Još je zanimljivije što moraš da ga povežeš na PC da bi prebacio nešto sa USB-a/na USB, a to je baš onako praktično, izuzetno, pogotovo kada nisi ni u kući.
trazis dlaku u jajetu ....sve sto si nabrojao dosad ima, i aposlutno je odlicna spravica.
a sto se tice povezivanja da bi prebacio nesto, ovakve stvari se ni ne nabavljaju ako nemas wifi kuci...
das 500e a nemas obican wifi ruter od 30e
Ajd uzdravlje
:: Još je zanimljivije što moraš da ga povežeš na PC da bi prebacio nešto sa USB-a/na USB, a to je baš onako praktično, izuzetno, pogotovo kada nisi ni u kući :: :: Jači su ovi što dižu trupce.
Pretpostavljao sam da nije ni poenta da se takav uređaj koristi u kući, ali sad vidim da sam pogrešio, pročitaj ono što piše dole desno ispod kabla, http://www.apple.com/ipad/specs/
Bez mini-HDMI out Bez USB porta Bez mogucnosti za dodatnim SD card prosirenjem Za 3g dodatna lova i to ne mala
Jedna od stvari o kojoj se pricalo je da bit trebalo da zameni Kindle 2. Totalna grupost! Kindle koristi eInk a ko nije probao ne zna koja je razlika u citanju tu i na LCD-u. Amazon je jos dodao native PDF, promenile su se jos neke stvari bas skoro oko procenata koje daju izdavacima itd. iPad je znacajno tezi, i nezgodniji za drzanje pri citanju.
Razlog zasto sam tako reagovao jeste zato sto zaista mi nije jasno odakle ljudima snage da pricaju budalastine za nesto sto nisu ni probali. Apsolutno je normalno da ne moze bilo koji uredjaj zadovolji potrebe svih potrosackih grupa, ne postoji savrsen proizvod za sve potrebe i to je normalno...naravno da nece svima odgovarati ipad , i7 , 5850 ..totalno nije bitno koji proizvod...ali je totalna besmislica kada se pricaju o nekom proizvodu potpune dezinformacije.
Toliko puta je potvrdjeno da iphone ima bluetooth ali se naravno i dalje prica kako tako nesto nema....zanimljivi smo mi zestoko
Ajd uzdravlje
:: Pretpostavljao sam da nije ni poenta da se takav uređaj koristi u kući, ali sad vidim da sam pogrešio, pročitaj ono što piše dole desno ispod kabla, http://www.apple.com/ipad/specs :: :: ...CHARGE IT FROM EVEN GREATER DISTANCE. :: :: :: Sve ima svog kupca :: :: Jači su ovi što dižu trupce.
Odgledao sam prezentaciju velikog gurua, odslušao reakcije publike i postalo mi je kristalno jasno koja je ciljna grupa. Uostalom, već sam napisao sve što mislim da je trebalo.
Krsten sam u Pravoslavnoj Crkvi. Dalje ova stvar je po meni samo za po kuci prenosenje nije nista narocito, mada ako ste u nekom hotelu dodje veoma korisno, to je samo za surfovanje na netu i neko editovanje doc, xml i ppt fajlova, naravno za to mora da se instalira posebna aplikacija, jedino sto mi se ne svidja sto je pretrpan sitnim aplikacijama koje fixuju neke minorne probleme ista je stvar i sa iPhone-om. Nije los stvar za ovako neke klince kojima je cale pun para pa ne znaju sta ce sa parama.
Pricas sa zidom matori... `Nema bluetooth, ne moze .doc i .xls... pdf... nema copy&paste, ne radi mms, ne snima video...` Onda im neko vec objasni da sve to radi kao i jos gomiletinu pametnijih i glupavijih stvari ali ne vredi... Niko nece da napise `ok nisam znao da moze sad znam` pa da se uhvatri za neku sledecu stavku nego odmah prebacuju loptu kao da nista nije bilo, trolovi. Ko sta radi oni sede u nekoj rupi i kritikuju da li nekoga ili nesto potpuno nebitno. Paceri.
Stručnjaci, još u prvoj poruci sam se interesovao u vezi tih alternativa, ali se na vašim ekranima izgleda pojavljuje samo ono što vam se svidi.
Nije samo pitanje da li nešto može, nego je 100 puta bitnije kako može i da li se te alternative mogu nazvati dostojnim zamenama MSOffice-a ili se radi samo o zamazivanju očiju, sa po dve-tri opcije i animiranom slikom prečice.
Kako se zovu te aplikacije ? Baš bih želeo da ih pronađem, da vidim koliko sam pogrešio u proceni.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647742. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.