Zasto pitash ako si vec odlucio?Msm realno pricash o nekih 1k e,to je skoro 120k dinara,i na kraju uzmesh hp od 90k sto je ok,utedish malo,ali forsirash taj hp,bez obzira sta ti mi preporucili ovde>>?
Gaming na hd 7690M Xt i josh na full hd,spremi se da spustash detalje na low.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Hah tek sad vidim ovo. Nisam ovo direktno ja pisao, nego moj drugar koji btw ne znam kako ima sifru... Njemu treba laptop za fax valjda, ide na union. Sto se tice marke, nemam pojma zasto forsira hp. Ja sam mu prvi predlozio neki dell xps, al nesto je zapeo za taj hp i amd grafiku... Sto se tice budzeta od 1k e, stvarno mu nije problem da da i 2k e, sad zasto je bas taj odabrao ja stvarno ne znam. Sto se tice gaminga, on je u fazonu, bice bolje nego na mom starom kompu, a stari komp mu je AMD athlon 3200 ako se dobro secam.Tako da je za njega to veliki pomak. :D
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.