PC Berza Forum : Ver. 2.35  

batast           HDD 1.8` sata      11.04.2018. 14:56      T65795               status: user  broj poruka: 207     Potreban mi je disk od 1.8` sata (120gb), za laptop HP2530p elite book         :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         Krieger                    12.04.2018. 02:31      #645099               status: user  broj poruka: 312     Cuj 1,8 Zoll (cola/incha)? Neces to lako naci junace. Juri neki M.2 pa adapter.       :: www  :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         batast           odgovor      14.04.2018. 10:37      #645182               status: user  broj poruka: 207      Vlado, pregledao sam ja oglase ali se tu konekcija ne uklapa!       :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 
         vladarko           U redu.      14.04.2018. 11:07      #645185               status: user  broj poruka: 4229     Da li možeš da pošalješ sliku tog neispravnog 1.8` ? EDIT:  verovatno je ovo što je gilopile poslao rešenje, ali je pitanje koliko se to može nabudžiti u laptop. Možda ako izbaciš displej, hmmm...  Pozdrav! Vlada       :: e-mail  :: prijavi adminu  :: citiraj  :: odgovori  :: 

Broj postavljenih tema: 60475 . Broj poslatih odgovora: 648190 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte   se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.	   

- niste prijavljeni 

- samo za čitanje 

- zaključano 

- nema novih poruka 

- ima novih poruka 

- ima novih tema