i dalje postoji problem da resavamo:)
:: Pravo da vam kažem, nisam bila sigurna da li sam dobro povezala psu sa pločom.. nešto mi mnogo čudno bilo što onako hdd blokira taj slot. Nemam pojma kako ću čupati napajanje iz ploče, bez da maknem hdd, jer da izvin`te nemam za šta da uhvatim. :D No, ništa nisam spalila, tako da je sve dobro spojeno. :D Doduše, skočila sam kao oparena ka produžnom kad se glupi dvd ejectovao pri prvom pwrupu. :: :: Za sad sam mogla samo vreme u biosu da podesim, jer sam zaboravila da skinem novi win :trep: pa će komp sačekati do sutra da ga čačkam više. Inače, bios sve lepo čita, i cpu i memoriju (doduše, stavio je na 1333 iako je 1600, da prebacim sama ili da ostavim na auto?).
temp procesora je čitao 40 dok sam razgledala bios, to ok? Pročitala sam negde da mu je max dozvoljena 70, e sad koliko će skočiti kad nešto bude stvarno radio..
Kuler je njegov, box, i bila je naneta pasta, da nanesem dodatno još malo ili? Btw nekada sam pratila temp pomoću motherboard monitora, šta je ovih dana in? :D
Koji god cpu da si uzela 40 C je manje vise ok ako je ga hlado fabricki kuler. A kad ga opteretis ima da zavija tako da ces verovatno poceti da razmisljas o aftermarket kuleru. Nema potrebe da nanosis novu pastu.
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Problem je što sam utripovala da sam pogrešno ugurala pinove napajanja (iako znam da je to nemoguće, ali sam malo ispaničila). Bilo mi je čudno to što su rupice skroz desno nekako.. na ivici ploče bukvalno, a na par milimetara mi je hdd, te ne mogu ni da pomislim da iščupam atx pin ako pre toga ne odšrafim hard. Pa mi je to sve bilo malo freaky, pa sam utripovala da atx idu obrnuto.. bla bla bla.
No ništa nije puklo. Ušla sam u bios. Sve ok. :)
A koji cooler za cpu da uzmem? (tih, tih, tih, tih! dobar i jeftin :) )
Inače... WOW! Koja tišinaaaaaaaaaa iz kompa :D
E da, zaboravila sam prvo da spojim napajanje sa grafikom :D Mislim, nisam zaboravila, već ova moja stara grafika ne zahtevala nikakvo napajanje.. Tako da, tek kad sam sve spakovala i krenula da kliknem pwr, primetila sam rupice na grafici :D
Uvek se iskasapim kad čačkam komp. Uopšte ne znam na šta. :/ Samo primetim kako mi krv teče, a posle kad operem ruke, ono pecka na sve strane. No, nokti od 6mm su preživeli!
Kad je trebalo da idemo kod Dextera prvi put, onda auto neće da upali, pa se plašiš snega pa su ti gume Ćeloston,... a za mačke si odma` `relativni komšija` i spreman si da u po` noći jurcaš po Srbiji. Mare, care: http://tiny.cc/zeq5cw :P
@Sky: Nemaš ti pojma koliko se ona razume, pročitaj ranije teme pa ćeš da vidiš kako je mene naduvala jer je mislila da je zezam zbog toga. :)
Pozdrav za Anu i mačke od mene i mojih mačaka.Nažalost, meni je neko ukrao jednu mačku, tako da sam ostao sa dve.Ali, zato bi uskoro trebao da stigne opasno pametan pas. :)
:: verujem u tebe i to da ces uspeti.. ako smo relativne komsije nije problem ich.. ili pak metni neku sliku na netu ako i dalje postoji problem da resavamo: ::
:: S obzirom da Fenoma vise nema, jedina solucija joj je bila taj FX- :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: ::
@toothless Zar zaista mislis da je ovo zensko? `Ajde posteno reci koliko zena si u zivotu sreo da poznaju hardver na zavidnom nivou?
Ja sam se kretao tim krugovima godinama,isao po skupovima,takmicenjima,nema gde nisam stigao i opet nisam sreo zensko da barata sa ovim stvarima kako dolikuje.Jednostavno to njima ne lezi osim ako se ne skoluju ..
Pa cak kad nazoves radnju sa hardverskom opremom bleje kao telad,isti je slucaj i inostranstvu da znas,moraju da se konsultuju ,odmah muska ruka preuzima slucaj.
Samo sam jednu jedinu osobu poznaovao i to je moja bivsa koja je pored mene sve naucila i zavolela hardver ali je bila izuzetno inteligentna pa je to kapirala daleko brze.
Ovo ako je zensko moze biti jedino Xendza sa drugog profila a 99% vas neko zajebava ,neko od usera!
sky, u zabludi si, jeste da ih je malo ali ima ih ova moja koleginica recimo 38+ banki RAZBIJA linux i Cisco, ucim mnogo korisne stvari od nje, zna cak dosta toga i vezano za hardware. Zatim, tu je xendza, ona bas razbija hardware..vopi itt. :) ali nije ona 1000%
:: @toothles :: Zar zaista mislis da je ovo zensko :: `Ajde posteno reci koliko zena si u zivotu sreo da poznaju hardver na zavidnom nivou :: :: Ja sam se kretao tim krugovima godinama,isao po skupovima,takmicenjima,nema gde nisam stigao i opet nisam sreo zensko da barata sa ovim stvarima kako dolikuje.Jednostavno to njima ne lezi osim ako se ne skoluju .
poznavao sam i jednu devojku iz Leskovca bas onako fina riba, lepa, inteligentna, voli hardware i sve vezano za pc, i nije samo da voli nego i zna.
:: :: Pa cak kad nazoves radnju sa hardverskom opremom bleje kao telad,isti je slucaj i inostranstvu da znas,moraju da se konsultuju ,odmah muska ruka preuzima slucaj :: :: Samo sam jednu jedinu osobu poznaovao i to je moja bivsa koja je pored mene sve naucila i zavolela hardver ali je bila izuzetno inteligentna pa je to kapirala daleko brze :: :: Ovo ako je zensko moze biti jedino Xendza sa drugog profila a 99% vas neko zajebava ,neko od usera :: :: Meni ovo zvuci sve kao jeftina prica za decu..
Nisam se ja nudio da skoknem u goste i pomognem, nego Imarković.
Ovako kako god ispadne meni svejedno.Ako je neko zajebavao sa fake profila, bar nije bilo svađa za divno čudo.A ako smo nekom stvarno pomogli-opet dobro.
Jedino se plašim za Imarkovića što se toliko zaleće za kućne posete kod ljudi koje upoznaje na internetu.Nadam se da neće osvanuti naslov u novinama: `Mladić postao seksualni rob 70-godišnjeg internet manijaka koji je otvarao lažne profile na forumima` :D
A što se tiče stručnosti o hardveru kod žena, Sreo sam možda par žena/devojaka koje su baš solidno poznavale hardver, ali je to generalno jako retko.I kad kažem da su solidno poznavale `HARDWARE` - nemojte odma` da započinjete igre reči sa dvostrukim značenjem. :P I Sky, Nemoj toliko da hvališ bivšu i da pričaš da je hiper-inteligentna, skačeš sebi u stomak. Da je bila dobra, ne bi bila bivša!Ovako reci da nije bila dovoljno inteligentna. :)
:: @toothles :: Zar zaista mislis da je ovo zensko :: `Ajde posteno reci koliko zena si u zivotu sreo da poznaju hardver na zavidnom nivou :: :: Ja sam se kretao tim krugovima godinama,isao po skupovima,takmicenjima,nema gde nisam stigao i opet nisam sreo zensko da barata sa ovim stvarima kako dolikuje.Jednostavno to njima ne lezi osim ako se ne skoluju . :: :: Pa cak kad nazoves radnju sa hardverskom opremom bleje kao telad,isti je slucaj i inostranstvu da znas,moraju da se konsultuju ,odmah muska ruka preuzima slucaj :: :: Samo sam jednu jedinu osobu poznaovao i to je moja bivsa koja je pored mene sve naucila i zavolela hardver ali je bila izuzetno inteligentna pa je to kapirala daleko brze :: :: Ovo ako je zensko moze biti jedino Xendza sa drugog profila a 99% vas neko zajebava ,neko od usera :: :: Meni ovo zvuci sve kao jeftina prica za decu..
::Nisam se ja nudio da skoknem u goste i pomognem, nego Imarković ::
Ma pusti ti Mareta,puko co`ek ko lajsna :D
::Ovako kako god ispadne meni svejedno.Ako je neko zajebavao sa fake profila, bar nije bilo svađa za divno čudo.A ako smo nekom stvarno pomogli-opet dobro ::
Pa poenta i jeste pruziti pomoc,plemenita osobina.Zato i jesmo tu da pruzimo pomoc na ovaj ili onaj nacin :)
::Jedino se plašim za Imarkovića što se toliko zaleće za kućne posete kod ljudi koje upoznaje na internetu.Nadam se da neće osvanuti naslov u novinama: ::`Mladić postao seksualni rob 70-godišnjeg internet manijaka koji je otvarao lažne profile na forumima` : ::
Pazi samo da ne bude obrnuto,da nije on taj koji trazi zrtve ahahaha .Manijak bre pusti ga kazem ti :D
::I Sky :: Nemoj toliko da hvališ bivšu i da pričaš da je hiper-inteligentna, skačeš sebi u stomak :: Da je bila dobra, ne bi bila bivša!Ovako reci da nije bila dovoljno inteligentna. : ::
ne zalazim samo u zemunske krajeve, jedino je tamo opasno pa sto da ne, tu sam uvek da pristupim u pomoc, volim da pomazem u nevolji:) ne kazem da nema nezahvalnih ali recimo xendzi sam bio dobar samo dok sam joj pruzao pomoc par puta, posle me ocrni `riba` na forumu, al dobro opet bih to uradio.. privatno imam xxx ljudi koje nisam ni poznavao nego me pozovu po preporuci, to ti dodje na isto obzirom da sam naletao na svakakve koje sam morao da istripim i budem istrajan..
@sky brate moj, nema vise tih manijackih dana/noci, sad sam `upecani`
:: Nisam se ja nudio da skoknem u goste i pomognem, nego Imarković :: :: Ovako kako god ispadne meni svejedno.Ako je neko zajebavao sa fake profila, bar nije bilo svađa za divno čudo.A ako smo nekom stvarno pomogli-opet dobro :: :: Jedino se plašim za Imarkovića što se toliko zaleće za kućne posete kod ljudi koje upoznaje na internetu.Nadam se da neće osvanuti naslov u novinama: :: `Mladić postao seksualni rob 70-godišnjeg internet manijaka koji je otvarao lažne profile na forumima` : ::
:: ne zalazim samo u zemunske krajeve, jedino je tamo opasno :: pa sto da ne, tu sam uvek da pristupim u pomoc, volim da pomazem u nevolji:) ne kazem da nema nezahvalnih ali recimo xendzi sam bio dobar samo dok sam joj pruzao pomoc par puta, posle me ocrni `riba` na forumu, al dobro opet bih to uradio.. privatno imam xxx ljudi koje nisam ni poznavao nego me pozovu po preporuci, to ti dodje na isto obzirom da sam naletao na svakakve koje sam morao da istripim i budem istrajan. :: :: @sky brate moj, nema vise tih manijackih dana/noci, sad sam `upecani`
:: kaže se `imam mnogo ljudi`, a ne `imam `XXX ljudi`.Pomisliće ljudi svašta. : :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB -Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: :: :: ne zalazim samo u zemunske krajeve, jedino je tamo opasno :: :: pa sto da ne, tu sam uvek da pristupim u pomoc, volim da pomazem u nevolji:) ne kazem da nema nezahvalnih ali recimo xendzi sam bio dobar samo dok sam joj pruzao pomoc par puta, posle me ocrni `riba` na forumu, al dobro opet bih to uradio.. privatno imam xxx ljudi koje nisam ni poznavao nego me pozovu po preporuci, to ti dodje na isto obzirom da sam naletao na svakakve koje sam morao da istripim i budem istrajan. :: :: :: :: @sky brate moj, nema vise tih manijackih dana/noci, sad sam `upecani` :: :: :: ::
a kako vidim opet se raspravlja jesam li ili nisam žensko.. Ajde smorovi, ko hoće nek` me doda na fejsu: Ana Tesla (daaaaaa, to mi je real prezime), drago mi je (active fotka mi je ona zajebancija sa fejsom koji hvata za rukav, čisto da ne dodate neku drugu Anu :trep:).
No... Poludela sam oko wina noćas. Uopšte ne znam koji (kako vi to kažete ovde na forumu) `narodni` ultimate 7 torrent da skinem. Mislim, ne u smislu verzije, to znam, 64bit. Nego koji torent tačno?? Na svakome ima i poz i neg mišljenja. Želim onaj koji će da fercera bez bezrazložnih plavih ekrana i sl, ili da mi se ne zaključa posle 30 dana. Ako ne može o tome ovde (zbog prava bla bla bla), onda neka neko bude ljubazan, pa mi šibne kao msg na fejs. :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647687. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.