sledeće je...mora da monitor bude fullHD i da ima BD-ROM:P hihihih.
Eto ti Dell-ovi, bre, i ja i još neko je rekao de imaju i ako uzimaš gledaj da površina poklopca bude matirana inače krpai ribanje ne gine. support normality
Sony Vaio :) Sa njime neces pogresiti (samo zavisi dal ti se isplati toliko da se istreses iz gaca). A i isplati ti se samo ako ces da je zenis, u suprotnom moz` da imas mnogo zabave za te pare :D :D :D
Tim djavolskim stvorenjima sa bermudskim trouglom izmedju nogu,nikako nemozes uci u glavu.
To nas i ubi,mi razmisljamo donjom a one gornjom glavom.Pa posto je gornja vece zapremine uvek nekako mi na*jebemo,iako mislimo da smo mi oni koji hebu :))
Kako se to kod zena sve vrti oko duzine,15 inch-a- hmmm?
Ma pusti ti njoj What womans want(Mele Gibeson),i stices do cilja bez tog cimanja sa belom preklapacom :)))
Sorry za ovaj relativan off,ali prilika za to je bila tako izvanredna.
Napisi na belu kartonsku kutiju LAP TOP! i to joj pokloni!
:: paaaa,to samo ona zna na sta je mislila.. :: :: Gamerforlife-dzabe,ne lozi se ona na klince od 19 god.. :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: :: :: :: :: sony .. zaobidji .. kad je rekla 15`` mislila je na ekran ?
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647738. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.