To je sasvim normalno da se isporuči kabl uz uređaj koji je predviđen
18.11.2011. 08:42
status: user broj poruka: 4228
za određeno tržište. Ne zna proizvođač gde će kutija završiti, a uvozniku je bitnija nabavna cena.
@MadCatz: ako kažeš da je to isti kabl kao za napajanja desktop kućišta - zameni kablove, imaš valjda neki. Ako živiš u prizemlju uvek ti treba jedan za luster.
Ako ne želiš da koristiš kabl koji si ostavio za crne dane, odeš do onog ko ti je prodao taj laptop i zamenite kablove.
covece vrati se tamo gde si kupio laptop, napusi ih i reci da hoces naponski kabl za nas standard, dace ti bez problema, sta postavljas temu zbog jedne najobicnije gluposti ne kapiram.. ne verujem da nikad u zivotu nisi video taj kabl.. dobija se cesto uz monitore, i druge eksterne uredjaje, uz njega ide obavezno i standardan za evropu
:: jebes ti proizvod koji je takav da mora da dokupljujes bilo sta a kosta 700 e jebo mu ja mater... :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Tako je! Verovatno su mu, greškom, izvadili pravi kabl, a ostavili ovaj. Mada, mogli su da ostave oba, ali bi opet došlo do ovih komplikacija.
Pozdrav!
Vlada
:: covece vrati se tamo gde si kupio laptop, napusi ih i reci da hoces naponski kabl za nas standard, dace ti bez problema, sta postavljas temu zbog jedne najobicnije gluposti ne kapiram.. ne verujem da nikad u zivotu nisi video taj kabl.. dobija se cesto uz monitore, i druge eksterne uredjaje, uz njega ide obavezno i standardan za evrop :: :: :: :: jebes ti proizvod koji je takav da mora da dokupljujes bilo sta a kosta 700 e jebo mu ja mater... :: :: :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: :: ASUS GTX570 Direct CU I :: :: OCZ AGILITY :: :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: :: MAD CATZ R.A.T. :: :: CORSAIR HX85 :: :: VIEWSONIC VX2739W :: :: :: ::
Da je dobio obican, onda bi kukao sto nije sa tri viljuske i kako ce puniti lap kod tetke u USA.
Odfikari bre taj i kupi najobicniji suko ili non suko utikac i postavci na kabel. Mozes i od nbekog radio-kas-a da privezes na taj(naravno kad odfikaris taj sa tri viljuske) i kulturno izoliras.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Da je dobio obican, onda bi kukao sto nije sa tri viljuske i kako ce puniti lap kod tetke u USA :: :: Odfikari bre taj i kupi najobicniji suko ili non suko utikac i postavci na kabel. Mozes i od nbekog radio-kas-a da privezes na taj(naravno kad odfikaris taj sa tri viljuske) i kulturno izoliras :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Pa ne bas, ali ako ne ume, neka poda na zenu/djevojku da mu odrade.:) Ili neka trazi tut na YT-etu, ja sam tako promenio sijalicno grlo, ima steb by step...i dan danas radi u dnevnoj sobi.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: da li stvarno mislis da on to zna da uradi :: :: :: :: Da je dobio obican, onda bi kukao sto nije sa tri viljuske i kako ce puniti lap kod tetke u USA :: :: :: :: Odfikari bre taj i kupi najobicniji suko ili non suko utikac i postavci na kabel. Mozes i od nbekog radio-kas-a da privezes na taj(naravno kad odfikaris taj sa tri viljuske) i kulturno izoliras :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
Ako ti na ispravljaču piše 230V/50Hz treba ti samo ovaj adapter, imaš ih u radnjama elektronike, silken, mikroprinc... Ili što ti rekoše da uzmeš za 50din običan striujni kabl ko što ide u napajanje ili monitor.
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647781. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.