Ovoj domaćici što naručuje picu bi svako reinstalirao sistem... i ko zna i ko ne zna. Ja znam samo Win, ali bih se potrudio da naučim i iOS. A pare nisu problem, para nema.
Eeee, ti si ženjen... Ne može tako bato. Drugarica ostaje nama neženjama
:: Ako je ta njegova drugarica, kao ona plava sa slike i ja bih naucio taj mek-ani OS :: iako ga ne podnosim :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Ako ako, sami vi izvolite, gledam vas ovde, ima vas dosta koji ste slobodni nit zene nit devojke nit svalerke, a ova je dobra prilika cim ima para za MAC, da se neko dobro uda, tj. ozeni.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Em bogata em iz NS-a, gde ćeš bolje. Ali ako si toliko zapeo da joj reinstaliraš sistem, evo ja ti prepuštam. Sve za kolegu forumaša (samo javi da li ima rođenu sestru , još ako koristi Win 7... lakše nego iOS)
ma nema od toga nista, tako sam i ja kidisao, jurio, pomagao, vamo-tamo, i... nabasah na xendzu i nekako sam posle toga misteriozno izgubio motivaciju za posao... ljudi, ne srljajte tako pred rudu salim se, pa ima dobrih kriskica, steta sto nisam pri fejsu sada da vam izadjem u susret posto kolega duqp bezobraznik jedan nije ispostovao kad dodjem kuci.. evo ga i ovaj philaemos, samo se pecaju:)
:: Ako ako, sami vi izvolite, gledam vas ovde, ima vas dosta koji ste slobodni :: nit zene nit devojke nit svalerke, :: a ova je dobra prilika cim ima para za MAC, da se neko dobro uda, tj. ozeni :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Igore, bez ljutnje, ali se sećam kada te je iznapušavala (izvinjavam se maloletnima na ružnom izražavanju) najstrašnije u nekoj temi. Što znači, da se nisi lepo poneo prema devojci. Nisi ispunio njena očekivanja, ili šta god da ste radili... šta učini devojci... lele... hehehe Šalim se malo.
pa rekoooo sam.. vec sta i kako :) iznapusavala me je jer joj nisam ispunio zelju, mislim da je zagorela jos uvek.. to je bilo valjivog leta 2009. PS baba-devojka, nemo se vredjamo :P
:: Igore, bez ljutnje, ali se sećam kada te je iznapušavala (izvinjavam se maloletnima na ružnom izražavanju) najstrašnije u nekoj temi. Što znači, da se nisi lepo poneo prema devojci. Nisi ispunio njena očekivanja, ili šta god da ste radili... šta učini devojci... lele... hehehe :: Šalim se malo. :: :: ::
nadam se da ste se svi zezali oko toga kakva je besplatno cu itd, ako odustane od prodaje, javlja mi se njen tata i dajem mu kontakt od nekog od vas ovde koga cu kontaktirati putem mail-a
slike sam vam dao cisto posto sam u polumrtvom stanju rekao da cu u 14h ali sam se sada probudio zvanicno :)
au brate sponzorusa u najavi vidi se iz aviona, ne privlace me takve ribe nazalost ali mogu da joj podignem sistem sto da ne, to uvek :))))) elem, hvala za picz
:: http://goo.gl/0x2c :: :: http://goo.gl/d1Yc :: :: http://goo.gl/w4zA :: :: nadam se da ste se svi zezali oko toga kakva je besplatno cu itd, ako odustane od prodaje, javlja mi se njen tata i dajem mu kontakt od nekog od vas ovde koga cu kontaktirati putem mail- :: :: slike sam vam dao cisto posto sam u polumrtvom stanju rekao da cu u 14h ali sam se sada probudio zvanicno : :: :: cao cao cao :)
Da okacim slike, lepo shorten url ali nista, ili je bio prso net ili je post obrisan. Cim mi javi ova sta ce da uradi sa mac-om ja cu se javiti ovde. Hvala jos jednom
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647781. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.