Na poslu imam Asus eeePC sa intel Atom 1.6GHz procesorom, greje se daleko manje od ostalih topova koje imamo (Asus sa turion cpu-om na 1.8GHz, Dell sa Core 2 Duo na ne znam koliko bese). U stvari greje se jako malo, moglo bi se reci da se ne greje. Sumnjam da se i Sony greje.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: :: ... opšti problem sa netbook-ovima jeste zagrevanje. Kako se ponaša sony po tom pitanju ::
Hladan ko zmija, čak i posle više - časovnog rada. Extended baterija štrči tako se laptop nagne taman za kucanje, kao kad izdigneš tastaturu sa nogicama najviše što može. E ona je onako, mlakuškasta.
Turion i Atom su dva univerzuma što se grejanja tiče.
:: :: ... opšti problem sa netbook-ovima jeste zagrevanje. Kako se ponaša sony po tom pitanju ::
Nisam preskočio, imam i ja mobilnu mašinu za stvari gde je veći ekran neophodan. Prilagodljiv sam u smislu: treba mi mobilno, progutaću mane njegove minijature, jer drugog rešenja nema.....n drži mi se stoka od 2.5 kg u krilu i ne nosaka mi se samo kad treba da pogledam nešto.....
:: odgovor mi je na prethodnoj str u slucaju da si je preskoci :: :: trla baba wlan :: :: `O-O`amdgeek`O-O` :: http://amdgeeks.net/overclock/92 :: :: ::
Odlično . Ja sam takođe već umoran sa laptopovima koje imam pa sam tražio neko `lakše` rešenje a, da je jeftino. U planu mi je Acer Aspire One D150 ali on se ipak greje pa odugovlačim. Naravno, Sony je svakako bolji ali nešto mi se ne daju velike pare za netbook. Najbolje rešenje, da se pričeka još malo s obzirom na brzinu razvoja netbook-ova
:: :: Hladan ko zmija, čak i posle više - časovnog rada. Extended baterija štrči tako se laptop nagne taman za kucanje, kao kad izdigneš tastaturu sa nogicama najviše što može. E ona je onako, mlakuškasta :: :: Turion i Atom su dva univerzuma što se grejanja tiče :: :: :: :: :: ... opšti problem sa netbook-ovima jeste zagrevanje. Kako se ponaša sony po tom pitanju :: ::
I ja sam hteo da sačekam Dual Core Atom, D5xx, ali obzirom da ne da mi ne treba, nego bi se drugo jezgro smorilo, a treba mi odma za odma, ja reko ajde!
:: :: Odlično :: Ja sam takođe već umoran sa laptopovima koje imam pa sam tražio neko `lakše` rešenje a, da je jeftino. U planu mi je Acer Aspire One D150 ali on se ipak greje pa odugovlačim. Naravno, Sony je svakako bolji ali nešto mi se ne daju velike pare za netbook. Najbolje rešenje, da se pričeka još malo s obzirom na brzinu razvoja netbook-ova :: :: :: :: :: Hladan ko zmija, čak i posle više - časovnog rada. Extended baterija štrči tako se laptop nagne taman za kucanje, kao kad izdigneš tastaturu sa nogicama najviše što može. E ona je onako, mlakuškasta :: :: :: :: Turion i Atom su dva univerzuma što se grejanja tiče :: :: :: :: :: :: :: :: ... opšti problem sa netbook-ovima jeste zagrevanje. Kako se ponaša sony po tom pitanju :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.