Ja gledao davno neke klipove na yt-bu, pa se prisecao kad sam ortaku namestao, ali ono, pratis uputstvo i lako je, nema neke teske filozofije. :) Inace, moram da priznam da sam se iznenadio koliki je sam cooler, delovao mi je manji na slikama i snimcima, pitam se kolika je onda Noctua.. :)
:: :: :: :: 1) Cpu: AMD FX 8350.....................................Uzima bas ovaj FX. = 160evr :: ___________________________________________________________________ :: 2) Maticna: Asus M5A97 R2.0 :: 3) Ram: Patriot Black Mamba 8Gb 1866 CL9 :: 4) Kuciste i Napajanje: LC Power Pro 925B, Black, 600w + :: =19378din / 170evr :: _________________________________________________________________ :: :: :: Kuler ce morati malo da saceka, jer je napajanje prioritetnije. .) Sve ukupno 330 evra. :: To bi bilo to. Zovem Emmi ujutru.
Upravo tako, navikao sam na tisinu, izdrzah dva dana sa box kulerom... @ZooLoo imao sam noctua nh-d14 mrcina.) Pogledaj sledeci video od 3min40sek, to chude treba da penzionise nh-d14, e da snimak: http://www.youtube.com/watch?v=E7Y9dV0XX6s
:: Oke... Mada ustekaj se negde tih 3 hiljade, iznerviraces se posle par dana zbog stock coolera... :P :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60421. Broj poslatih odgovora: 647666. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.