7950 msi,7850 saphire ,gtx 580 msi,gtx 660-ti msi sta vi mislite ?
STRANA 4 OD 5
Gonjavac
Re: Re: re
15.12.2012. 09:54
status: user broj poruka: 573
:: Niti je jača karta, nije je moćnije hladjenje, niti je tiša, a pogotovo nije hladnija. A OC potencijal smo videli, overclock od 30% daje 10% bolje performanse. HAHAHAHA
Ne znam na sta mislis koji OC od 30% daje 10% bolje performanse na gtx660ti je li?
Re: Re: Re: Re: Re: Za početak 3GB video memorije ti ne treba
15.12.2012. 10:39
status: user broj poruka: 4420
ma jok ja vratio nazad u pradavnicu i vratio se na 6850 Bf3 je pucao sa svim drajverima, njih 3-4, koji podrzavaju moju bivsu kartu. Kad nesto ne valja ono ne valja :) Imas na forumu battleloga svaki da nicu teme gde ljudi vriste na nvidijine drajvere
:: Probaj 310.61, te držim. Ovi poslednji beta driveri crashuju igru :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :
Nvidija beta driveri ne vljaju nisu stabilni, smece dok ne izbace zvanicne drivere nista...nego sta uradi autor teme ne javlja kako ga sluzi kartica :D
Nije me bilo ...imao sam posla,radio ovih dana malo vise... nebitno! Aaaa kartica ljudiii kidaaaaa :D ..WOOOW ...znaci nemam reci,instalirao najnovi drajver i to je sve. Bez frke. Vidim dave se ovde oko drivera,to veze nema...uvideo sam se i sam. Tiha kartica,hladjenje super...sta reci...svaka preporuka svima!
Oci ces upropastiti vid ces izgubiti! Pa to bre samo secka, 100 fps da imas pa ne moz` da budu kao 20 fps kod Nvidije. Kamioni. prikolice, sleperi... Jaooo....
Tačno, minimalni FPS je mnogo bolji kod nvidie jer je i generalno brža grafika i nema defektnih modela koji se pregrejavaju ko Sapphire na primer. Pritom imaš PhysX i optimizovanije drivere kojima ne treba hotfix svaki put kad izadje neka nova igra. __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: :: :: 7950 ili 660 ti je isti qrc manje,vise....tako da ti ostaje samo da odlucis sta ti je blize srcu ATI ili Nvidia :: :: Nije isto manji fps kod nvidije je bolji hhhh :D
Ako hoce i Daum moze i on posto je i on dosta toga iskusio...
18.12.2012. 16:30
status: user broj poruka: 18472
Evo ja se dobrovoljno prijavljujem za Hall Of Fame zajedno sa Milunkom i obzirom da to sto je pomenuo je jedna velika istina ,to mu je samo plus na znanje .Od mene kapa dole .Treba javno reci sve!
Inace to je novi pristup testiranju grafickih karti pa mnoge i zbunjuje,iskreno drago mi je da je tako da se sve ne gleda kroz fizicki fps vec i kroz fluidnost u igrama! Postavljaju se neki novi standardi,videcemo koliko ce ko to da prihvati i koliko ce to da zazivi .
Koliko sam izvalio po uporednim testovima izmedju ati-ja i nVidije, konkretno na ovom snimku, http://bit.ly/UOINoZ, cini mi se da ati ima nekako ostriju sliku...ili mi se samo cini? :D
:: Naravno, treba verovati tebi, pogotovo sa svim tim OC rezultatima.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Ne treba verovati nikakvim testovima HD7950 je bolja kartica od GTX660ti :: :: :: :: Kad se odradi OC samelje ovu GTX660ti
Kad uzmes i jednu i drugu kartu i oprobas sam ces se uveriti
To je tacno, sa Nvidijom je slika nesto `meksa` ili `blury`. to se narocito vidi u bf3. Nit mi se svidja nit mi nesto posebno smeta ali meni bolje izgleda na AMD-u. Mada ovi sto imaju Nvidiju kazu da im tako meksa slika vise odgovara. Stvar navike, I guess...
:: Koliko sam izvalio po uporednim testovima izmedju ati-ja i nVidije, konkretno na ovom snimku, http://bit.ly/UOINoZ, cini mi se da ati ima nekako ostriju sliku...ili mi se samo cini? : :: :: ::
A ti je kao imas lazovcino!Zato sto si toliki trol zato su te banovali sa bencha i ovde ces jos brze budes tako nastavio! Dodjes da lazes ljude,kako te nije sramota?Imao si GTX 660 Ti pa si kupio 7950?Pazi Boga ti .. Nemas ti ni jednu a ni drugu kartu sto je najgore!
Kome si ti nasao da pricas?Daj mi i jedan test i jedne i druge ili samo jedne ili druge karte!Licno tvoj,nemoj mi podvaljivati slike sa neta jer si po tome poznat!Ispamovao si ceo bench sa warheadom i 3d markom! OCEKUJEM TESTOVE!RAZUVERI ME PLEASE!
Za razliku od tebe probao sam i jedne i druge,sastavljam vrlo cesto konfiguracije,radim servise racunara.. Ti samo blebeces..AMD..AMD..AMD.. Kupi bar i tu njihovu kartu vec jednom !
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: :: :: Naravno, treba verovati tebi, pogotovo sa svim tim OC rezultatima.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Ne treba verovati nikakvim testovima HD7950 je bolja kartica od GTX660ti :: :: :: :: :: :: Kad se odradi OC samelje ovu GTX660ti :: :: :: Kad uzmes i jednu i drugu kartu i oprobas sam ces se uveriti
:: Dobro je dok priznaješ svoje probleme javno, to je prvi korak ka lečenju.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Ovaj ima neki problema psihicke priode komplex hhh :: :: :: :: Rekao sam ti u drugoj temi nek te tata odvede negde lecniku, imas neki poremecaj to ti je iskren moj savjet :: ::
:: :: :: :: :: Dobro je dok priznaješ svoje probleme javno, to je prvi korak ka lečenju.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Ovaj ima neki problema psihicke priode komplex hhh :: :: :: :: :: :: Rekao sam ti u drugoj temi nek te tata odvede negde lecniku, imas neki poremecaj to ti je iskren moj savjet :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.