Umro bih da saznam kako ce ssd da pomogne osim pri otvaranju scene, keshiranju simulacije i nenormalno velikim texturama. Grafika je bitna utoliko da ne uzmes krshinu i da ti posle cetiri stepena sabdivajda navigacija u viewportu postane nereagujuci slideshow. Sto brzi procesor je svakako najbitniji, sto brzi probni renderi to ce posao pre biti zavrsen...
HP je alternativa , mada prvo lenovo ako bude na stanju u radnjama. Interesuje me dali intel i5 procesori imaju sa 4 jezgra,i ako ima koja im je oznaka,
Jos jedno pitanje. Dobio sam ponudu da mi donesu iz USA, MSI laptop. Da li su kvalitetni, kakvi su se pokazali u radu. Konkretno ovaj je ruzan kao djavo, ali je gejmerski, i ne bi trebao da izadje preko 1000€.Mada ne bi mogao brzo da mi stigne , negde dva tri meseca, kada ovi krenu iz Amerike. Da li se isplati cekati.Ili da uzimam ovde neki iz predhodnih postova.
MSI GE70 0ND-033US
17.3` FHD (16:9) Anti-Glare Matte-Type Screen (1920x1080) 3rd Generation Intel® Ivy Bridge Core™ i7-3610QM (Upgradeable) Intel® HM76 Chipset 750GB 7200RPM Hard Drive (Upgradeable) 1 Detachable 2.5` 9.5mm (H) SATA Hard Disk Drives 8x DVDRW/CDRW Super Multi Combo Drive (Upgradeable) 1 12.7mm (H) Optical Drive Bay, ATA Interface, Interchangeable with ±R/RW Combo drive nVIDIA® GeForce GTX 660M GDDR5 (2.0GB) w/ Optimus™ Technology Microsoft® DirectX®11 Compatible PCI-Express™ 16X 8192MB DDR3 1600MHz (Upgradeable - 16GB 1600MHz Max) Two 204Pin SODIMM Sockets 64-bit Wide DDRIII Data Channel 3D Stereo Enhanced Sound System S/PDIF Output 1 Built-in Microphone 2 Built-in HD Speakers + 1 Subwoofer Sound Blaster Compatible Genuine Windows 7® Home Premium 64-Bit (Windows 7 Professional & Windows 7 Ultimate
Zdravo Napokon uzeo Acer Aspir V3-571G, Intel Core i7 - 3632QM 2.2 GHz Turbo bost up to 3.2 GHz, NVIDIA GeForce GT 630M sa 2GB RAM., 15,6` 6 GB DDR3 750 GB HDD. Sve to platio 69.000 din i vratili mi PDV 5100, znaci izasao 590 eur. Jeftinije nijesam mogao da prodjem sa tom konfiguracijom. Interesuje ma posto ima dvije graficke, integrisanu intel 4000 i NVIDIA, kako da podesim, da li za visoke performanse NVIDIA, ili da dozvolim da sam komp odluci, i jos turbo bost kako da vidim da li radi. Neki programi rade extra, dok neki i dalje koce, i rekoh mozda nijesam nesto podesio. Pozzzzz.
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.