A ti mi nadji gde sam ja napisao to sto ti tvrdis u tvom postu i cemu se smejes.Decko nauci da citas.Nema veze sto je tvoj 900e kad je dell bolji-nadji mi gde sam to napisao? Edit...@ daum to nisam rekao.Gliga nadji mi gde sam izjavio da je moj lap bolji i da treba da kupi njga a ne taj njegov asus? AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s
WD Blue 320gb
Sky Star 2
:: Pa nema veze sto tvoj kosta 900eu, kad je Dell bolji.... AHAHAHAHAHH :: Jbt. ne mogu da verujem sta prica covek :: Skoro ga napljuvase za ljubomoru i opet tera istu pricu :: Baxter, koliko se secam kupio si ga letos, znaci ima jos 2,5 god garancije, a razlika u ceni je poprilicna :: Ne vidim na osnovu cega prica ovakve gluposti :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: Gigabyte 6850 1Gb, Windforc :: ::
Pa buraz to te pitam gde sam ga pljuvao i gde sam rekao da je moj lap bolji kad ti tako tvrdis?Prvo sam ga pitao sto ga prodaje a ko je kvalitetan i u nastavku rekao nije da asus nije kvalitetan...a pri tome nisam pominjao moj lap nego dell kao marku!!!Stvarno ne znam gde si ti nasao da sam ja rekao da je moj lap bolji i da sam ja ljubomoran.Da je odgovor bio agresivan jeste,tu se slazem i moze da deluje grubo.Isto tako kad sam decka pitao za drugu 5870 vi odma kako sam ja ljubomoran i kao ga odvracam da bi ja imao bolju grafu ili sta jer sam ljubomoran-pa njegova 5870 jeedna je bolja od moje gtx 260!!!Tako da vise necu komentarisati niciji odgovor jer se to ovde odma smatra ljubomorom,zameranjem i obracunom ciji je laptop ili grafika bolja... AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
WD Blue 320gb
Sky Star 2
:: Nemam nista protiv tebe, ali si mnogo agresivan sa odgovorima, i stice se ovakav utisak da svakog pljujes ko ima nesto skuplje i kvalitetnij :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: Gigabyte 6850 1Gb, Windforc :: ::
Lepo sam napisao Lap sam uzeo jel radm na terenu i nemam mogucnost za PC ja sam moj lap platio skoro 100000din i ima pozamasnu garanciju prodajem ga jel se vise ne vracam za Afriku i prodajem ga za 650e i u nema ni jednu ogrebotinicu.Za te pare mislim da nema bolje.
Asus N61J Intel Core i7-720qm Asus N61Jq Series Kingston 4GB (DDR3-1333 DDR3) ATI Mobility Radeon HD 5700 Series Momentus 5400 640GB
Pa kako covek moze da polemise sa nekim ko te pocenjuje i pravi lazovom. Djuroue, sta si hteo da kazes? ::Ako je kvalitetan sto ga prodajes
Nigde nisam primetio da baxter hvali njegov laptop, da je najbolji. Vec to ti radis. Pomenuo si da je dell najbolji , pa si posle prokomentarisao da imas dell. Znaci da se ti hvalis , a ne on
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb Gigabyte 6850 1Gb, Windforce
Napisao si sad kad smo se isvadjali,prvo si napisao ono sa decko pazi ovbako,onako.To je ok cena,ne znam koliko je sad taj lap ali ta konfiguracija nema za te pare a i 2,5g garancija je ok.Opet da je 1g garancija to nikako ne bi preporucio-o tome se radilo jer sam ja vidjao asus samo sa 1g garancija i nisam znao da je taj 3g sto menja stvar. Ako ce da se igra nek ga uzme,rekao sam da uzme onaj dell jel sam mislio o 1g garanciji.Onaj dell mu kosta toliko al je slabiji a ima samo 6m vecu garanciju tako da ok je da uzme taj tvoj. Da si tako napisao prvu poruku sve bi bilo ok.Pozz. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
WD Blue 320gb
Sky Star 2
:: Lepo sam napisao Lap sam uzeo jel radm na terenu i nemam mogucnost za PC ja sam moj lap platio skoro 100000din i ima pozamasnu garanciju prodajem ga jel se vise ne vracam za Afriku i prodajem ga za 650e i u nema ni jednu ogrebotinicu.Za te pare mislim da nema bolje :: :: :: :: Asus N61 :: Intel Core i7-720qm :: Asus N61Jq Series :: Kingston 4GB (DDR3-1333 DDR3) :: ATI Mobility Radeon HD 5700 Series :: Momentus 5400 640GB :: :: :: ::
Pomenu sam da je dell kao marka najbolji a ne moj dell da je bolji od njegovog asusa!I to covek tebi ne moze da dokaze.Pomenuo sam da imam dell kada je rekao da ne misle svi kao ja da je lud onaj ko kupuje laptop-a ni to nisam ja rekao.Tada sam rekao da i ja imam lapto.Nikada nisam rekao da je moj lap bolji od njegovog niti sam hvalio moj vec dell kao marku,decku sam preporucio drugi dell a ne moj tako da ne znam sta ti pricas.A to sto ga prodaje ako je kvalitetan -mislio sam to sto sam i napisao i u produzetku pise nije da asus nije kvalitetan i nastavlja se pricom o garanciji i zato citaj celu poruku. I jos jednom te pitam gde sam hvalio moj lap i tvrdio da je bolji od njegovog?
@Baxter ti si to procitao kao arogantno...Kao sto je ovaj tvoj ortak procitao da sam rekao da je moj lap bolji od tvog...Samo ga 5 puta pitam gde a on mi daje tu recenicu za koju se i ti hvatas!!! Ako ne mozes da nadjes,nemoj da pricas tako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
WD Blue 320gb
Sky Star 2
:: Pa kako covek moze da polemise sa nekim ko te pocenjuje i pravi lazovom :: Djuroue, sta si hteo da kazes :: ::Ako je kvalitetan sto ga prodajes :: :: Nigde nisam primetio da baxter hvali njegov laptop, da je najbolji :: Vec to ti radis. Pomenuo si da je dell najbolji , pa si posle prokomentarisao da imas dell :: Znaci da se ti hvalis , a ne o :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: Gigabyte 6850 1Gb, Windforc :: ::
da te razocaram Djuro,najbolji su Sony i Mac,kojeg dodushe ne volim,ali za kvalitet je no.1!
:: Pomenu sam da je dell kao marka najbolji a ne moj dell da je bolji od njegovog asusa!I to covek tebi ne moze da dokaze.Pomenuo sam da imam dell kada je rekao da ne misle svi kao ja da je lud onaj ko kupuje laptop-a ni to nisam ja rekao.Tada sam rekao da i ja imam lapto.Nikada nisam rekao da je moj lap bolji od njegovog niti sam hvalio moj vec dell kao marku,decku sam preporucio drugi dell a ne moj tako da ne znam sta ti pricas.A to sto ga prodaje ako je kvalitetan -mislio sam to sto sam i napisao i u produzetku pise nije da asus nije kvalitetan i nastavlja se pricom o garanciji i zato citaj celu poruku :: I jos jednom te pitam gde sam hvalio moj lap i tvrdio da je bolji od njegovog :: :: @Baxter ti si to procitao kao arogantno...Kao sto je ovaj tvoj ortak procitao da sam rekao da je moj lap bolji od tvog...Samo ga 5 puta pitam gde a on mi daje tu recenicu za koju se i ti hvatas!! :: Ako ne mozes da nadjes,nemoj da pricas tako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stoc :: :: Asus M4A785TD-V-EV :: :: Mushkin 2x2 gb 2000mh :: :: Gigabyte GTX 260O :: 684/1368/2200 121gb/s :: :: WD Blue 320gb :: :: Sky Star :: :: :: :: Pa kako covek moze da polemise sa nekim ko te pocenjuje i pravi lazovom :: :: Djuroue, sta si hteo da kazes :: :: ::Ako je kvalitetan sto ga prodajes :: :: :: :: Nigde nisam primetio da baxter hvali njegov laptop, da je najbolji :: :: Vec to ti radis. Pomenuo si da je dell najbolji , pa si posle prokomentarisao da imas dell :: :: Znaci da se ti hvalis , a ne o :: :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: :: Intel Q6600. CM - TX3 :: :: Asus P5QL-E :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: Gigabyte 6850 1Gb, Windforc :: :: :: ::
Nema sta da me razocaras,jesu,ali su skuplji dosta.I ja najvise volim sony a mac je preterano skup.Kad bi imao vise para prvi izbor bi mi bio Sony naravno!!!Mac jedino zbog Leoparda mada on moze i na ovaj lap da se instalira,jedan komentar nadjoh da na ovom dell-u radi lepo leopard mada nisam jos probao. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
:: Alo Pera lozac imas najbolji lap top! I ko je rekao da su svi gluipi pa kupuju lap top?Pa ja imam DELL magare!Ako je 3g garancija onda ok a opet je bolji dell i opet je bolje da uzme nov.Sta me boli k... sto ti prodajes taj krs!Smiri hormone!!! :: AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stoc :: :: Asus M4A785TD-V-EV :: :: Mushkin 2x2 gb 2000mh :: :: Gigabyte GTX 260O :: 684/1368/2200 121gb/s :: :: WD Blue 320gb :: :: Sky Star :: :: :: :: Slusaj decko kao prvo nije garancija 1 god nego 3 kao drugo jesi imao ovaj lap?kao trece moja stvar sto ga prodajem.a vidim da ne znas mnogo o laptopovima pa lupas sta svi su glupi sem tebe pa kupuju laptopove :: :: :: :: :: :: :: :: Asus N61 :: :: Intel Core i7-720qm :: :: Asus N61Jq Series :: :: Kingston 4GB (DDR3-1333 DDR3) :: :: ATI Mobility Radeon HD 5700 Series :: :: Momentus 5400 640GB :: :: :: :: :: :: :: ::
To sam rekao kad je poceo sa onim decko itd.Ako si procitao prvu poruku video si da sam rekao da nije asus los ali zbog garancije preporucujem dell mada posle rece da je i na njegov model 3g garancija.Nije njegov model krs.Cak za te pare za koje ga daje nece naci bolje nema sanse... AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
No offense,ali stice se utisak da,ma koliko se trudio,ne uspevas da ispadnes previse pametan.Covek je trazio savet a ne subjektivnu( i previse) preporuku.
Nemam ja potrebu da se dokazujem tebi ili bilo kome ovde da li sam pametan...Svako ima pravo na svoje misljenje pa i ti na to da li sam ja pametan ili ne. A sto se laptopa tice taj laptop je ekstra konfiguracija i jedino mi se ne svidja rezolucija ekrana. Gejmerski lap od 17 incha, mada je taj 16,bi trebao da ima 1600x900 a taj ima 1366x768. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
WD Blue 320gb
Sky Star 2
:: No offense,ali stice se utisak da,ma koliko se trudio,ne uspevas da ispadnes previse pametan.Covek je trazio savet a ne subjektivnu( i previse) preporuku :: ::
Bio sam u istoj situaciji prosle godine, sta da uzmem, guglaooo, i ispada asus jedan od najboljih..., uzei k52 jr, core i5.... mislim, super konfa za te pare ,slicna onoj dell sto ti je preporucena, ali vec dva puta mu crko hard, a ne koristim ga mnogo, imam dva desktopa za skidanje i igranje, ovo rekoh da koristim samo kad sam na putu. A garancija je godinu dana, ovi u servisu u kimtecu mi rekli da je to normalno, meni nije normalno da hard crkne na svaka tri meseca, a radi ukupno stotinjak sati, sta cu sada kad za dva meseca izadje iz garancije. Iz mog iskustva, uzmi dell, samo zbog garancije na prvom mestu, a sve za sta ti treba ce da radi i i3, i i7, vodi racuna o grafici, ati 5470 pa nadalje ili gt3.. Pozdrav, nadam se da sam iz licnog iskustva barem malo pomogao
Bio sam u istoj situaciji prosle godine, sta da uzmem, guglaooo, i ispada asus jedan od najboljih..., uzei k52 jr, core i5.... mislim, super konfa za te pare ,slicna onoj dell sto ti je preporucena, ali vec dva puta mu crko hard, a ne koristim ga mnogo, imam dva desktopa za skidanje i igranje, ovo rekoh da koristim samo kad sam na putu. A garancija je godinu dana, ovi u servisu u kimtecu mi rekli da je to normalno, meni nije normalno da hard crkne na svaka tri meseca, a radi ukupno stotinjak sati, sta cu sada kad za dva meseca izadje iz garancije. Iz mog iskustva, uzmi dell, samo zbog garancije na prvom mestu, a sve za sta ti treba ce da radi i i3, i i7, vodi racuna o grafici, ati 5470 pa nadalje ili gt3.. Pozdrav, nadam se da sam iz licnog iskustva barem malo pomogao
Price tipa Dell je kvalitetniji od Asusa, mi idu na Kur*c , da izvine zenska populacija PC berze.
to je najveca glupost ikada, Mozes samo porediti 2 konkretna modela, u kvalitetu, i jedni i drugi imaju i losijih i kvalitetnijih modela zato manite se mlacenja prazne slame
laptopovi su realno mnogo loseg kvaliteta, ako pricamo o cenovnom rangu ispod 1000e, i u tom rangu im je to dozvoljeno, dok u nekim visim cenovnim rangovima tipa 2 ili 3 hiljade jevreja tolerancije nema,
imate lepo sajt notebookchecks, gde ljudi profesionaci, kojima prolaze razni laptopovi kroz ruke imaju priliku da daju objektivno misljenje, a ne na osnovu jednog uzorka, ili ne daj boze jednog ( kojeg oni sami poseduju) i da na osnovu toga daju sliku i uporedjuju se sa drugim markama, Znaci dajte konkretne cifre i modele pa onda pricajte o kvalitetu i poredjenju, a ne ASUS VS DELL, gori ste od nvidia vs ati majke mi.. Ljubim vas sve i srecna nova godina :D
EDIT: Za garanciju, informisana gospodo, garanciju laptopa uvek mozete dokupiti, sa jedne na 2 ili 3 ili sa 2 godine na 3 godine, znaci 3 godine je max(nekim profi laptopovima moguce je i vise garancije uzeti ali to su velike cifre,ne vredi ni pominjati te laptopove ovde)
samo sto se dell odma ugradi u cenu a ostali ti daju mogucnost izbora, sve u svemu dodje na isto,(ne mislite valjda da je dell glup pa vam je dao 2 godine garancije vise za dzabe, da da :D) naravno po meni je bolja opcija gde ti sam mozes da dokupis garacniju, tipa nemas kesa sad nego za 6-7 meseci , pljunes kes i doplatis garanciju, kraj price
Intel i3 330M 2.13GHz HM55 Chipset 3072MB (3GB) DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
izmedju dva laptopa cene oko 100 000din (na primer) ,od kojih je jedan asus a drugi dell ,jedina bitna razlika je u konfiguraciji tj verovatno ces dobiti bolju konfu u asusu (jaci lap) od della ...Izjave tipa dell je vrh ,postavlja standarde ,jebe sojke i sta vec su glupe ( da se neko ne oseti prozvanim). Asus i dell su zaduzeni za kuciste i displej (valjda imaju svoje pogone za ovo ,dell ima sigurno), komponente tipa procesor ,grafika i ostalo prave kompanije koje nemaju veze ni sa asusom ni sa dellom (mada ,asus proizvodi desktop graficke ,ne znam da li cackaju nesto i oko lap grafike) ,a u cenovnom rangu od cca 1000 eura ne verujem da ce nijedan od ova dva proizvodjaca da skrtari na materijalu ...Priznajem da kada bih video dve iste konfiguracije sa cenom +- 2/3000 din ,verovatno bih isao na dell jer me nesto vuce ka dellu (subjektivno) ,ali da asus pravi lose laptopove ,to je cista glupost.
Na kraju krajeva ,burazere ,imas garanciju ...Cim nesto primetis da nije kako treba ,pozoves/odneses laptop i sve ce biti sredjeno ...Dell jeste odlicna marka ali da je toliko iznad ostalih ...smesno.
Javice se neko iskusniji pa ce reci (sigurno) da ima vise reklamacija na asus ali moj subjektivni osecaj je da je bar 80% tih reklamacija na laptopove ispod 500e (asusove) ...za ~700e pa navise ne mozes da se zajebes (nevezano koji proizvodjac ...mozda MSI :) )
Inace ,baxterov laptop je ub(oj)ica ...Lap za sve sto ti padne na pamet - od `fejsovanja` pa do igranja igara ...nema greske.
Sto mozda MSI?Pa i oni samo skalpaju kako kazes sve ostalo drugi prave,dobro imsi cacka oko desktop grafike...Pa je najgori.U laptopu i jeste najveca stvar sklopiti i ohladiti.Svaka ta komponenta ce da radi ako je hladna. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
WD Blue 320gb
Sky Star 2
:: izmedju dva laptopa cene oko 100 000din (na primer) ,od kojih je jedan asus a drugi dell ,jedina bitna razlika je u konfiguraciji tj verovatno ces dobiti bolju konfu u asusu (jaci lap) od della ...Izjave tipa dell je vrh ,postavlja standarde ,jebe sojke i sta vec su glupe ( da se neko ne oseti prozvanim). Asus i dell su zaduzeni za kuciste i displej (valjda imaju svoje pogone za ovo ,dell ima sigurno), komponente tipa procesor ,grafika i ostalo prave kompanije koje nemaju veze ni sa asusom ni sa dellom (mada ,asus proizvodi desktop graficke ,ne znam da li cackaju nesto i oko lap grafike) ,a u cenovnom rangu od cca 1000 eura ne verujem da ce nijedan od ova dva proizvodjaca da skrtari na materijalu ...Priznajem da kada bih video dve iste konfiguracije sa cenom +- 2/3000 din ,verovatno bih isao na dell jer me nesto vuce ka dellu (subjektivno) ,ali da asus pravi lose laptopove ,to je cista glupost. :: :: Na kraju krajeva ,burazere ,imas garanciju ...Cim nesto primetis da nije kako treba ,pozoves/odneses laptop i sve ce biti sredjeno ...Dell jeste odlicna marka ali da je toliko iznad ostalih ...smesno :: :: Javice se neko iskusniji pa ce reci (sigurno) da ima vise reklamacija na asus ali moj subjektivni osecaj je da je bar 80% tih reklamacija na laptopove ispod 500e (asusove) ...za ~700e pa navise ne mozes da se zajebes (nevezano koji proizvodjac ...mozda MSI :) :: :: Inace ,baxterov laptop je ub(oj)ica ...Lap za sve sto ti padne na pamet - od `fejsovanja` pa do igranja igara ...nema greske. :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647762. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.