jedva nadjoh, ima 100k linkova... nadam se da ce mi ovo pomoći,jer ću da poludim, nisam ni skapirao da mi se nije ugasio, celu noć je mučenik radio i celu bateriju je istrošio... jbg
Ali je bolja varijanta da instaliraš sa već ubačenim sp3, menja dosta stvari u sistemu pa je bolje da ih ne radi na budževinu, al ok, možeš ovako da vidiš jel u tome problem.
Već sam ti gore napisao da je sp2 mator još pre nego što si instalirao, može i sve da ti radi kako treba s njim ali ima dobra šansa da će nešto da zajebava ako imaš noviji hardver, ne znaš dok ne probaš.
E, vidiš mogao bi prvo ovo da probaš, idi u bios i uključi mu enable advanced power management opciju ako ima i vidi oće li to da ti reši problem. Ako ne pomogne idi u control panel - power management - APM pa štikliraj enable advanced power management i tu.
Mogao bi da instaliraš i power management drajvere sa sajta ako već nisi, možda je tu problem
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Skidam sp3, installiracu ga sad naknadno,pa ako me bude karao,nabaviću ili onda neki noviji, ili xp sp3 ceo... Skinuo sam taj drajver sa sajta,i namestio kada ga preklopim da ne radi ništa i još par tu što je bilo kako mi odgovara...
:: Ali je bolja varijanta da instaliraš sa već ubačenim sp3, menja dosta stvari u sistemu pa je bolje da ih ne radi na budževinu, al ok, možeš ovako da vidiš jel u tome problem :: :: Već sam ti gore napisao da je sp2 mator još pre nego što si instalirao, može i sve da ti radi kako treba s njim ali ima dobra šansa da će nešto da zajebava ako imaš noviji hardver, ne znaš dok ne probaš :: :: E, vidiš mogao bi prvo ovo da probaš, idi u bios i uključi mu enable advanced power management opciju ako ima i vidi oće li to da ti reši problem :: Ako ne pomogne idi u control panel - power management - APM pa štikliraj enable advanced power management i tu :: :: Mogao bi da instaliraš i power management drajvere sa sajta ako već nisi, možda je tu proble :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Jesam,nameestio sam u CP da kada ga preklopim da ne ide na stand by, već da bleji sa ugašenim ekranom i još par tih opcijica što je blejalo tu... Skinuo sam sp3,ali neće da mi instalira! SP 3 setup can`t update a cheked (debug) system with a free version of SP3, or vice versa! wtf is vice versa?! ne kapiram,ali skinuo sam još jedan,sa nekim drugim nazivom i isto mi se ovo desilo... Jbt, tek sad vidim koliko je ovo zapravo stvarno komplikovano!!!
:: Jesi video za ono u biosu i u control panelu :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Mene će ovde neko žešće da iznapušava,ali jbg!!! Žao mi je što vas smaram sa ovim,onim,ali shvatite me - NEMAM KOGA DRUGOG! Pitanje za vas, šta treba da kupim da bih mogao da se nakačim na net preko wirelessa?! Idem redom i čitam, negde treba neki svič, negde ruter, modem totalno sam se pogubio!!! Imam kablovski net, neku crnu kutiju (dal je modem,dal je ruter ili svič, neam pojma, jebem li ga), a zove se nešto Atalnata Sci - nešto. Prikačen na pc preko nekog čudnog kabla, iz te crne kutije ide žabica,slična onoj telefonskoj,samo veća,a u komp ide usb. Šljaka k`o sat,ali mi sad treba i wireless,pa me zanim šta mi se najbolje isplati,sem da skočim sa mosta... Hvala i izvinjavam se što vas opterećujem svim i svačim...
Taj laptop imam ja...i Stavio sam Windows 7 32 bit-nu verziju, jer sam uz njega dobio dva diska koji ima driver-e samo za WINDOWS 7 32-bit :) I shljaka kao leptir.... E4400 2.2Ghz,3GB ddr3 memorija,350gb Intel grafika sa deljenom memorijom do 1.5Gb :) Eto ...to je kod mene.... A za wireless uzme WIRELESS router .. .Ja sam uzeo ovaj..samo nabodesh i vozi :) http://www.monitor.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2552&category_id=25&option=com_virtuemart&Itemid=53 5 god garancija..prezadovoljan sam..ako nadjesh neki jefitniji..negde super..al ja ovaj sam uzeo...PS . ne reklamiram firmu nego sam stvarno tamo uzeo :) I bilo bi lepo da stavish pass za wireless da ne bi ti se svako kachio na net :) Poz
ja baš nešto i nisam situiran tako kao ti,imam T3100 1.9GHz, 2GB, 250GB i Intel GMA 4500 256MB... Za sada je sasvim solidan i nemam zamerki... Što kaže moja baba, poklonu se u zube ne gleda!!! Elem, jel ima nnešto jeftinije,treba i na more da idem :))))))) Meni i dalje nije jasno šta je šta,ali me vuče cena nekog sviča od 1000 dinara... :PPPPPPPPPP
:: :: :: Taj laptop imam ja...i Stavio sam Windows 7 32 bit-nu verziju, jer sam uz njega dobio dva diska koji ima driver-e samo za WINDOWS 7 32-bit :) I shljaka kao leptir.... E4400 2.2Ghz,3GB ddr3 memorija,350gb Intel grafika sa deljenom memorijom do 1.5Gb :) Eto ...to je kod mene.... A za wireless uzme WIRELESS router .. .Ja sam uzeo ovaj..samo nabodesh i vozi :) http://www.monitor.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2552&category_id=25&option=com_virtuemart&Itemid=53 5 god garancija..prezadovoljan sam..ako nadjesh neki jefitniji..negde super..al ja ovaj sam uzeo...PS . ne reklamiram firmu nego sam stvarno tamo uzeo :) I bilo bi lepo da stavish pass za wireless da ne bi ti se svako kachio na net :) Poz
Ako mozesh preko switch-a da poterash net..super :D ... Tako sam ja greshkom za te pare uzeo switch... AL SLUCHAJNO istripovao sam se da je to router i otishao kuci i kao wooohooo kupio za soma dinara.. kada zamisli...ono djokica :D hehehe... uzmi bre wireless ruouter onda neki jeftiniji do 3000 dinara i uzivaj.... ima da ti traje.... pa nek ti neko preporuchi neki..ja bash nisam struchan u router-e :)
Nadji broadband router koji mozesh da kachich na koju god opremu dobijesh od provajdera. Do 3000 dinara neki TPlink, Dlink, Netgear... Imam Netgear WGR614
Ala on mene fino kara sve u šesne`s... Ne mogu uopšte da se konetktujem na net preko kablovskog modema sada! Na pc sve lepo hoće, a na lapu neće! Skinuo sam driver za ethernet i uošte ne može da prepozna konekciju,kaže da je limitirana ili da uopše nema konekciju! Imam,fazon, i usb i cd sa drajverima ni to neće, pa popizdeću majke mi... Jel ima neko neki predlog?! btw, pokušao sam da reinstaliram drajver i ništa,skinuo neke nove u nadi da nije to taj proizvodjač i nije. Haos!
Imam novi problem! Hvala Bogu,nije u pitanju laptop,već moj stari pc. Naime,pokusao sam da instaliram novi xp i sve je islo kako treba,namestrio sve u biosu,obrisao,pa napravio nove particije,formatirao ih i krenuo da kopira fajlove na C. Kada je sve to iskopirao,restartovao se i od tada mu se gubi svaki trag razuma. uopšte neće da mi prikaže ona podešavanja da namestim komp,tipa jezik i vremensku zonu,niti mi pokazuje onaj prozorčić gde mi traži da ukucam šifru za instalaciju samo zastondira na plavom ekranu i stoji tako sve vreme. Elem,sada razmišljam i ne mogu da skapiram zašto je meni bio instaliran xp na D?! Da nije u tome problem?!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647750. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.