Razumem da se pazari jak\skup laptop za obradu slika\videa\modelovanje\projektovanje ili neki skromniji za office,net, predavanja, prezentacije. Ali za gaming bas i ne. Mislim lepo zvuci kao igras igre na lapu, nosis ih sa sobom i sve to, ali jednostavno nije ugodjaj (makar meni) zgrciti se za relativno maloj tastaturi i ekranu koji su nerazdvojivi i gamingovati. Ako imas potrebu da nosis igre sa sobom svuda i ne mozes da se odvojis od kompa onda je to vec druga prica. Po meni nista ne moze da zameni udobnost rada ili igranja na desktopu inace posedujem lap i koristim ga samo kada moram, da ne bude da hejtujem jer nemam.
I imaj na umu da dolazi nova generacija igara uskoro a na upgrade laptopa zaboravi, tako da ce ti tada biti krivo kada ne bude mogao da pokrenes ni jednu noviju igru kako treba. Lepo kaze Ognjeni - sklopi neki fin desk - i kada ti postane slaba konfa zamenis grafiku i uzivas.
Najbitnije ti je da laptop ima odvojenu grafičku kartu koja ima svoju memoriju. Procesor minimum i3. I što više memorije. Moj savet ti je da ne žuriš sa kupovinom i da pratiš akcije, i čekaš onu pravu, dobitnu kombinaciju.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.