Odlican je taj DELL i za zensko puna kapa, ono sto ja mogu iz nekog iskustva da odvalim je da su Dell, Alienware,HP za klasu iznad ostalih a Toshiba i Acer ni u bunilu!
Naravno ni 2 da nece da koristi, ali je ipak cena dosta manja, tako da u tom cenovnom rangu mislim da je best buy za sada.
@ish,raic- gde li ste vi odlutali xD
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Brzi je proc za nekih 10 ak % :), videces ni 2 gb rama nece koristiti, a kamoli 6 gb :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: I bre gile, pa ovaj 34k sa tih 6gb, sto bih dao vise para za 3x manje rama, manjim hddom itd? Jedino grafa sto bolja kod ovog asusa, ali njoj to i ne treba, plus je kod della god dana veca garancija :: :: :: :: @ish- ponekad i zanevaljat :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Dal ste vi normalni ? Alo ej 6gb rama, ovo je za office, ne za render ?? :: :: :: :: :: :: Za 37k u gig@tron-u imas ovo :: :: :: :: :: :: http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/asus_k52je-ex035-816 :: :: :: :: :: :: A ovo u Win*in-u za 39k :: :: :: :: :: :: http://winwin.rs/-asus-a52ju-sx371-156.66.html?productId=3332 :: :: :: :: :: :: I imas ovaj za 40k :: :: :: :: :: :: http://winwin.rs/-msi-cx623-089xeu-156-hdled.66.html?productId=3246 :: :: :: :: :: :: Sto se tice Win*in-a imas 5 % popusta za maturante :) :: :: :: :: :: :: Ako juris izgled, onda kupuj HP, furaju isti dizajn kao Apple :), MBP :) :: :: :: :: :: :: Nije reklama :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
Skuplji HP modeli nemaju aluminium unibody kao sto ima Apple Macbook Pro, vec je oklop sastavljen iz dva dela, pa mozes da im dodas bateriju i postignes autonomiju od 15 h+ :).
@snoopy dostava ti je 500 din .
Pozdrav!
:: Odlican je taj DELL i za zensko puna kapa, ono sto ja mogu iz nekog iskustva da odvalim je da su Dell, Alienware,HP za klasu iznad ostalih a Toshiba i Acer ni u bunilu :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
:: Odlican je taj DELL i za zensko puna kapa, ono sto ja mogu iz nekog iskustva da odvalim je da su Dell, Alienware,HP za klasu iznad ostalih a Toshiba i Acer ni u bunilu :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Covek kad vidi vashe postove samo da padne u trans... :)
Znash koliko mu znaci taj ram.... uuuu, samo brojke i nista vise...
Taj ram jedino moze da koristi kod igrica, ili kod renderinga za zahtevne programe, ali kod takve masine ide itekako jaci procesor, sto ovaj Athlon svakako nije...
Kao sto vidish za igrice nije, slab gpu, a za ozbiljne programe jos manje... :\ tuga...
Kad kupujes jeftiniji laptop gleda se : izgled (kvalitet izrade), hladjenje, a tek onda perfomasne (to kazem zato sto su skoro svi ISTI u tom cenovnom rangu trenutno)
E sad , ti ako hoces poslusaj mene. Ovaj M5030 ne moze da prismrdi ovom M5010... Veruj mi, imao sam ga kod sebe 2-3 dana(m5030) i tezak , tezak SHIT!!! Plastika je toliko jeftina, nekvalitetna da je to jedan uzas... Takodje M5010 ima bolje odradjeno hladjenje sto je veoma bitno... STo se tice procesora pre bih isho na INTEL DC P6100 ili corei3 nego na taj athlon... Ovaj dell M5010 (za iste pare) je ITEKAKO bolji izbor, pogledaj i jedan i drugi pa ces sam uvideti razliku i znati o cemu ti pricam! Batali ram, evo ja sa 2GB na kompu i laptopu igram sve zivo, i ni da stucne... taj ram je samo marketing (msm kad pogledas nicemu nece sluziti)... Takodje pogledaj i onaj HP pavilion, to su isto dobri laptopovi.
I da nisam citao ostale, ali vidim da par ljudi razmislja
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Covek kad vidi vashe postove samo da padne u trans... : :: :: Znash koliko mu znaci taj ram.... uuuu, samo brojke i nista vise.. :: :: Taj ram jedino moze da koristi kod igrica, ili kod renderinga za zahtevne programe, ali kod takve masine ide itekako jaci procesor, sto ovaj Athlon svakako nije... :: :: Kao sto vidish za igrice nije, slab gpu, a za ozbiljne programe jos manje... :\ tuga.. :: :: Kad kupujes jeftiniji laptop gleda se : izgled (kvalitet izrade), hladjenje, a tek onda perfomasne (to kazem zato sto su skoro svi ISTI u tom cenovnom rangu trenutno :: :: E sad , ti ako hoces poslusaj mene. Ovaj M5030 ne moze da prismrdi ovom M5010... Veruj mi, imao sam ga kod sebe 2-3 dana(m5030) i tezak , tezak SHIT!!! Plastika je toliko jeftina, nekvalitetna da je to jedan uzas... Takodje M5010 ima bolje odradjeno hladjenje sto je veoma bitno... STo se tice procesora pre bih isho na INTEL DC P6100 ili corei3 nego na taj athlon.. :: Ovaj dell M5010 (za iste pare) je ITEKAKO bolji izbor, pogledaj i jedan i drugi pa ces sam uvideti razliku i znati o cemu ti pricam! Batali ram, evo ja sa 2GB na kompu i laptopu igram sve zivo, i ni da stucne... taj ram je samo marketing (msm kad pogledas nicemu nece sluziti)... Takodje pogledaj i onaj HP pavilion, to su isto dobri laptopovi. :: :: I da nisam citao ostale, ali vidim da par ljudi razmislj ::
Ne zelim da ti kvarim raspolozenje za kupovinu, ali taj Dell je jako los. Plastika je tanka i odvratna, laptop je debeo kao balvan, i glomazan je, i supalj, kako kuckas po kucistu cuje se kako odzvanja unutra praznina. Savija se i krcka. Touch Pad je los, a i optika mu nije nesto.
Oduvek sam gotivio Dell laptopove (imam na poslu jedan Latitude), ali ovaj je uzas. Gori Dell laptop u zivotu nisam koristio. A taj Athlon je krs procesor, intel Dual Core su za njega zakon. XPS serije su im fantasticne.
Kolega je kupio Acer neki slican, daleko bolji od tog Dell-a.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
@phil- ozb? Toliko los? Konkretno ovaj model? Jedino onda onaj N5010 ostaje kao opcija za slicnu cenu
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Nije mu valjda ovo sestra??? :: :: :: Ako pak jeste odustajem u startu, skiny cockeyed bitch :)) :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: izvinjavam se, zaboravio sam da se ne treba saliti bas sa svakim. :: :: @ish, gledaj i placi: :: :: 1 - http://www.cl.ly/79ED :: :: 2 - http://www.cl.ly/79ad ::
Ja jako vodim racuna o detaljima, za mene ga nikada ne bih uzeo. Laptop radi, nista mu ne fali u tom smislu. Ali spolja je stavrno los, ne lici na Dell, touchpad je los, optika, i grejucka se onako.
Opet, imas garanciju 3g, kako hoces, ali budi siguran da ne debijas uobicajeni Dell kvalitet.
Cesto koristis americke izraze u svojim porukama, pa sam shodno tome napisao tako. Ja znam za shalu, ali kada poistovecujes moju sestru sa nekom polugolom fuksom ne mogu da shvatim kao shalu. Kome je ok da mu u tom kontekstu pominju sestru, njemu svaka cast, al meni nije. To je to.
@phil- bas bih voleo da mogu uzivo da vidim, cudno za dell da je takva situacija, obicno je msi takav. Mada, nesto cisto sumnjam da za 33k moze nesto ultra dobro da se ocekuje od bilo koje marke, ipak je to najnizi segment.
:: Jbt snupika pa ti se stvarno primas na ovu zajebanciju, mislim nije cak ni zajebancija vec cisto ladjenje usta Mareta i mene :: :: A te fore RUDE nisu Srpskog porekla i nakozuri mi se svaka dlaka kada ih cujem, jebeni ameri i njivhov umnobolni mentalitet!!!! :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: I think you are being rude now ::
Pa to. I ja sam se zaleteo i preporucio koleginici da ga uzme. Ali sam se razorarao kada sam ga video. Ali njoj radi, za sada mu nista ne fali. Za te pare stvarno ne treba ocekivati dobar Dell.
ok sorry, necemo vise, nije vise cool, u pravu si, rodbina treba da se cuva
:: Cesto koristis americke izraze u svojim porukama, pa sam shodno tome napisao tako :: Ja znam za shalu, ali kada poistovecujes moju sestru sa nekom polugolom fuksom ne mogu da shvatim kao shalu. Kome je ok da mu u tom kontekstu pominju sestru, njemu svaka cast, al meni nije. To je to :: :: @phil- bas bih voleo da mogu uzivo da vidim, cudno za dell da je takva situacija, obicno je msi takav. Mada, nesto cisto sumnjam da za 33k moze nesto ultra dobro da se ocekuje od bilo koje marke, ipak je to najnizi segment :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Jbt snupika pa ti se stvarno primas na ovu zajebanciju, mislim nije cak ni zajebancija vec cisto ladjenje usta Mareta i mene :: :: :: :: A te fore RUDE nisu Srpskog porekla i nakozuri mi se svaka dlaka kada ih cujem, jebeni ameri i njivhov umnobolni mentalitet!!!! :: :: :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: http://fwd4.me/zC :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: I think you are being rude now :: ::
Ako možeš da dođeš u BG jednostavno sam pogledaj kako izgleda ta mašina. Što se tiče performansi jači procesor, jača grafička, više rama, to njoj ništa neće da znači. Značiće kao i nama 5 Mhz više.
E sad kad je već reč kod kvaliteta izrade, bolje je sam da vidiš, da pogledaš pa tek onda kupuj. Ako tebi odgovara, odgovaraće i njoj sigurno. Bolje je barem meni tako. Taman odete na piće i lepo joj pomogneš da je ne zeznu prilikom kupovine.
A što se tiče toga koja je marka lap topa bolja to nije uopšte merodavno. Recimo od jednog lika sam čuo da HP lap topovi nisu nizašta jer su im loši kuleri, brzo se kvare... Argument mu je bio da HP hoće na sve strane pa pravi sve od veš mašine pa do kamiona. Od jednog člana na nekom drugom forumu sam čuo sve najgore za Lenovo, dok je njegov drugi kolega (u pitanju je bio forum sveta kompjutera) na sva zvona objavljivao da je Acer dobar samo za potpalu. To više zavisi od modela do modela. Kao i ja što mrzim gigabyte iz dna duše to ne znači da sad treba ceo svet da ga mrzi (voleo bih to da se desi al` ajde, da im ne kvarim posao).
Ako bismo se vodili time onda bismo svi postali Apple potrošači i onda bi nas drali gde god bi stigli sa proizvodima koji su 3 puta skuplji nego i obično.
to su sve jako subjektivna misljenja, koliko para toliko muzike..
:: Ako možeš da dođeš u BG jednostavno sam pogledaj kako izgleda ta mašina. Što se tiče performansi jači procesor, jača grafička, više rama, to njoj ništa neće da znači. Značiće kao i nama 5 Mhz više :: :: E sad kad je već reč kod kvaliteta izrade, bolje je sam da vidiš, da pogledaš pa tek onda kupuj. Ako tebi odgovara, odgovaraće i njoj sigurno. Bolje je barem meni tako. Taman odete na piće i lepo joj pomogneš da je ne zeznu prilikom kupovine :: :: :: A što se tiče toga koja je marka lap topa bolja to nije uopšte merodavno. Recimo od jednog lika sam čuo da HP lap topovi nisu nizašta jer su im loši kuleri, brzo se kvare... Argument mu je bio da HP hoće na sve strane pa pravi sve od veš mašine pa do kamiona. Od jednog člana na nekom drugom forumu sam čuo sve najgore za Lenovo, dok je njegov drugi kolega (u pitanju je bio forum sveta kompjutera) na sva zvona objavljivao da je Acer dobar samo za potpalu. To više zavisi od modela do modela. Kao i ja što mrzim gigabyte iz dna duše to ne znači da sad treba ceo svet da ga mrzi (voleo bih to da se desi al` ajde, da im ne kvarim posao) :: :: Ako bismo se vodili time onda bismo svi postali Apple potrošači i onda bi nas drali gde god bi stigli sa proizvodima koji su 3 puta skuplji nego i obično.
Ja sam pre neke 2-3 godine, na nekom tada low end lenovu od nekih 400 e, igrao igricu od nekih 20mb max, naravno igrica me je samo tako smorila, ja uradio alt+f4 da izletim odmah, Lenovo zakovao,... Posle 2 meseca isti covek je kupio Lenovo od 1500 evra koji dan danas radi bez greske :).
Btw. Snoopy nije iz Bg-a :).
Vidi mail :) !
Pozdrav!
:: Ako možeš da dođeš u BG jednostavno sam pogledaj kako izgleda ta mašina. Što se tiče performansi jači procesor, jača grafička, više rama, to njoj ništa neće da znači. Značiće kao i nama 5 Mhz više :: :: E sad kad je već reč kod kvaliteta izrade, bolje je sam da vidiš, da pogledaš pa tek onda kupuj. Ako tebi odgovara, odgovaraće i njoj sigurno. Bolje je barem meni tako. Taman odete na piće i lepo joj pomogneš da je ne zeznu prilikom kupovine :: :: :: A što se tiče toga koja je marka lap topa bolja to nije uopšte merodavno. Recimo od jednog lika sam čuo da HP lap topovi nisu nizašta jer su im loši kuleri, brzo se kvare... Argument mu je bio da HP hoće na sve strane pa pravi sve od veš mašine pa do kamiona. Od jednog člana na nekom drugom forumu sam čuo sve najgore za Lenovo, dok je njegov drugi kolega (u pitanju je bio forum sveta kompjutera) na sva zvona objavljivao da je Acer dobar samo za potpalu. To više zavisi od modela do modela. Kao i ja što mrzim gigabyte iz dna duše to ne znači da sad treba ceo svet da ga mrzi (voleo bih to da se desi al` ajde, da im ne kvarim posao) :: :: Ako bismo se vodili time onda bismo svi postali Apple potrošači i onda bi nas drali gde god bi stigli sa proizvodima koji su 3 puta skuplji nego i obično.
Covece ja ti ovde pisem kao budala a ti neces ni da procitas... Kazem ti i ja takodje da sam koristio taj laptop, i mng je los... M5010 je veoma bolji, ili uzmi HP pavilion... Da sam na tvom mestu zaobisho bih m5030 u sirokom krugu... Ne kapiram da uzimash taj laptop samo zbog toga sto ima 6gb rama... O.o Msm to je po meni sekundarna stvar ako stvarno ima potrebe za time... Uzmi laptop koji ce da zadovolji tvoje potrebe, a tu itekako u prvom krugu spada kvalitet izrade, kazem ti po 3. put!
:: Cesto koristis americke izraze u svojim porukama, pa sam shodno tome napisao tako :: Ja znam za shalu, ali kada poistovecujes moju sestru sa nekom polugolom fuksom ne mogu da shvatim kao shalu. Kome je ok da mu u tom kontekstu pominju sestru, njemu svaka cast, al meni nije. To je to :: :: @phil- bas bih voleo da mogu uzivo da vidim, cudno za dell da je takva situacija, obicno je msi takav. Mada, nesto cisto sumnjam da za 33k moze nesto ultra dobro da se ocekuje od bilo koje marke, ipak je to najnizi segment :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Jbt snupika pa ti se stvarno primas na ovu zajebanciju, mislim nije cak ni zajebancija vec cisto ladjenje usta Mareta i mene :: :: :: :: A te fore RUDE nisu Srpskog porekla i nakozuri mi se svaka dlaka kada ih cujem, jebeni ameri i njivhov umnobolni mentalitet!!!! :: :: :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: http://fwd4.me/zC :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: I think you are being rude now :: ::
Koliko si dao za tu masinu? Kakva je po karakteristikama?
:: Sta kazes za ovaj moj :: :: http://fwd4.me/02Z :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Covek kad vidi vashe postove samo da padne u trans... : :: :: :: :: Znash koliko mu znaci taj ram.... uuuu, samo brojke i nista vise.. :: :: :: :: Taj ram jedino moze da koristi kod igrica, ili kod renderinga za zahtevne programe, ali kod takve masine ide itekako jaci procesor, sto ovaj Athlon svakako nije... :: :: :: :: Kao sto vidish za igrice nije, slab gpu, a za ozbiljne programe jos manje... :\ tuga.. :: :: :: :: Kad kupujes jeftiniji laptop gleda se : izgled (kvalitet izrade), hladjenje, a tek onda perfomasne (to kazem zato sto su skoro svi ISTI u tom cenovnom rangu trenutno :: :: :: :: E sad , ti ako hoces poslusaj mene. Ovaj M5030 ne moze da prismrdi ovom M5010... Veruj mi, imao sam ga kod sebe 2-3 dana(m5030) i tezak , tezak SHIT!!! Plastika je toliko jeftina, nekvalitetna da je to jedan uzas... Takodje M5010 ima bolje odradjeno hladjenje sto je veoma bitno... STo se tice procesora pre bih isho na INTEL DC P6100 ili corei3 nego na taj athlon.. :: :: Ovaj dell M5010 (za iste pare) je ITEKAKO bolji izbor, pogledaj i jedan i drugi pa ces sam uvideti razliku i znati o cemu ti pricam! Batali ram, evo ja sa 2GB na kompu i laptopu igram sve zivo, i ni da stucne... taj ram je samo marketing (msm kad pogledas nicemu nece sluziti)... Takodje pogledaj i onaj HP pavilion, to su isto dobri laptopovi. :: :: :: :: I da nisam citao ostale, ali vidim da par ljudi razmislj :: ::
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647775. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.