Jbg Gang, ne moze uvek sreca da ih prati. Dosta su dogurali, i ovo je super za njih.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Auuuuuu brate ti ga sad pretera...pa kakvu kosarku po tebi treba da igraju na F F...sta treba da trce i pucaju ko Ameri 50 puta svaki od igraca i da daju po 50 poena ..nema lepote u ovakvim utakmicama..mnogo mi je zao zato sto smo izgubili dobijenu utakmicu. Samo da je neko stao pod obruc 6 secundi do kraja i da je uhvatio loptu sad bi bio najsrecniji covek na planeti ovako sam verovatno najtuzniji....momci su heroji nacije ..treba da budete ponosni na ono sto su uradili,sto rade,i sto ce tek raditi...a ne losa igra,tuga od kosarke i sl :: :: :: Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V :: Asus P5Q- :: 2x2GB Kingston 800MHz,Artic Cooling RC Turbo Modul :: 1x250GB Seagate , 1x500GB W :: Sapphire 5770 Vapor x 860/1200MH :: CM Elite 33 :: Corsair CMPSU-650T :: Logitech G11 + A4Tech X :: Asus MB19S :: Xoro 5. :: http://www.youtube.com/watch?v=GTOqIL0fOC :: Sky Star 2 Rev 2.6B :: :: :: :: Ja bih i jednima i drugima zabranio da igraju košarku dok to ne nauče. Za Partizan mi je i jasno (naša klupska košarka je u djoki, igraju ljudi ponekad i više nego što mogu), ali ovi slepci koji `kao` vrede na milione, što nemaju pojma, to mi nikako ne ide u glavu. Gledao sam ove sezone još neke Partizanove utakmice (što obično ne praktikujem), i uglavnom su protivnički `super timovi` igrali sve, samo ne košarku. Nije ni čudo što su mnogi, više nego zasluženo, pucali od Partizana. Prosto mi je muka da gledam takvu košarku. Ne zna se šta je gore: NBA, ili ova Evro-beton-liga :: :: :: :: :: :: Phenom II X3 720BE (X4 B20 @ 3GHz :: :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: :: CM Storm Sniper AMD Editio :: :: Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
koliko postova nevezano sa temom,samo bezvezno baljezgarenje.... moj je veci e nije,neg je u mog tate... jok moj djed ima ko medjed........ i fuck sapphire i vaporX onaj MSI Hawk ga nabije na QQ rikuuuuu...
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647773. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.