Slazem se sa tobom, ali dobro, ne mora 10 knjiga mesecno :)
U svakom slucaju, e-ink izgleda kao pravu knjigu da citas (bar mi je takav utisak na kindlu), ali sam zadovoljan i na transformeru. Ako si hardcore reader, idi na e ink, ako si mix varijanta, tablet. Mada ja nikada ne bih uzimao ove ~100e varijante. Skupio sam se za transformera i uzeo ko covek :) (jes da sam prodao 2 netbooka, al dobro x) )
Idi na nesto preko 800x480 koji god tablet da uzimas
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1TB, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A
:: Jeste e-ink lepa stvar, i isplati se ako ces citati desetak knjiga mesecno. A na tabletu ces moci i da citas stripove u boji, surfujes netom, gledas filmove i gomilu drugih stvari. Ja bih isao na tablet u svakom slucaju. A kada bih imao para za bacanje kupio bih oba uredjaja : :: :: Najbolje ako mozes da u nekoj radnji isprobas tablet da vidis kako se snalazi sa nekim kompleksnijim sajtom, pustis neki HQ klip na youTube-u cisto da vidis da li ti odgovara, da ne bi posle lupao glavu. Ali moj glas definitivno ide u korist Androida.
Kolika je tacna razlika izmedju kindla i tableta, za cesto citanje? Ti mozes da uporedis jer imas oba. Premda tebi verovatno ne smeta pozadinsko osvetljenje kao meni. Mene bas me smara. Problem je sto sam i hard rider i mix. Da prodam ja bubreg pa da uzmem oba, a ? :p _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Neko je rekao da ce zezati HD na tom modelu sto oces da uzmes. Ja imam ovaj http://www.prestigio.rs/products/eBook-readers/3-series/PER3172B Nisam prebacio neki veci 720p film jer imam memorijsku karticu od samo 2 GB ali sam prebacivao serije tipa the walking dead i how i met your mother, mkv format je u pitanju, perfektno radi, ne secka nista. Ali uskreno da ti kazem isao bih na rezoluciju vecu od 800*480.
:: :: Ja imam kintu samo za ovaj: :: http://www.itsvet.com/proizvod/prestigio-pmp3074b/comp_comp_pda/131/43 :: :: To brightness na nula je valjda razlicito od monitora? Nula na monitoru je MALO previse tamno. :: I na koliko stavljate kontrast pri brajtnes na minimumu? :: ________________________________________________________ :: 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3 :: ::
Ako bih uzimao rider to bi sigurno bio E-ink a ne TFT. Ovde je dilema E-ink rider ili Android. Rider sa TFT mi je malo besmisleno. Em kvaris oci em nemas nista vise. Mislim, dobro, imas filmove, ali nedovoljno je to.
Nego, Snupi, os` mozda ti da prodas ti taj Kindle? _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Ako ćeš samo knjige i stripove da čitaš, E-reader ti je najbolji izbor jer je mnogo prijatan za gledanje, ne bole oči uopšte i bateterija traje mesec dana u proseku.
Vidi da ti naruči neko Kindle novi bilo gde preko, ili Nook Reader jer su oko 100 evra i imaju najbolji ekran.
Ja sam juče uzeo prvi iPad 64GB pa se još uhodavam sa komforom koji nudi a s`obzirom da sam ga ispod 300 evra uzeo, ne bunim se...
@acayo, ne budi lud, pa veća rezolucija može samo da ti znači, pogotovo za browsing. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647781. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.